Skip to content
31 reacties
6232 weergaves

deep throat

Mijn vriend wil dat ik hem deep throat maar ik kom niet ver genoeg. Doen jullie het ook ?

16 jaar
9 jaren geleden

31 Reacties

  • Ik ben qua seks toch al iets gewoon (dacht ik), zowel met mijn vriend als anderen (mijn beste vriendin en haar vriend, onbekenden, broer), maar van beggen en gaggen heb ik nog nooit gehoord. Wat is dat?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Gaggen is uber intiem. Daar praat niemand over maar zo veel meiden doen het. Beggen doet helemaal iedereen, beggen is gewoon lief vragen, als je da niet doe ben je niet normaal. Als je hard gagt vin ik het niet er bij horen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Gaggen voor een meisje van 17 vind ik super cool. Meestal valt het mee, een beetje jizz en slijm en lucht. Ik geef het mijn vriend elk weekend, dat is voor hem top of the bill. Als je wil gaggen en beggen ben je wel gelijk zijn koningin. Langzaam teder en ruig raggen, ik vind het allebei fijn.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik neem hem zo ver als kan, wat inhoudt dat ik ook moet gaggen, maar dat hoort erbij vind ik. Hij houdt m'n hoofd vast terwijl we dit doen, en hij komt dan altijd diep in m'n keel

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wil niet flauw zijn maar mijn ervaring is dat meiden elkaar dingen niet vertellen, over hardheid, frustraties, knettersex. pijn, b(e)dsm, etc. om prive, jalousie of hoe dan ook reden.
    Weten jullie wat er in nachtkastjes ligt aan glijmiddel voor anaal, zweepjes, handboeien, lingerie, etc. Ik vind het raar als je er niet voor uitkomt dat je ook mee doet aan stevige sex. Als het voor jou o.k. voelt is het goed. Iedere zn smaak hoor, voor mij is dat ook respect. Boven staan ook roomse praatjes, sex is voor mij soms zo intens dat het knetterhard mag.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind dit wel heftig, die harde uitspraken van keelneuken en pijn. Ja, je moet er wat voor over hebben en ik ben heus heel goed voor mijn vent maar ik ga me niet aan zn nukken uitleveren: if so, dan gaat ie maar rukken, zou ik zeggen.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind dit wel heftig en harde uitspraken van keelneuken en pijn. Ja je moet er wat voor over hebben maar ik ga me niet aan mn vriend zn nukken over geven: if so, dan gaat ie maar rukken zou ik zeggen.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb het nu vijf keer gedaan en had al geoefend met een dildo. Mijn vriend heeft echt 20 cm. maar is van enthousiasme. Je moet er wat voor over hebben maar dan krijg je ook wat terug. Ja de tranen stonden in mijn ogen maar ik bleef hem lachend aankijken. Hij gaat echt uit zn dak.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje 20
    Goed bedacht, aardig van je.
    Het gekke is dat ik het fijn vind als hij me hard behandeld. Het is mannelijk en morsig ik voel me gebonden aan hem en het bindt hem ook aan mij, dat voel ik, hij trekt me in bed in een houding zoals hij het hebben wil en hij wil niet anders dan stevig zijn, zo is hij. Alleen het elke dag keel neuken is zwaar moet toegeven dat het dan een minuut pijn doet en dat ik hem dan niet aardig vind dan vind ie mij geweldig en ja dan onthaalt hij me met kados/complimenten dat is ook fijn.
    Wat jij zegt ga ik proberen met hem af te spreken.
    Dank je wel en greetz.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje22

    Jij zeg dat hij hard is in (zeggen) wat hij wil: vind je dat wel fijn? want het lijkt op dwingen. Als jij van te voren altijd hem moet gerust stellen dat je hem diep wil pijpen lijkt het wel een verplichting.
    Wat je kan doen is met hem afspreken dat jij zegt ALS hij in je mond mag komen; als je er niet om vraagt wil je het dus niet.
    Greetz. M

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vriend is 29 en hij wil dat ik hem meer aanwijzingen geef voor wat hij mag doen in het vrijen maar dat doe ik niet uit mezelf. Hij is een baasje en zegt duidelijk wat hij wil en daarin is hij ook hard maar dat heeft hij nodig zegt ie omdat hij wil weten waar ie aan toe is.
    En omdat hij vaak wil vrijen maar niet weet niet of ik hem in mijn mond neem is het nu zo opgelopen dat hij niet meer wil vrijen als ik dat niet van te voren zeg. Moet ik daarin mee gaan??

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje22.
    Ja, wat moet ik zeggen? Hij wil veel maar hij geeft ook veel. Hij wilde nog meer en ik gaf hem ook meer maar wel normaal hoor. We zullen nooit nare dingen doen maar af en toe spettert en knettert het wel.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 21 1e keer deep down gegaan: dat klinkt wel heel doel gericht hoor. Ik zou gelijk niet kunnen. Dan reageert hij daar toch ook op met: ik wil meer? Of niet ?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje21
    Te gek verhaal want heb bijna precies dezelfde ervaring, we zijn bijna 6 jaar samen, maar ik had toen lang geen sex gehad en er dus wel klaar voor. We hadden het nog nooit gedaan en ik ben ook gelijk deep down gegaan. Hij nam wel direct zn kans waar omdat hij het merkte aan mn vocht. Wat ik toen niet verwacht had was dat hij ook door zn leeftijd vol zelfvertrouwen was. Het werd letterlijk knalharde sex inclusief throaten en dat vond ik heel zwaar toen en opwindend tegelijk maar zoiets maak ik nooit meer mee.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Dan ben je dus volgens mij echt je zelf aan het inleveren.
    Te toegeeflijk i.p.v. overgevelijk. Dat kan niet goed zijn.Ik zou het nooit doen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Gagging is bull shit.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Een vriendin van mij vertelde me dat ze tegen haar vriend had gezegd (toen hij haar vroeg om een mouth fuck en hij bang was voor haar pijn of overgeef gevoel) dat ze een keer overgeven niet erg vond.
    Toen had die man het niet gedaan, volgens mij ben je dan pas een vent.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Throaten is ultiem, dat kan lang niet iedereen/ Opbrengen bedoel ik. Je moet oefenen en het voor hem over hebben maar dat kan gelukkig ook langzaam. Tijd is alles, laat je nooit dwingen en probeer het je vriend te geven . Je moet hem stijf een soort van opeten en dat voelt best moeilijk.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is een meiden onderwerp maar ik ben er ook mee bezig .Ik beleef het als super geil maar je moet wel oefenen en alleen met je vriend doen en hij moet het ook bij mij doen. Toen ik het de 1e keer deed (niet deep) was het ongelooflijk fijn, gewoon onvergetelijk fijn, ik denk er elke dag aan. Ik wist toen nog niet dat ik opgewonden kon worden van een jongen; dat was al thrilling en toen kwam snel het throaten er bij.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja, hallo, waarom niet. Niemand zegt dat het moet toch en mijn jongen is zo mooi als ik hem nee, ik heb hem voor het eerst gehad toen ik 17 was.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten