Skip to content
5 reacties
2600 weergaves

Clitoris te groot?

Hallo, ik heb een gekke vraag, als ik me aan het vingeren ben word mijn clitje altijd erg opgezwollen, waar ik me een beetje zorgen over maak is dat iet dan echt uitsteekt, wel bijna 2cm Het lijkt dan wel een klein piemeltje. Ik durf dan ook niet met een jongen te vrijen want die zal dat mss wel raar vinden. Wat denken jullie, is dit normaal of moet ik ermee naar de dokter?

15 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Clitjes verschillen nogal wel in grootte: ik heb er gezien van 3 mm en van 5 of 6 mm die dan wel een beetje groter werden bij opwinding.

    En sommige meisjes hebben een clitje die een soort van 'verdwijntruc' toepassen als ze opgewonden zijn. Het clitje wordt wel groter maar verbergt zich onder het kapje.

    Nog wel nooit een clit van meer dan 1 cm gezien.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Clitjes verschillen net zo in grootte als kutlippen. Bij de een steekt de clitoris uit, is ie zoals bij jou een paar cm lang, bij de ander blijft ie verborgen onder haar clithood, dat kapje dat beschermend om je clitje sluit. Bij opwinding ghroiet je clit, maar als je bijna klaarkomt zal ie kleiner worden, zich een beetje terugtrekken onder je clithood (jouwe is wellicht te groot daarvoor).

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Sommige jongens vinden het juist ......

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Eigenlijk zijn clitorissen ook een soort van kleine piemeltjes :) Tenminste, het groeit uit tot een penis, als een baby een jongetje is. Maar daarmee help ik je vast niet echt. Het is vrij normaal dat je clitoris groter word als je opgewonden bent, en ik denk niet dat de grootte iemand echt uit zal maken. Je bent ook niet zo super jong meer, dus je zal waarschijnlijk geen probleem hebben met jonge jongens die denken dat alle vagina's er zoals in porno uitzien. Mocht iemand je echt niet accepteren om je clitoris dan verdien je duidelijk beter is wat ik vooral kan zeggen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, dat is helemaal niet gek. Het ene meisje heeft soms een grote clotoris dan de andere. Omdat je opgewonden bent wordt die vaak juist groter.

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten