Skip to content
26 reacties
15776 weergaves

Naakt gezien

Wie mag jou Naakt zien? Mij alleen goede vrienden en familie Wie heeft jou wel eens Naakt gezien? Mij familie vriendinnen Wie heeft jou per ongeluk Naakt gezien? Ik tijdens duiken van duikplank schoof bikini top na boven.

16 jaar
9 jaren geleden

26 Reacties

  • Ik ben over algemeen heel voorzichtig met naakt zijn in het openbaar, en heb dit dan ook pas 2 keer meegemaakt. De ergste keer was toen we op vakantie waren vorig jaar, gingen we met een groep jongeren met begeleiden wild water raften, en toen viel ik uit de boot, en zodra ze me er weer in tilde was mijn zwembroek meegenomen door het water, heb daarna met een peddel voor mijn zaakje gezeten in de boot... En de 2de keer was redelijk cliche, ik was met mijn hond in het bos aan het lopen, waarna ik nodig moest plassen, en toen stond ik daar dus te plassen, en toen kwam er iemand via een snellere weg terug naar dat pad die dus opeens achter dezelfde boom vandaan kwam, waardoor die mijn zaakje dus zag Verder heb ik dit thuis nooit meegemaakt, doe altijd de deur op slot, en loop verder nooit naakt rond

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Beetje laat xD

    Mijn ouders, en vrienden.
    Vrienden, ouders, klas. Die hebben mij naakt gezien.
    Ik ben een keer in de bosjes betrapt toen ik aan het fappen was door een jongen van 9.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • me ouders en op het naaktstrand

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • niet veel mensen mogen mij echt naakt zien. Mijn vriend en ik houden het graag voor ons samen. Als we samen zijn ben ik altijd topless en mijn vriend vindt dit net als ik erg fijn. Verder heb ik vooral in de zomer nooit een bh aan onder mijn t- shirt of blouse. Mijn borsten zijn dikwijls hoewel bedekt toch goed te zien door de stof heen en daar heb ik geen problemen mee.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Me ouders, me zus, vriendinnen, meiden van de volleybalclub. Ben nog nooit per ongeluk naakt gezien....

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Eens was ik thuis alleen en verwachtte mijn vriend, was klaar om hem half naakt te verwelkomen, ik in mij korte tichrttot net onder mijn navel en beneden had ik niets meer. Dan gaat de bel en ik haast me om de deur te openen , ipv mijn vriend stond post bode met een aangetekende zending! Ja en daar stond ik dan.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Alleen mijn moeder heeft mij naakt gezien.
    En de klas met gym.
    Verder wil ik nog niet dat iemand mij naakt ziet.
    Ik zou mij doodschamen.

    Verlegen meisje

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Mn ouders broers en zus mn beste maat en mn vriendin zien me naakt

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ahaha lach me dood 80% is nep

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb geen moeite er mee dat iemand me naakt ziet alleen zou ik het niet moedwillig doen en zeker niet bij kinderen.
    Nou heb ik wel een neefje van 7 jaar die bij mij de slaapkamer inliep op het moment dat ik me omkleedde maar die zei alleen van "Nou ik weet nu zeker dat je een grote lul bent en mij aankijkend zei ik heb het niet tegen jou hoor maar tegen die stofzuigerslang tussen je benen!.
    Een betere compliment kan je niet hebben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ouders, zus en sommige anderen
    Onbekenden mogen me altijd zien, lol, ik flash graag

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mij mag iedereen naakt zien. Ik douche met mijn handbalteam, op de sportschool en vriendinnen en familie zien mij ook naakt. Als vreemden mij naakt zien vind ik dat vaak nog minder erg als dat bekenden mij voor het eerst naakt zien. Ik scheer mijn schaamhaar,dat is het enige waar (vooral de oudere) dames op de sportschool nog wel van opkijken..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ouders mogen mij niet naakt zien maar mijn vriendinnen wel. Ik vind het voor hun helemaal niet erg om in mijn blootje te staan.

    Ik ben 1 keer betrapt door een jongen van een jaar of 12. Ik was toen aan het masturberen in de bosjes ergens zonder kleren aan. Toen ik net lekker bezig was kwam die jongen de bosjes inlopen en zag mij daar naakt op de grond zitten. Heb hem snel weg gejaagd door tegen hem te schreeuwen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Alleen mijn vriendje mag mij naakt zien en af en toe ook mijn vriendinnen maar liever niet. Één keer heeft iemand mijn tiet wel eens gezien. Ik was toen aan het zwemmen en ik had niet door dat mijn topje iets verschoven was. Ik heb toen een paar minuten rond gelopen met een blote tepel. Echt super genant

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • iedereen mag men kutje zien zo was ik is een keer gaan zwemmen met men vriendin na het zwemmen zagen we 2 heel knappe jongens maar echt super knap ik zei tegen men vriendin we laten het kotje los met een beetje geluk doen ze het kotje open wij kotje binnen ik hoorde de 1 jongen zeggen tegen de andere wil je is een kutje zien hij zei ja graag kijk he en daar ging het kotje open de jongens zeiden jullie moeten wel kotje vast maken he waarop we zeiden iedereen mag ons naakt zien de jongens zeiden mogen we bij jullie komen mogen jullie onze lul zien ja graag zeiden we jongens dus bij ons binnen en lieten hun lul zien ze zeiden vind je het erg dat we aftrekken we zeiden we doen dat wel we hebben de jongens afgetrokken en ze zijn klaargekomen meer is er niet gebeurd

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • iedereen mag me wel naakt zien als ze dat willen.. douch met de handbal, op school, met vreemde in de sportschool en doe ook nog wielrennen dus de halve wereld heeft hem toch al gezien haha

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Me ouders me zusje vriendin en me beste vriend heeft het gezien verder niks

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 11   Ik neem aan dat je niet de waarheid spreekt, mocht dat wel het geval zijn mag ik dan even zeggen hoe ongelofelijk dom je bent geweest.   Wat had je verwacht als iemand om 1 uur snacht paar 11 jarige naakte meisjes tegen kwam. als het in het weekend was, was de kans dat ze droneken waren ook.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik thuis ben loop ik meestal naakt. Laatst had ik een slaap feestje met een paar vriendinnen toen waren haar ouders er niet. We zijn toen de hele tijd bloot geweest. We zijn zelfs om 1 uur 's nachts nog naakt naar buiten gegaan en een rondje door de wijk gelopen. Geeft een heel erg vrij gevoel :)

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was laatst in het zwembad en toen wij ik mijn zwemtopje even goed doen maar ineens sprongen de touwtjes los en viel mijn topje van mijn borsten af. Een paar jongens in het zwembad hebben toen mijn borsten gezien. en ook een keer bij gym toen viel ik en mijn broekje bleef hangen achter de kast die er stond en toen lag ik daar in mijn blote kont op de mat. Thuis kwam ik uit de douche en stond ik mezelf af te drogen toen ineens de vriendin van mijn broertje binnen kwam lopen.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten