Skip to content
95 reacties
20957 weergaves

Wat voor ondergoed dragen jullie?

Hoihoi ik ben een meisje van 14 en draag meestal gewoon een normale slip en een BH. Af en toe heb ik weleens een bui dat ik geen slipje of BH aan doe. En Soms doe ik geen van beide aan. Maar wat dragen jullie meestal onder je kleding? Niets, of draag je bijvoorbeeld een string ofzo?

14 jaar
9 jaren geleden

95 Reacties

  • Ik draag altijd een string maar geen BH.
    Heb heel vaak een jurkje of rokje aan met een panty eronder.
    Ik heb maat 85B

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kom hier ook regelmatig tegen dat meiden het gênant vinden als ze stijve tepels krijgen die goed zichtbaar zijn zonder BH. Hetzelfde geldt voor jongens met een zichtbaar stijve penis. Ik denk altijd maar, o.k., zo zijn we geboren en die pik en tepels worden niet voor niets stijf. Het is de natuurlijke lustreactie en daar is wat mij betreft niks mis mee, integendeel, ik en met mij veel vrienden/vriendinnen en kennissen zijn het met mij eens en vinden het ook mooi (en ook wel geil) om te zien en ook dat is heel normaal.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Toch nog even reageren op het meisje van 19 j die denkt dat jeans dragen zonder ondergoed schuurt, ik kan je uit ervaring vertellen dat dit echt niet het geval is,haha leuke woordspeling, maar mijn edele delen zoals jij ze noemt hebben echt geen last.
    En als ik een sportbroekje met binnenbroek aan heb is het juist heel prettig als mijn penis en balzak lekker de ruimte hebben en het slingeren is juist een prettig gevoel.
    Ik ben nudist en als ik heerlijk naakt rond loop of sport op het naaktstrand is het bewegen van mijn geslachtsdelen ook helemaal niet onaangenaam.
    Je draagt zelf graag ruim zittend ondergoed, en je vindt dat kennelijk prettig, geen ondergoed dragen geeft nog meer ruimte en als je maandelijkse periode er is kun je toch ook een tampon gebruiken of doe je voor die dagen wel ondergoed aan.
    Iedereen moet doen wat hem of haar het beste bevalt of waar je je het prettigst bij voelt. gr.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ga eens Kijken bij hunkermoller. Altijd wel iets leuks te zien. Succes

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent er jong bij met 12 een bh. Ik vond het altijd moeilijk kiezen. Weinig keus. Veel stomme modelletjes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hemdje of t-shirt en onderbroekje. Sinds vorige maand ook een beha.
    En de kleuren:
    beha beige of wit
    hemd of t-shirt van alles
    broekje heb ik alleen wit

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag altijd een string of gewone slipjes en een bh

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb er nu extra op gelet meisje #19 en heb de afgelopen weken 3 x een meisje zonder iets onder de rok op de roltrap en bukkend tussen de kledingrekken gezien. 

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Vorige reactie van een meisje van 15 jaar. Ik denk toch dat ik van een andere planeet kom.
    Ik ken toch echt niemand die geen ondergoed draagt onder een jurkje of rok. Ik kan mij voorstellen dat je een stringetje fijn vindt dragen. Ik niet want het gaat overal tussen zitten ha ha. Het scheelt allemaal wel in de wasmand he. Ik neem aan dat mams het ook weet ( of mischien ook wel doet).
    Grtzz

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag altijd strings want die zitten zoooo lekker maar ook soms gewone slips. Onder jurken ook een string of sliploos

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Even reageren op de laatste reactie. Ik zie dat het over een jongen van 19 jaar gaat.
    Een jeans dragen zonder ondergoed lijkt mij helemaal niet fijn. Denim is niet 1 van de soepelste stofjes tegen je edele delen om het zo maar te zeggen. Het lijkt mij schuren.
    Bij een sportbroekje met binnen broekje kan ik mijzelf wel wat voorstellen. Al is het voor een jongen in mijn ogen wat meer onhandig in verband met slingeren van je edele delen. Voor mijzelf is dat wat meer denkbaar omdat het binnen broekje vaak van glad nylon of iets dergelijks is gemaakt en een beetje ruim zit. Zo verkeerd voelt dat dan niet aan. Ik draag wel vaker ruim zittende slips. Ik zie wel in de antwoorden van deze pol dat er veel meisjes en misschien jongens zijn die het prettig / fijn vinden geen ondergoed te dragen. Als meisje zit je so wie so met je ongesteldheid. Het lijkt mij dan helemaal niet fijn geen ondergoed te dragen. Ik ben geen ouderwetse muts hoor die dan met die dikke maandverbanden rond loopt. Er zijn meer manieren die dagen prettig door te komen. Zijn er andere meisjes of vrouwen die er net zo over denken als ik ? Groetjes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag altijd een string van HOM (plume) of Joey Snijder, typt 03,of 11, die van Joey Snijder kan ik ook als zwemstring aan op het strand.
    Als ik een sportbroek met binnenbroekje aan heb geen ondergoed en ook niet in mijn fietsbroek en hardloop broek.
    Bij een gekke bui doe ik ook wel zonder onderbroek mijn spijkerbroek aan moet je wel oppassen want hij zit zomaar tussen de rits als je te haastig bent.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Alweer een meisje wat geen broekje onder haar rokje draagt. Wat is dat toch ?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Draag meestal slipje of een string van hunkemoller en bh onder een rokje doe ik meestal geen slipje en anders een string.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg een lekker gevoel van mooi ondergoed. Op de roltrap is het best spannend net onder een rokje te kijken en een glimp van een mooi broekje te zien.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broer denkt er hetzelfde over als de jongen van 23 hierboven en ik moet zeggen (na het geprobeerd te hebben) dat het een erg sexy en zelfs geil gevoel geeft! Dat is dus een van de voordelen meisje van 19. Je hoeft bv. ook niet bang te zijn om op je broek of rok te plassen en als je van bobbels in jongensbroeken houdt een keer bukken of een roltrap opgaan. Let maar eens op en krijg zelf ook dat lekkere gevoel in je kruis. Heerlijk!!!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat heeft het voor voordelen om zonder ondergoed de straat op te gaan ? Oppassen met bukken,de trap of je benen over elkaaar slaan. Of is dat juist de bedoeling ? Is toch veel leuker en mooier als je mooi ondergoed draagt. Heb ik van mijn moeder geleerd die dat natuurlijk ook doet. Draagt er trouwens iemand ook een broekje over je panty als je die draagt?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 19 jaar, het niet dragen van ondergoed zou maar zo een trend kunnen zijn idd! Ik kwam het laatst tegen op YouTube, er zijn steeds meer talk shows over, het heet "going commando".

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het valt mij op dat heel veel meiden/meisjes zeggen dat zij geen broekje dragen.
    Ik heb nog nooit een meisje zonder onderbroekje op straat of ergens gezien. Is het een trend ?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Wel eens een mooi satijnen of zijden geprobeerd ?

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten