Skip to content
49 reacties
61361 weergaves

hoe voelt het om geneukt te worden

Heee, Ik ben een meisje van 17 jaar en nog steeds maagd. Veel vriendinnen van me hebben wel een vriendje en ook seks, en eigenlijk zou ik dat ook best willen.. Ik ben vooral benieuwd hoe het voelt om seks te hebben met een jongen, kan iemand van jullie me dat vertellen? Ik heb het er niet zo makkelijk ober met m'n vriendinnen, omdat dat erg ongemakkelijk is.. Xx, J

17 jaar
9 jaren geleden

49 Reacties

  • Het voelde heel fijn om met je pick in een vagina steken een hemel op aarde

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het ook nog niet gedaan. Wel doe ik elke dag aftrekken. Ik geniet ervan. Heb niet echt plannen voor een vriendin

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Pas gedaan we vinden het heerlijk echt waar

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben zelf nog maagd maar zou het graag eens willen doen ik ben al wel eens afgetrokken door een vriendin en heb gezoend en zo maar meer niet   ik ben momenteel single dus ik heb niemand om het mee te doen weet iemand waar ik met meiden van mijn leeftijd in contact kan komen (niet met seks als doel maar om iemand te leren kennen die misschien mijn vriendin kan worden) ik ben best wel op zoek naar een vriendin als iemand kan helpen. 

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Heel vies daarom zijn er ook zo veel mensen op de wereld.......... :)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben sinds een jaartje ongeveer ontmaagd, Door mijn vaste vriend waar ik nu nog steeds een relatie mee heb. In het begin deed het een beetje pijn en dat gevoel bleef ik nog wel een tijdje houden. Maar voorderest ik het heerlijk. Ik weet niet echt hoe ik het moet beschrijven als een penis in mijn vagina zit. De beste manier is om er zelf achter te komen. Maar je moet natuurlijk geen seks hebben als je het niet wil of je er nog niet klaar voor bent groetjes

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap niet helemaal wat je bedoelt maar vind je het dan ineens niet meer fijn of...ik ben zelf ook nog maagd ik heb wel eens gevingerd die het ook maar niet zo vaak maar wat ik meestal op een gegeven moment heen is dat ik er gewoon geen zin meer in heb en day het daar ook gewoon erg gevoelig is gworden en dan stop ik ook gewoon

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook nog maagd en ik doe het niet heel vaak

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook nog maagd.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit wat gedaan met een andere jongen en ben dus ook gwn nog hartstikke maagd maar ik heb het met mezelf 1 keer gedaan maar uit eindelijk kreeg ik een soort gevoel in m'n onderbuik waardoor ik het ineens niet meer fijn was en dat ging best wel snel en ik wil het ook nog wel weer een keertje doen maar ik ben ook een beetje bang dat het een soort ongemakkelijk word naar mijzelf (ik zeg dit even heel open ik weet niet of dit normaal is en of jullie dit ook hebben). Maar hebben jullie dit ook? Of juist helemaal niet en doen jullie het vaak of juist bijna niet?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ontmoette mijn vriendin 3 jaar gelden , ze was toen 17.

    Ik wilde na 2 maanden volledige seks, maar ze wilde dat alleen maar als ze zeker wist dat we zouden gaan trouwen.

    Ik houd erg veel van haar en we hebben het probleem liefdevol opgelost. Veel kussen en strelen tot aan klaarkomen toe. Soms hebben we hele nachten bij elkaar gelegen en genoten van elkaar zonder penetratie.

    We hebben nu plannen om te gaan trouwen. Weet je, voor mij is de liefde voor haar dat wachten op echte seks het waard !

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is mij en mijn vriendje het eindelijk gelukt en hij was heel lief voor me en het was heel fijn :)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ou ik heb nog maar pas een vriend en de eerste keer dat ik geneukt werd door hem voelde ik hem schokken waarna ik zijn sperma in me voelde komen,tja best we geil vond ik dat !

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • elke keer als we het probeerden deden we wel genoeg voorspel. en van dat vingeren ben ik niet zo fan van maar we (ik en mijn vriend) gaan het dit weekend proberen. :)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @ meisje 15 jaar: je wilt beslist gaan voor het 'echte' werk, voor neuken? Of, mag het eerst ook zijn dat je elkaar pijpt en beft. Natuurlijk kun je daarbij ook je vingers gebruiken. Een vinger is toch wat minder dik dan zijn pik. Probeer dat anders eerst eens.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik en mijn vriendje hebben al 6 keer geprobeerd seks te hebben maar elke keer als we het doen doet het zeer bij mij😔 we wonen meer dan 100 km van elkaar vandaan dus we kunnen het niet elke dag proberen. Ik zit hier wel mee dat het telkens pijn doet en hij zich dan schuldig voelt😳Over 8 dagen logeren we weer en gaan we het weer proberen. Ik hoop dat het dan lukt😧

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan niet uit eigen ervaring spreken hoe het voelt want ik ben nog maagd (en daar heb ik niet zo veel problemen mee). Er is maar één manier om er achter te komen hoe het voelt en dat is om het te doen.   Groetjes 

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het wel leuk om van zulke jonge mensen te zien hoe ze met sex bezig zijn. Sex is enorm lekker maar het moet wel iets speciaals blijven. Als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, doe het dan niet. Je vriend of je vriendin kan het nog zo graag willen, hij of zij kan jouw gevoelens erbij niet voelen. Daarnaast, als je zo jong bent moet je het nooit zonder condoom doen ook al is het meisje aan de pil. SOA's liggen zeker bij jonge mensen als jullie op de loer.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Een piemel is iets soepeler dan een vinger het vel gaat makkelijker mee

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Voelt een harde piemel hetzelfde als een vinger? want een vinger in me vind ik vies voelen

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten