Skip to content
23 reacties
4124 weergaves

Pillow humping

Hee???? Zijn er hier nog mee girls die aan pillow humping doen en zo ja hoe lang doen jullie er aan en wat vinden jullie er lekker aan? Ik doe zelf ook aan pillow humping maar heeft er iemand dan ook nog tips hoe je het lekkerder kan maken, bijvoorbeeld door welke bewegingen ofzo? Xx

12 jaar
9 jaren geleden

23 Reacties

  • @meisje16 ik ben van mening dat dit uitlokkend gedrag is kijk daar mee uit,ik doe dit ook op deze manier en het is heel fijn om het zo te doen,niet alleen meisjes maar ook veel jongens doen dit zo maar wel gewoon in je bed met gesloten gordijnen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi Meisje van 16, volgens mij mag het niet van de Islam. Maar ja, we zijn allemaal mensen en hebben zo onze behoeftes he. Persoonlijk denk ik dat er allemaal niet zoveel mis mee is, gewoon lekker doen. En als jij het geil vindt om bekeken te worden, dan is dat toch ook prima. Heb je het na die keer nog een keer gedaan met het gordijn open en dat hij keek?

    Pas je wel op dat hij geen opnames van je maakt?

    En wat als hij je aanspreekt en meer wil? Ik zou er wel even goed over nadenken hoe ver het kan gaan en wat je zelf wel en niet wil.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wist niet eens dat je dat zo noemde. Toen ik ongeveer 11 was ontdekte ik dat het lekker was met me kutje tegen een kussen drukken en na een paar keer gedaan te hebben kwam ik voor het eerst klaar.   wij zijn gereformeerd en van het geloof mag dit helemaal niet dus dat maakt het extra eng. maar kort geleden toen ik alleen thuis was deed ik het met het gordijn open en zag de achterbuurman boven op zijn zolder kijken naar mij. ik vond dat erg geil. maar die buurman is niet gereformeerd maar moslim. zijn er hier moslims die kunnen zeggen of dat van het moslimgeloof wel mag?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe dit ook zo op een kussen maar heb erbij wel mijn gymbroekje erbij aan dat vind ik prettiger als gewoon bloot.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ja ik doe het ook ongeveer zo dan lig ik op een hard kussentje met de vagina,ik lig dan wijdbeens op de verhoging van dat kussen en maak er ook op en neergaande bewegingen,vind het een heerlijk gevoel als ik klaarkom

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb mijn broertje dat zien doen hij lag op een kussen en maakte van die ritmische bewegingen,hij voelde zich natuurlijk er wel lullig bij dat ik hem betrapte op zijn slaapkamer.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe ook op me buik maar dan op binnenkant van winterjas

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik deed het toen ik dertien jaar was ook zo en ben een keer betrapt toen mijn moeder mijn slaapkamer binnenkwam,schaamde me verrot maar ze zei dat dat normaal is het hoort bij de ontwikkeling met uitproberen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik doe het al vanaf dat ik dertien jaar was met een kussen,ik ga wijdbeens op het kussen liggen rijen met de armen langs mijn lichaam op bed,ik heb er wel een broekje bij aan.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • hi hi,ik denk dat het zonder broekje aan geen doen is als je op een kussen de bekkenstoot als jongen doet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 15 jaar
    Waarom doe je een voetbalbroekje aan?

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • jongen 15 wist je dat je het doet met een bekkenstoot,meer jongens doen dit.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik doe dat ook zo maar heb dan wel mijn voetbalbroekje aan voor de sperma.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • niet alleen maar meisjes doen dit jongens doen het vaak ook op deze manier,ik doe het met de bekkenstoot,lig dan ontspannen op een kussen of rol van een badlaken gemaakt neukbewegingen te maken het lijkt erg veel op elkaar.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • nou is dit alleen meisjes doen..?? nou ik trek het met andere manier af ???? en ik vind het lekkerder .

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, soms wel .. Ik voel me altijd een beetje raar nadat ik het heb gedaan maar ik kan het niet helpen haha. ik doe het wel altijd met een slipje aan en zit gewoon op een opgepropte kussen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ja doe ik ook. ik heb zo'n rond kussen, beetje een worst zeg maar. Daar kan ik heerlijk op komen. Ik hou wel altijd m'n slipje aan zodat het kussen niet nat wordt. En soms gaat de hoes in de was ja.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het soms op het been van mijn vriend want we doen nog niet alles.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik doe het ook zo lekker op een kussen heerlijk gevoel en zeker bij het klaarkomen x

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Soms nog doe ik het nog met mijn knuffel. Blijft lekker.

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten