Skip to content
13 reacties
858 weergaves

Naakte ervaringen thuis

Bij mij thuis is het heel normaal om naakt rond te lopen dus ik doe dit ook altijd. Nu zijn mijn ouders af en toe nog wel eens een avondje weg ofzo, nu lijkt het me leuk om dan spannende dingen te doen maar ik weet niet zo goed wat. Heeft iemand ervaring met dingen naakt doen thuis?

16 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Een keer goed hard in z'n ballen knijpen help vaak wel, of dreigen rond te bazuinen dat hij zoooo'n kleintje heeft als hij dit nog eens doet wil ook nogal eens helpen!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een hufterige streek van je broer zeg. Lekkere vrienden ook. Je ouders weten dit? Laat in elk geval niet over je heen lopen, het klinkt alsof je vaker gepest wordt door je broer en zijn vrienden. Moet echt stoppen

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Toen mijn ouders er niet waren in de avond had mijn broer van 19 en een paar vrienden van hem een heel "leuk" idee. Ze pakte me vast, trokken mijn kleren, behalve mijn slipje, uit en maakte ze me met ducttape mijn handen, voeten en mond vast. Ze hingen me toen op bij de beengaten van mijn slipje aan 2 haken en lieten me daar toen hangen. Afentoe kwamen ze nog even langs om me aan mijn benen te trekken. Het deed echt zo veel pijn aan mijn reet en mij kut. Na ongeveer een half uur scheurde mijn slipje aan de onderkant wat ook nog eens veel pijn deed. Ik viel toen op de grond en moest toen door de gang, de trap op naar mijn kamer toe kruipen in mijn blootje over een ijskoude vloer terwijl mijn broer en zijn vrienden lachend aan het toekijken waren. Ze hebben dus mijn blote borsten en mijn kut gezien.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Érg spannend is het om opdrachtjes te krijgen, dat je je die laat geven. Bijvoorbeeld een spelletje Truth or Dare. Het kan ook een tikje de bdsm-kant opgaan, dat je steeds verder gaande opdrachten krijgt, en uitvoert. Kan ontzéttend lekker zijn, zeker als je die ander een beetje kent, en je aan hem, of haar, durft overgeven.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 17. Het is geen rondhossen, maar gewoon naakt zijn. Is een enorm bevrijdend en heerlijk gevoel. Wij zijn van huis uit naturist, probeer het maar eens maar je moet daarvoor natuurlijk wel wat lef hebben en je eigen lijf weten te waarderen.....

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Buitenplassen kun je het beste doen op een verlaten parkeerplaats of achter een gebouw doen ! Als je betrapt wil worden moet je in het park gaan zitten .. Vindt meiden die wildplassen super tof 😏

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Is er een reden waarom jullie naakt rondhossen? Snap dit niet.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • #jongen22

    Ik heb nog een oudere broer van 25 maar die woont al niet meer thuis.
    vroeger toen ie nog hier woonde liep hij meestal ook wel in zijn blootje maar hij moest veel werken en ging veel uit dus hij was niet zo heel veel thuis.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben jij enig kind of heb je nog broers of zusjes en zo ja, hoe lopen die er dan bij en hoe oud zijn die?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • K loop graag naakt thuis maakt nii uit of iemand het ziet

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • #topicstarter hier

    Ik weet het nog niet, ik zat te denken om naakt een rondje te lopen buiten en op straat te plassen ofzow. Maar als jullie nog leuke ideeen hebben hoor ik het graag

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat ga je nou doen

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Een goede vriend of vriendin uitnodigen en samen lekker naakt intieme dingen doen 😉

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten