Skip to content
4 reacties
850 weergaves

waar laten jullie je gebruikte condooms

Ik was laatst aan het opruimen in huis en vond toen in de prullenbak van mijn zusje van 14 gebruikte condooms. Ik was best shocked, want ik wist dat niet. Maar zelf was ik ook die leeftijd. En toen vroeg ik me ineens af waar laat je je gebruikte condooms. Ik ben nu aan de pil dus heb dat probleem niet meer, maar ik weet nog dat ik ze altijd mee moest nemen in mijn tas als ik bij hem was geweest en ik ze dan in het park in de prullenbak gooide. Bij mij thuis deed ik ze altijd in een pasltic tasje en gooide ik ze gelijk buiten in de grijze bak. Wat doen jullie ermee?

17 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Knoop erin maken en in een papieren zakdoekje stoppen en weggooien. Ik neem niet aan dat er iemand gaat kijken in een gebruikt papieren zakdoekje. Ik heb een vriendin dus mijn ouders weren ook wel dat wij sex hebben, ze hoeven alleen niet de condooms te zien na gebruik.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dicht knopen, terug in de verpakking proppen :') En inwikkelen in wc papier en de prullenbak in. De kans dat iemand je vuilnis doorzoekt en die wc papiertjes gaat open vouwen is erg klein.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • gooi ze ook in de prullenbak op me kamer.Me zus vond ze ook keer beetje zelfde verhaal.Ze zei toen ruim ze maar op voordat pa of ma het ziet.Gaf toen typ van in palstic zakje en ook prullenbakmpark te doen.Sindsdien doe ik dat ook beetje blij achteraf zei ze vond.Schaamde wel beetje vooral ze nu weet ik neuk met mijn vriendje.Eigenlijk niet goed over nagedacht over dit, doe je veilig en zo en op vertrouwelijke omgeving maar vergeetje dit

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • De pil beschermt je wel tegen zwangerschap, maar niet tegen een SOA. Dus, als je je vriend ook maar heel ietsje niet vertrouwt, doe hem een condoom om. En gooi dat dan weg zoals je het eerder ook al deed.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten