Skip to content
4 reacties
152 weergaves

Beffen

Hoi ik wil al heel lang door iemand gebeft worden.. (Gelikt aan je vagina) is dat raar dat ik dat wil?

14 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik vind het heerlijk om te doen en de meeste meisjes zijn er gek op. Eeen paar willen wel niet omdat ze zich een beetje schamen over hun uitzicht, of omdat ze denken dat het niet leuk is voor de jongen of omdat ze denken dat ze een beetje vies zouden smaken.

    Meestal smaakt het zoutig of zoetig.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Groot gelijk dat je gebeft wilt worden, het is voor meiden toch wel dé manier om klaar te komen, lukt daarbij veel makkelijker dan als je geneukt wordt. Soms vinden jongens het maar viezig, zo'n glibbergladde kut, maar, het is echt zálig om te mogen doen. Zelf doe ik het het liefst met mn kin op haar heuveltje, dus standje 69 zeg maar. Is minder vermoeiend voor mijn tong, voor als het toch langer mag duren.... Ohw, enne, gepijpt worden is ook super, maar, hoeft niet als soort wederdienst.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou het leuk vinden om een keer te beffen. Heb het nog nooit gedaan en lijkt me heel fijn. Maar zoals dat meisje zegt staat er wel wat tegenover

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • nee hoor, ik wilde dat ook. en de meeste jongens vinden het helemaal geen probleem om te doen, als je ze daarna pijpt. Voor wat hoort wat, toch?

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten