Skip to content
6 reacties
825 weergaves

Vieze wc's bij het zwembad

Ik was in de kerstvakantie met een vriendin mee naar een bungalowpark en daar hadden ze een heel groot zwembad op het park.
Met mijn vriendin gingen we daar dus iedere dag lekker zwemmen.
Ik weet niet waarom maar door al dat water moet ik dan bestwel vaak plassen alleen zijn die wc's daar zo nat en vies, dat haat ik echt, vooral als ik zelf ook nat ben.
Eigenlijk is het best vies maar ik plaste daar dan maar gewoon in het water.
Ik weet dat het niet hoort maar ik deed het gewoon, ik durfde het niet tegen die vriendin te zeggen omdat ik bang was dat zei dat heel vies vindt enzo.
Ik schaam me er wel een soort voor dat ik dat nog steeds doe op mijn 15e
ZIjn er meer meisjes die dat stiekem ook doen?

15 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Om eerlijk te zijn ja ik doe dat ook vooral vroeger nu wel minder en hat maakt echt niet zo veel uit waarschijnlijk hebben 40 kinderen al voor jou in dat water geplast.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha ik moet wel lachen om je berichtje maar degene die zegt nooit in het zwembad te plassen liegt volgens mij!
    Iik heb het vaak genoeg gedaan in ieder geval

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als de wc's vies zijn plas k meestal in zn putje in kleedhokje. Hebben k n me vriendinnen ook wel s in een groot hok gedaan want daar komt toch nooit iemand en je hb lekker de ruimte. Wij hebben. Bij ons zwembad buiten een heel groot veld als we daar liggen in de zomer doen we meestal gewoon zittend of liggend plassen,

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga eigenlijk alleen in de zomer zwemmen bij het buitenzwembad en ja, daar zijn die wc's ook altijd zo goor! Heb er nooit echt over nagedacht maar ik weet wel dat ik meestal gewoon in het water plas. Mijn vriendinnen doen dat volgens mij ook wel, we hebben het er ook weleens over gehad. Zo erg is dat niet toch, al die ki deren doen het toch ook? En dan hoef je tenminste niet naar die gore wc's!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Getver, piesen náást het toilet. Gewoon onder de douche, spoelt het gelijk weg, voelt toch beter dan in het zwermwater plassen, toch?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als de wc's heel erg vies zijn doe ik het ook soms. Een keer toen moest ik zo nodig en de wc was zo vies dat ik op de grond bij de wc heb geplast. Je kan ook altijd nog naar de douche gaan en daar even plassen gewoon net als of doen dat je aan het douchen bent

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten