Skip to content
9 reacties
724 weergaves

Opgewonden van slipjes

Hallo  Ik ben er achtergekomen dat ik geil wordt van slipjes. Vooral van anderen. Ik kijk op school mijn ogen uit bij gym. Ik word er erg opgewonden van en ga dan ook vaak even naar de wc om het met mezelf te doen. Nu wilde ik weten of er meer meiden zijn die dat erg opwindend vinden en net als mij een slipjes fetish heeft. Zomers op het strand is het een genot om alle strakke bikini's te zien. Heb er laats een gepakt van een vriendin. Mijn fantasie is om er een keer een te ruilen met een andere meid. Tot snel gr xx K

21 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • ben dezelfde als daar boven.   Ik zou het leuk vinden om hier lekkere geile dingen te bespreken. Lijk me leuk! wie begint?   xxxS

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil het wel met je delen en fantaseren

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het zelf heel geil om meisjes in een slipje te zien. Alleen ik zwem heel veel en ben dus gewent geraakt aan meisjes die half naakt voor me staan en me regelmatig knuffels geven. Lekker foccusen op je borst dan waar je hun tieten voelt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hmm ben blij om te horen dat meerdere dezelfde gedachten hebben. Miss kunnen we wat delen of met zijn. Allen onze fantasien delen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook wel dat ik het geil vind als ik ondergoed en de randjes van ondergoed door kleding heen kan zien, of als er net een randje van een slipje of string boven de broek uitkomt. Maar ik denk dat veel jongens dat wel hebben en dat dat vrij normaal is.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • hetzelfde

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dat ook geweldig om te zien. Maar wat mij het spannendst lijkt is om van slipje te ruilen met iemand in een pashokje ofzo.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien ben je lesbienne of bisexueel dat is dus heel normaal

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dat ook! Ik vind het ook super geil om die randen van een slipje door een strakke broek te zien. Als ik een meisje zie lopen hoop ik altijd dat te kunnen zien! Ik draag zelf alleen maar slips

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten