Skip to content
27 reacties
2379 weergaves

Ik ga op kamp in de ardennen maar daar is geen wc hoe moet je als meisje handig buiten plassen

Ik heb het al een paar keer geprobeerd met me vriendin maar we plassen dan over onze broekspijp heen of op onze schoenen. Dus mijn vraag is hoe doen jullie dat meiden

16 jaar
8 jaren geleden

27 Reacties

  • speciaal voor vrouwen is er een paar jaar geleden een zg. plastuit op de markt gebracht. Vrouwen kunnen daarmee staande plassen net als mannen. Erg makkelijk bij festivals en campings, etc. Erg hygiënisch ook.   Op dit moment loopt er een actie en kun je er 2 gratis bestellen. Je kunt ze ook gwn. vaker gebruiken;   www.vouchervandaag.nl/plastuit-festival-kamperen-vrouwen-hygiene-gratis-silicone-plas-tuit-aanbieding   (ik hoop dat de link wordt geplaatst).   Je hebt ze in verschillende soorten, ook voor eenmalig gebruik. Kijk maar op Google;   www.google.nl/search?q=vrouwen+plastuit&biw=1536&bih=751&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwis9ID-t__KAhWJHJoKHVnWBokQsAQISA&dpr=1.25#imgrc=_     Veel plezier op je kamp.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was ook ooit met school op kamp geweest. En tijdens een wandeling moest ik zo nodig dat ik het gewoon liet gaan. Niet zo slim van mij want ik moest nog 25 min in die broek lopen. Dus als er bosjes zijn ga dan.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ze laten jullie echt niet ergens op kamp gaan waar geen sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. Misschien hebben ze dat gezegd voor de lol maar er is echt wel een toilet aanwezig

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt ook gewoon een trechter meenemen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij onze scouting is dat niet meer. We hadden een dixie staan en dan moest je water ervoor halen uit een beek. Een paar jongens en meiden gingen alles ophouden soms dagenlang en heel veel hadden buikpijn en waren ziek omdat ze niet naar die dixie durfden. we gaan alleen nog naar plekken met een wc ook omdat de ouders geklaagd hadden.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt van die speciale plasbuisjes voor meiden. Misschien moet je die gebruiken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je moet plassen doe je je broek/onderbroek omlaag gaat zitten en je plast. Als je zeker weet dat niemand je ziet (of het je nix boeit) doe je het Gwn helemaal uit blijf staan en je plast vooral avonds is dit makkelijk. Maar ids hoe doe je poepen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • plastuit spoel je gewoon ff schoon met water en dan droog je het met wat wcpapier . en dan in een speciaal doosje ofzo. ik bedoel ik mag toch wel hopen dat je daar wcpapier hebt en hoe ga je het doen met poepen ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je heel nodig moet kan je ook gewoon snel je broek naar beneden doen en gaan zitten op het gras

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het makkelijkste vind ik ergens vaart zitten en je kut over de rand, heb je ook geen risico dat het op je broek ofzo komt. Als dat niet kan je onder broek helemaal uit en benen wijd en plassen, je kan dit ook zittend in het gras doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Getver, een plastuit, en waar laat je dat natgepieste ding dan, daarna?
    Gewoon hurken, en ik spreid graag mijn lippen eerst even voor ik echt mn plas laat lopen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • je kunt ook een plastuit gebruiken :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja kan ook een een gat graven en daar op gaan zitten en dan plassen maar als je nodig moet duurt dat denk ik te lang

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als wij met scoutsvrienden naar de Ardennen gaan voor rotsklimmen doen wij altijd aan wildkamperen om te besparen. Voor poepen hebben we net hetzelfde "probleem" :-) De broek naar beneden en hurken in 90° (is verst van de broek verwijderd). Alternatief is tegen een boom hurken maar dat is ietske omslachtiger. Heel heel uitzonderlijk is er een spelletje en we hurken in 90° tegen mekaar rug aan rug. Als we daarbij plassen dan moeten we de piemel wel naar achter duwen of we hebben prijs ... LET WEL : zorg dat je plas afhellend wegloopt dat je in de goede richting zit zoniet loopt het richting schoenen en broek !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Staand plassen heb ik wel al geprobeerd, maar is nog niet makkelijk hoor. gewoon slipje op m'n knieën, of uit natuurlijk, dat gaat toch het makkelijkst, hurkend dan dus, met de voeten zover mogelijk uit elkaar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • toen ik vorige jaar op kamp was hadden we alleen 2 wc op t terein maar niet waar we overdag waren. K had een kort broekje aan gedaan zonder onderbroek zodat k de me broekje aan de kant kon houden en gwn plassen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je beschut staat kan je ook gewoon even je broek enzo uit doen dan weet je zeker dat het goed gaat Of als je een jurk of rok aan heb doe je gewoon je slipje aan de kant en plas je gewoon staand recht naar beneden (oefen het wel een paar keer) Hoop dat het lukt je heb al veel tips

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • waarschijnlijk heb je daar ook wel douches of ga je ergens douchen in een meertje kun je daar ook plassen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen wij op kamp waren 2 jaar geleden l hadden we een gat gemaakt in een stoel zodat je Gwn kon zitten. En als je je benen dicht doet ziet niemand je kutje. veder vooral savonds/nachts als je gaat slapen Gwn ff je tent uit zonder broek (of buiten uit doen) en dan kan je Gwn je benen wijd doen en plassen. (was heel gezellig iedere avond :D). Wat je ook kan proberen is je schaam lippen omhoog trekken met 2 vingers zodat je kunt richten. K kan dit niet maar paar vriendinnen konden dit heel.goed. Succes bij ons was t best grappig

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Op een steen of boomstam zitten net met je kut er over en dan plassen gaat denk wel het makkelijkst en als je snachts moet plassen zou ik het gewoon in een oude deken of zo doen dat gaat dan veel makelijker Ik zou heel goed oefenen en dan moet het best wel goed komen PS. zorg wel dat je optijd gaat en niet als de nood heel hoog is want dan wil je vaak te snel en heb je kans dat het toch fout gaat.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten