Skip to content
107 reacties
7940 weergaves

In het zwembad plassen

Ik weet niet goed waar ik het moet plaatsen dus zet ik het maar hier. Afgelopen zondag ben ik met 3 vriendinnen naar een zwemparadijs geweest. Het was daar echt superleuk en we bleven de hele dag. Na een tijdje moest ik dus plassen en ik zei tegen de anderen dat ik ff naar de wc ging en toen zei mijn beste vriendin dus van hoezo, je kan toch gewoon in het zwembad pissen? Ok toen ik klein was deed ik dat soms wel maar eigenlijk de laatste jaren nooit meer, is wel logisch toch? Maar de andere 2 moesten lachen en zeiden van ja, doe gewoon en ze zeiden dat ze het sinds daar waren ook gedaan hadden. Dus toen ben ik weer terug het water in gegaan en heb daar dus geplast (schaam) Maar eigenlijk vond ik dat dus niet kunnen en heb het daarna ook opgehouden tot ik kon gaan bij het omkleden. Wat denken jullie, in het zwembad plassen is toch eigenlijk wel vies? Alvast bedankt voor jullie reacties! Groetjes E

14 jaar
9 jaren geleden

107 Reacties

  • Ik plas ook altijd in het water . Want dan heb ik nooit zin om naar de wc te lopen en dan doe ik het gewoon in het zwembad

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Daar heeft een jongen van 18 gelijk in want je spoelt de plas als het waren weg en komt uiteindelijk in het water terecht. En ik geef het toe ik pis ook wel eens in het zwembad als ik zo nodig moet!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Maar over schijten in het zwembad gesproken ik had het een keer (per ongeluk) gedaan want ik wou nog naar de toilet gaan maar ineens kwam dat er (onverwacht) eruit. Iedereen had het gezien maar gelukkig niet wie het had gedaan (gelukkig maar ook)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • En als je op de wc zit dan plas je ook in het water

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als het dringend is kijken hoe laat het is en als het te lang duurt voor de training gedaan is gwn laten lopen

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen21 Weet jij of anderen uit je team het ook doen? Bij mij zie ik namelijk nooit iemand tussendoor of na de training naar het toilet gaan. Dus vermoed sterk dat meer het laten lopen. Mij lukt het alleen niet tijdens het zwemmen. Als ik nodig moet laat ik het lopen als we aan de kant hangen voor uitleg. Hoe doe jij dat?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee eigenlijk we krijgen er ook geen tijd voor. Ik ga echt niet een kwartier het ophouden kan dan niet snel genoeg zwemmen. Meestal is het dan vrij intensief en mogen we er niet uit. Maar ik drink veel dus valt wel mee met gele waas

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen21. Zien anderen niet dat je in het water pist? Ik heb zelf tijdens de training een speedo aan en zie soms, als ik noodgedwongen in het bad moet pissen, wel eens een gele walm vanuit mijn kruis wegdrijven. Hoop dan dat anderen dat niet zien... Als ik een losse short draag zie je het veel minder. Lukt het jou om tijdens het zwemmen te pissen of moet je even ergens stil hangen/staan?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Laat ook alles lopen namelijk geen tijd als ik training heb. Anders laat ik het ook lopen waarom naar de wc als kinderen het ook doen

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik doe dat ook ik heb ook luier probleemen dus ik vind het heel normaal

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Getver, wielrenbroek nog eens onder zwemshort. Bah. Bron van bacteriën! Kennelijk alles beter én geoorloofd zolang ze je piemel maar niet kunnen zien? Wat een schaamte voor je eigen lijf. Zegt iets over deze tijd...........

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Yep, dat doe ik ook. Ik plas dan heerlijk in de fietsbroek die ik onder mijn zwemshort aan heb. Soms plas ik wel op de wc maar dan ga ik zitten en hou mijn fietsbroek aan als ik laat lopen. Heerlijk warm!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms plas ik in het zwembad als ik nodig moet. Is dan ook gewoon lastig op te houden en waarom zou je moeite doen. Het wordt weer gezuiverd.

    Ik plas wel altijd onder de douche in het zwembad. Ff met m'n benen wijd staan en het zo in mijn zwembroek laten lopen. Veel beter dan naar die vieze wc's gaan. Doen meer mensen dit ook?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon naar de wc lopen, meisje.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Is lekker! Mijn nichtje van 15 deed dat afgelopwn zomer toen ze bij me op schoot zat toen we aan het zwemmen waren. Lekker warm.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is echt vies...

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Iedereen die het niet doet,respect...ik ben het helemaal met jullie eens!Voel mezelf prettig bij het niet te doen,dus doe het ook niet.Er is onderzoek geweest naar hoeveel liter er aan zijk in het water zit..sinds vandaag.Ze kunnen ook van die plasverklikkers in het water plaatsen dan komt bij de gene die het laat lopen een ander kleurtje.
    Zouden ze in elk zwembad moeten plaatsen,lijkt me een goed idee

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zeker wel. Doe het zelf ook. Zie dan wel eens een gele wolk uit mijn zwemslip komen. Hoop dan dat niemand dat ziet.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat doet iedereen toch?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij is het vrij normaal om in het zwembad te plassen, zoals veel wedstrijdzwemmers toegeven. Voor een zwemtraining plas ik altijd op de wc of desnoods onder de douche. Tijdens het trainen moet ik altijd na een tijdje weer super nodig pissen. Eerst probeerde ik het op te houden tot na de training, maar laatst stonden we op de kant voor aanwijzingen en kon ik gewoon niet stilstaan, omdat ik zo nodig moest. Er liep toen ook een flinke straal in mijn speedo en zo langs mijn benen op de grond. Super beschamend. Tegenwoordig plas ik gewoon in het water, wil dat echt niet meer meemaken. Ik zie tijdens en na de training nooit iemand naar de wc gaan, dus denk dat iedereen gewoon in het water plast. Wordt toch weer gezuiverd.

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten