Skip to content
5 reacties
551 weergaves

Mijn broer

Ik zit vaak samen met mijn broer op de kamer, we zijn tweelingen. Soms slapen we bij elkaar, toch waren aantal keren heeft hij bij me in de douch gestaan, hij vroeg mij eens of ik ooit sex heb gehad? Toen ik nee zei, is hij mijn begonnen te aanraken en zelfs me likken in me kruis. Ik wist niet wat ik moest doen. Dan zei hij dat het hem spijt, na een paar dagen was hij er weer, en weer deed ie het zelfde, ik heb hem laten gaan. Ik weet niet wat ik nu moet gaan doen en ben bang dat ik door mijn broer ontmaagd gaat worden. Wie heeft zo iets meegemaakt? Help please!!!

16 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Als hij zoiets doet, kan je hem het beste zeggen te stoppen en anders geef je hem gewoon en klap voor ze bek en zeg je het tegen je ouders...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou je broer gewoon uitleggen dat je dat niet wilt met hem, en hij moet stoppen. En als hij dat niet doet ga je naar je ouders.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • als je niet door je broer ontmaagd wil worden dan moet je dat ook niet doen. Als je een vriendje hebt dan kan je aan hem vragen om seks te hebben en dan ben je niet ontmaagd door je broer :P. dus ja verder kan ik je zo niet helpen. Suc6

    ~B~

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Walgelijk.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ew smerige broer :/. Vertel hem dat als hij je nog een keer aanraakt je naar je ouders en de politie gaat. Niet bang voor hem zijn, stay strong. het stopt als je er iets aan doet. Btw: Als je het niet face to face wil vertellen aan je ouders kan je ook gewoon een brief schrijven.

    Succes, ik hoop dat het snel stopt.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten