Skip to content
6 reacties
52 weergaves

Date

Hoi, wat vinden jullie meisjes leuk om op een date te doen? ( ik weet ben een jongen en hoor hier niet 😁)

14 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Heee, k ga in herfst vakantie voor het eerst met m'n vriendje afspreken we gaan naar de stad en beetje lol maken en eten bij mac winnaar bios word vast erg leuk

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Wil je laten weten hoe het was en wat je hebt gedaan

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Een film is inderdaad een goed idee, en beter thuis, dan kun je ook wat praten en het gezellig maken. Misschien eerst ergens heen, shoppen ofzo tenzij je zelf wat leukers weet, dierentuin bijvoorbeeld. En daarna ergens gaan eten. Kan de bij Mac zijn, maar ook wat luxers, of gewoon pizza is ook bijna altijd wel goed. Dan als het al wat later is kun je thuis een film gaan kijken, en gezellig blijven praten enzo of nog een wandeling buiten maken. :) Als het wat warmer is kan in de tuin zitten met wat muziek op ook wel leuk zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • naar de bios !!!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb in de herfst vakantie m'n eerste date met n jongen we gaan de stad in en naar Mac en gwn beetje winkels kijken enzo gwn lol maken

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, ik ben ook een jongen, ik heb als eerste date met mijn vriendin een film gekeken. we hebben niet echt gekeken, alleen gepraat :) gewoon bij de een thuis ofzo, makkelijk en leuk! Leuk is om een comedie of extra spannende film :$ succes!

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten