Skip to content
37 reacties
7728 weergaves

naakt zijn, naaktzwemmen of naar sauna!

hallo, door mijn ouders ben ik vrij open met naakt zijn! graag ben ik thuis naakt en ga ik graag naaktzwemmen of naar de sauna. ik zie alleen dat ik vaak de jongste ben en dat er weinig leeftijdsgenoten zijn die het ook niet erg vinden om naakt te zijn. zijn er plekken waar ik meer van mijn leeftijd tegen kom?

17 jaar
9 jaren geleden

37 Reacties

  • Ik ga vaak naar het naaktstrand bij callantsoog. Daar liggen ook niet veel jongeren. Wel lopen er veel geklede wandelaars voorbij. Vraag me af of die komen gluren vaak lopen ze heen en weer. Daar zitten wel vaak jongeren tussen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het naaktstrand is veel leuker dan gedacht. Alleen veel oudere mensen. Welk strand meer van mijn leeftijd?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Vreemde sauna bezoek jij jongen van 13. Ik ken er geen een in NL waar het toegestaan is om met kleding aan te zwemmen, buiten de dagen dan die gereserveerd zijn voor de wat preutse mensen onder ons, de zg. kledingdagen. Ja mag dan dus niet naakt en ik ga daar uiteraard niet naar toe.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga vaak met vrienden naar een saunabad met een groot zwembad. je mag zwemkleding aan maar je mag ook bloot wat ik altijd doe. Er komen mensen van alle leeftijden.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Sinds kort gaan mijn vriendin en ik naar het naaktstrand. Heerlijk om naakt te lopen, vinden wij. Natuurlijk vinden wij het ook fijn om naar geslachtsdelen te kijken. Mijn vriendin wordt helemaal blij van af en toe een stijve piemel. Daar wordt ik dan weer opgewonden van.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 16, wel als je er mee gaat lopen showen natuurlijk en dan zal je er ook op aangesproken worden, maar in het andere geval nee, dan wordt er niet raar van opgekeken. Iedereen weet dat dit kan gebeuren maar veel komt het niet voor want het gezegde "bloot slaat dood" klopt echt wel. Als het ooit gebeurt gewoon blijven zitten, het gaat vanzelf weer over. Ook vrouwen worden wel eens geil door bv. een stijve pik, alleen zie je het daar niet zo bij. Blijft je piemel toch stijf, ga dan naar het toilet en trek jezelf even af, dan is het zeker over!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou zelf ook graag eens een sauna of iets bezoeken maar ben bang dat ik dan een stijve krijg. Word er gek opgekeken als dat gebeurt?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 19;
    Je bent bang om bekeken te worden, schrijf je. Weet je, de meeste mensen in een sauna zijn wel met andere dingen bezig. Natuurlijk kijken mensen ook wel naar elkaar maar dat doen ze met dezelfde ogen zoals op straat naar elkaar wordt gekeken. Niet anders.
    En je hoeft je echt nergens voor te schamen. Als je een keer bent geweest dan heb je gezien dat er niemand perfect uitziet; dik / dun, krom, lelijke huid, littekens, ja zelfs amputaties..... Je komt het in een sauna allemaal tegen. Gewoon de maatschappij zoals die is.
    Laat je dus niet tegenhouden door kronkels in je hoofd. Als je 1x de stap hebt gemaakt zal je erkennen dat het heerlijk is en niets bijzonders.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het ook heerlijk. Maar er zijn er echt wel meer.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • wij zwemmen somers altijd naakt in de plaatselijke vijver jongens en meisjes jonger en ouder altijd super gezellig, stijve pikken zien we ook boeiend heerlijk om naakt te zijn 14 jr

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een sauna is van huis uit naakt dus het woord 'naaktsauna' bestaat eigenlijk niet. In ons verpreutsende landje zijn er wel steeds meer geklede of vrouwen dagen in een aantal sauna's, maar dat is nooit de bedoeling geweest! Mensen gaan er elkaar beslist niet zitten bekijken. Natuurlijk zie je naakte mensen maar er bewust naar geslachtsdelen gaan zitten kijken heb ik alleen meegemaakt met vrienden en vriendinnen en dan bleef het later niet alleen bij kijken

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou wel eens naar een naaktsauna willen, maar ik durf niet zo goed. Ik ben bang dat veel mensen mij zullen bekijken...

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Op een echt naaktstrand worden je kleren nooit gejat en natuurlijk kijken wij naar de jongens en hun blote en soms stijve piemel. Ze kijken ook naar ons dus waarom niet.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt chill zulke zwembaden en parken enzo gewoon lekker naar kutjes en tieten kijken en niet te vergeten die lekkere billen als ik eral aan denk krijg ik een stijve piemel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha, en jij met je handen rond je zaakje uit het water gekomen wellicht ;-))

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het enige verveelende aan naakt zwemmen is dat je kleren worden gejat door andere voorbijkomers. Ja ik heb dit ooit meegemaakt dat een paar wat jongere meiden mijn kleren jatten terwijl ik zwemde.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Was laatst naar een naaktstrand gegaan, maar daar waren alleen maar oude mensen. Vind het wel fijn om bloot te zwemme

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou persoonlijk vooral naar borstjes kijken en niet zozeer naar kutjes. En mijn piemel mogen ze natuurlijk ook zien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou ook graag naaktzwemmen maar ben beetje bang dat er te veel jongens tussen mijn benen in mijn kutje zullen kijiken. Heb ook niet veel schaamhaar.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Met hoeveel mensen zit je dan eigenlijk zo naakt in een sauna? En zijn dat dan mensen die je kent of niet? Zijn ieders geslachtsdelen daar dan allemaal zichtbaar of zit men daar met een handdoek over zijn/haar kruis?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten