Skip to content
7 reacties
6672 weergaves

half naakt door school moeten lopen

Van de week hadden we gym op school en het begon tijdens de gymles al goed. Men klas bestaat vooral uit meiden en er zitten een stuk of 7 jongens bij. Tijdens de gymles moesten we een salto over zon kast maken en er stonden 2 jongens bij die je armen dan vast grijpen zodat als het verkeerd gaat ze je opvangen. Nou ik moest dus springen en 1 van de jongens grijpt men arm mis en trekt het bandje van men shirt half van men schouder waardoor hij per ongeluk men halve shirt kapot scheurt. Onder men shirt heb ik geen bh aan tijdens het sporten want dit shirt zit best wel strak en dient als een soort sport bh. Dus ik zat daar met een kapot shirt en je kon dus gewoon 1 van men borsten zien. Ik natuurlijk snel men handen dervoor maarja de helft van de jongens had het natuurlijk al gezien. De lerares zij dat ze nog wel een reserve had dus die deed ik aan en de rest van de gymles ging het goed. Nu moeten we na gym altijd douchen. (Gewoon gescheiden jongens van de meisjes) Nu vind ik het niet erg dat de andere meiden mij naakt zien dus douch ik ook naakt. Nu waren een paar meiden later in de kleedkamer terwijl ik dus al aan het douchen was. Toen ik de douch uit kwam was mijn hand doek weg. Ik dacht shit nouja dan maar gwn even blijven zitten en dan kleren erover. Nu hadden een paar van de meiden die later binnen kwamen men kleren weg gehaald en ergens anders neergelegd maar ik wist niet waar. Uiteindelijk zijden ze dat 1 van de meiden men kleren in het hok bij de gymzaal aan de andere kant van het pand had neer gelegd. Oftuwel om me te kunnen afdrogen/aankleden moest ik het halve pand door. ZONDER KLEREN. Gelukkig was het half 5 en was er bijna niemand. Ik heb ff heel snel de gang op gekeken of er niemand was en ben toen snel naar men kleren gerend en gelukkig lagen men kleren daar ook. Toen heb ik me in dat hok afgedroogt voor de rest en aangekleed. Wel hadden ze men onderbroek en bh weg gelaten dus moest ik zonder de naar huis maar dat maakt me niet zo veel uit. Men klas haalt wel vaker dit soort grapjes uit dus ik vond het niet heel erg. Niemand heeft me uiteindelijk gezien denk ik. Heeft iemand anders hier nog ervaringen mee? Dat je naakt of halfnaakt in school hebt gezeten. Dat bijvoorbeeld iemand je shirt naar beneden trok in de aula ofzo? Laat het weten

14 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • @topicstarter Ja ik moest zo erg

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje 14

    Was je gewoon van plan om daar op de grond te plassen in de hoek?

    Groetjes topicstarter

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ooit meegemaakt dat ik in groep 8 een badpak aan moest voor een toneelstukje. Dus ik moest zo op maar ik moest nodig plassen maar alle wc waren bezet maar ik moest zo nodig dat ik het dus ergens deed in een hoekje hup badpak uit en naast je neerleggen en dan gaan. Maar ik hoorde mijn juf aankomen dus ik ben snel weggerend zonder mijn badpak dus peodelnaakt. En waar rende ik nou naartoe in panniek. Het toneel op. Ik schaamde me zo erg iedereen zag me alle ouders en kinderen van alle 2 de groepen 8. En dat allemaal omdat ik nodig moest plassen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens, ze gaan echt te ver soms. Ook al had je wel een bh aangehad, dan nog is het bezopen dat zo'n knul je topje omhoog schuift, van je borsten af helemaal. Ik eh, snap alleen niet goed waarom je niet gewoon je topje terug naar beneden trok, in plaats van de halve school door te lopen met je handen over je ongetwijfeld prachtige borsten. En tja, die schop voor z'n kloten, die heeft ie dus blijkbaar gehad, of beter, voor z'n achterste, door van school af gestuurd te zijn. Dat jij dat durft trouwens, met je best grote borsten zonder bh lopen, met alle kans dat opstijvende tepels érg zichtbaar zijn, lef wel zeg.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Da's klote zeg. Die jongen zou ik toch wel even flink in z'n ballen geschopt hebben hoor...

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Laatst liep ik in de aula en had een strak topje aan zonder bh. Toen kwam er een jongen van achter aangelopen die ik niet zag aankomen. Ik zwaaide net naar een vriendin van me dus had men armen omhoog. He greep men shirt vast en trok hem naar boven. Omdat ik men arm omhoog had trok ie het shirt zo van men bovenlichaam af. Toen stond ik daar dus topless in de aula tussen alle leerlingen. Ik snel men handen voor men borsten en naar het zorglokaal gerend. Daar kreeg ik een wijd shirt om voor ff aan te doen. Ik schaamde me dood om daar zo half naakt in de aula te staan. Niet dat ik me schaamde voor men borsten ofzo (Ik heb een mooie cup C al dus ik ben der best trots op (: Die jongen is later gelukkig gevonden en geschorst van school.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Rotgeintjes zijn het, als klasgenoten je dwingen om zo nakend door school te rennen. Ik zou me kapot schamen in elk geval. Maar, jij voelt het blijkbaar als een plagerijtje, vindt het niet heel erg. Komt vast vaker voor, zelf nog nooit zoiets gehad gelukkig.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten