Skip to content
3 reacties
45 weergaves

Hulp plz

Ik Ben heel erg onzeker en durf niet meer met meiden te praten ik ben nooit erg onzeker of verlegen geweest tot ik in groep 6 kwam toen begon ik ineens gepest te worden en heel vaak lelijk genoemd uitgescholden enz toen begon ik ineens verlegen en onzeke te worden daardoor dus in groep 7 werd ik een makkelijker doelwit en werd het nog veel erger toen rond eind groep 7 toen stoppden veel kinderen ermee alleen 2 gingen door toen in groep acht was het zover gegaan een ervan me inelkaar trapte ik wist toen niks meer ik was radeloos en overwoog meerdere keren er een einde aan te maken maar ik hielt het nog uit en toen begon de 1e ik vond het veel beter en er was een meisje die ik echt heel erg leuk vond en ik dacht zij mij ook alleen toen was er net iemand nieuw bij mij in de klas en ik weet niet waarom maar hij mocht me niet en toen op een dag besloot ik haar te vragen en ze wist niet wat ze moest zeggen en ze zij ik vertel het je in de volgende pauze want haar vriendinnen kwamen er aan maar ze zij het met een knipoog en ik was heel blij maar toen zag ik haar praten met die jonge die me niet mocht ik dacht het zal wel en die jonge was echt zwaar agresief dat wist ze en puur om mij pijn te doen vroeg hij haar en ze durfde geen nee tegen hem te zeggen want hij was erg agresief en in de pauze zij ze nee srry het spijt me toen later die dag had hij me nig even ingepeperd dat hij met haar had hij had het blijkbaar gehoord van iemand in de buurt toen was het laatste beetje zelfvertrouwen weg en nu ga ik naar een andere school om persoonlijke redenen en durf nu gewoon geen meiden meer aan te spreken en voel me niet meer ok over mezelf ik heb het gevoel dat ik erg lelijk ben enz maar ik ga nu das naar een andere school en heel erg onzeker geworden en durf nu dus ook geen meiden meer aan te spreken tips plz En srry als ik iets raarheb getypt kan niet typen op me telefoon

13 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Ahhw is echt zielig.. Komt allemaal wel goed! Je vind vast wel een leuk vriendinnetje want dat verdien je

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dankje voor je reactie en als ik iemand kan een vriendin kan krijgen wat nog de vraag is dan kan jij ook zeker een vriendje krijgen ~topicstarter

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Mmh, Probeer gewoon met meisje te praten, En voel je vooral niet onzeker want je bent mooi zo als jij bent, Ik heb zelf ook nog nooit een vriendje gehad omdat ik denk dat ik te lelijk/dik ben, Maar nu denk ik het komt van zelf wel, Er komt vast wel een leuke meid die je wel respecteert want die meisjes zijn het niet waard.

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten