Skip to content
11 reacties
372 weergaves

Borsten

Ik vind zelf dat ik redelijk kleine borsten heb (heb cup A) wat vinden jullie hiervan en wat hebben jullie zelf? (Ik ben ook erg verlegen)

15 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik vind kleine borsten juist mooier eigenlijk. Ja natuurlijk kijken jongens eerder naar meisjes met grote borsten.. Alleen ik vind het juist mooi, als meisjes redelijk kleine borsten hebben. Dus maak je geen zorgen, is niet erg!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb 80A is dat klein of gemiddeld? Mijn vriendje vindt het mooi staan maar ik ben er erg onzeker over. Ik ben ook heel verlegen x M

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend vind dat ik grote borsten heb(voor mijn leeftijd dan). Stiekem lag ik m er daarvoor uit omdat ik cup A heb. Dat heb ik hem ook gezegd, maarja. En dat ze helemaal niet groot zijn. Ik zou opzich ook niet groter dan een cup C willen. Als ik met B( of C) eindig, vind ik dat prima. Maar zo zie je maar, smaken verschillen. Cup A is vgm ook niet echt klein hoor, al helemaal niet op jouw leeftijd.

    Maar als jij ze klein vindt, is dat jouw mening. Ik kende een meisje dat 14 & later 15 was en zij had cup C en vond dat klein. Ze was dan wel onzeker over alles en vond niets mooi aan zichzelf, maar uiteindelijk gaat het erom wat je zelf vindt. Ookal is het meestal wel zo dat als (veel )mensen je zeggen dat iets aan je wel mooi is, het ook zo is;). Wat ik dus wil zeggen, is dat het uiteindelijk voor jezelf moet bepalen en niets moet doen omdat een ander iets wilt of vindt.

    Ze groeien hoogstwaarschijnlijk nog wel, je borsten groeien als het goed is nog tot je 18e volgens mij.

    -X-

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind dat juist mega mooi een meisje met kleine borsten .....

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn lief heeft een b ik vind deze egenlijk al iets te klein

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt meiden! Dit heeft me echt geholpen xx

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja iinderdaad de grote maakt niet het kan als nog heel intens zijn het ene meisje heeft grote borsten de andere grote schaamlippen en de ander kan goed pijpen iedereen heeft of kan wel wat 

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey mij maken de borsten niet uit groot klein maakt niet uit het gaat ook vooral om de ervaring als je er echt mee zit kun je er natuurlijk altijd iets aan doen maar ik zal het eerst even afwachten voordat je te snel een beslissing neemt xxx

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Kijk eens in de spiegel. Daar zie je een sierlijk meisje met een lichte welving op de juiste plaats, dat zien niet alleen jongens graag. Dat moet je beslist niet bederven. Waarom willen meisjes altijd zo enorme tieten.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat kan gebeuren, zelf vind ik dat ik 'te' grote borsten heb. Ik heb bijna cup C. Maar dat geeft niet als je kleine borsten hebt. Msch vindt jouw vriendje het wel sexy! Geen zorgen. Msch groeien ze nog

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja, je hebt vrij kleine borsten. Maar, jongens kijken ook naar je (stijve) tepels, en nog meer naar wat je zegt, hoe je reageert. Dan is die verlegenheid lastiger dan je kleine borsten. Tip: toon dat je aandacht hebt voor wat een jongen zegt, die je leuk vindt.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten