Skip to content
11 reacties
134 weergaves

13 jaar en een kind?

Hallo, ik ben een half surinaams meisje. Ik wil echt heel graag een baby. Ik wil gewoon seks hebben zonder condoom en een baby krijgen. Ik heb al 2 kleine zusjes en ik wil nu gewoon een kindje voor mezelf. Het klinkt echt heel raar, maar ik wil echt gewoon moeder zijn. Ik ben alleen bang dat mijn moeder heel erg teleurgesteld in mij gaat zijn en mijn vader (hij is Surinaams) heel erg boos. Wat moet ik doen? Ik wil echt een babytje voor mezelf. Tips wat ik kan doen?

13 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Oke je moet denk ik eerst heel even goed na denken op deze leeftijd is je lichaam nog helemaal niet gebouwd om een kind te krijgen. En het verpest waarschijnlijk je hele leven je kan dan niet naar school en normaal studeren. Bewaar het gewoon maar even voor later als er zekerheid is in je leven

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Verder wens ik je succes met het vele werken want tja der mlet natuurlijk geld zijn

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 15 klopt want jij kan er gewoon simpel weg niet voor zorgen denk eens aan wat je dan moet betalen kleding , eten ,enz. dat gaan je ouders niet betalen (denk ik) mijn ouders zouden me ten eerste plaats vragen waar dat vandaan komt en ten tweede plaats wie a zegt moet ook b zeggen dus ook voor de kosten opdraaien want een kind kost nou eenmaal heel veel geld . En ik denk dat jij dat geld niet hebt en het wordt zwz uit huis geplaatst dus je hebt er niks aan dat zou ik niet als ouder voor

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kind word dan toch uit huis geplaatst

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Kind op je 13e = niet aan beginnen. Ik zou zeggen zoek drukke mensen met ene kindje en vraag of je op de baby mag passen en meestal verdien je dan wat bij ook. Zo kan je genieten van een baby zonder consekwenties.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wilde ook graag een kindje op jouw leeftijd. Maar denk eens aan de dingen die je nu doet? Die je graag wilt doen. Als je een kindje hebt kan dat niet meer. Nu zal je het niet erg vinden maar een kindje verzorgen is zwaar. Op jouw leeftijd weet je nog niet eens iets over de vitaminen, soorten melk, het imuumsysteem van een kinde, de prikjes die het kindje moet krijgen etc. Als je nu een kindje krijgt en je ouders willen je niet helpen met alles, word kindje ziek. Daar heb je zeker nog niet overna gedacht. En waar haal je het geld vandaan om voor kindje te zorgen? Je zit nog op school. Je weet misschien nog niet eens wat je later echt wilt worden want gedachtes veranderen voortdurend en ook je gedachtes over het hebben van een kindje. Een kindje is niet alleen luiers verschonen, eten geven en in bed leggen. Opvoeding is het grootste want je wilt geen vervelend kind later. Ik hoop dat je hier goed over nadenkt.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet doen!het zal je leven verpesten want dan moet je ervoor zorgen en kan je amper naar school en gwn niet doen want later zal je spijt hebben.er waren ook zo eens 3 meisjes die graag al een baby wouden op u leeftijd en na 1dag zorgen voor de baby waren ze het al beu.echt gewoon NIET doen.misschien als je 17-18 ben maar nu echt niet doen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar heb je dan überhaupt de mogelijk heid om en met iemand een kind te verwekken

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Er staat 'Girls Only', dan moeten de jongens niet komen met hun domme opmerkingen.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Praat erover met je ouders. Het antwoord is al zeker. Maar ik heb hetzelfde als jou. Ik wacht gewoon op een mooie leeftijd, 23 of 24. Anders is het ook zo sneu voor dat kind. Geniet van je jonge leven. Maak je school en alles af, met een kind gaat dat niet lukken.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • niks... alleen wachten tot je 18e dan kunnen je ouders je niks meer maken.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten