Skip to content
12 reacties
592 weergaves

Buurman is 41

Gister iets supergeils gedaan ik hebbsex gehad met mn buurman van 41 het was echt geweldig en nu wil ik vaker maar krijg we geen problemen dan.?

15 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Na je 16e kun je seks hebben met je buurman, maar de vraag is of je dit wel moet willen? Je krijgt hier vrijwel zeker problemen mee. Misschien niet met de politie dadelijk, maar wel met je dorp en familie..

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Zo lang jij nog minderjarige bent is zels voor die man strafbaar met jou

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • sorry maar wat vind je zo geweldig aan sex hebben met een vent van 41?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou ja, die wet - dus die zegt dat seks hebben onder 16 = verkracht worden- is puur bedoeld om daadwerkelijke verkrachting van meisjes (en jongens?) onder de 16 makkelijker te kunnen berechten en straffen dus, zonder dus dat eerst van alles moet worden bewezen zoals normaal gesproken. MAAR dan moet (volgens mij) degene die is verkracht daar zelf aangifte van doen. Als dat niet gebeurt -wat logisch is als het meisje zelf ook seks heeft gewild- dan zal niemand worden gestraft, ook omdat de politie simpelweg niet weet dat die seks dus heeft plaatsgevonden. Dat dus puur wetkundig. Nu gevoelsmatig. Ikzelf vind: de wet is er voor de mens en niet andersom. Als jij toe bent aan seks en je hebt geen moeite met bepaalde omstandigheden (zoals leeftijdsverschil), wie ben ik of wie is de staat om te zeggen dat dat dan niet mag? Je kunt zeggen dat je er misschien later spijt van krijgt om welke reden dan ook, maar ja er zijn zoveel dingen in het leven waar je spijt van kunt krijgen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Er is zoveel verboden het is maar sex hoor maakt het iets uit Ik vind als je het zelf wilt iq er tog geen probleem maakt dat uit een leeftijds verschil veel veranderd er niet enkel dat een oudere persoon sex met je heeft . Zolang jij het wilt vind ik het eigenlijk nix Als we dan beginnen over verkrachting dat vind ik verboden maar gexoon sex met leeftijd verschil is tog nix aan

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn ouders weten van nix zijn met vakantie
    Ik word sept 16 dan kan het geen problemen merr maken

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Voordat er sprake is van straf zal er toch eerst iemand moeten zijn die er een zaak van wil maken. Jij zult dat niet doen, en buurman denk ik ook niet. Je ouders mogelijk wel?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • @ meisje 18 niks verzonnen aan ik

    Is het ook strafbasr ofzo als ik het zelf graag wil dan??

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Seks onder de 16 is verboden. Hij zou kunnen problemen krijgen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik hoop dat je dit uit verveling hebt verzonnen...

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja dit is kinderporno bijna en is strafbaar

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is illigaal, jij zal niet zoveel problemen krijgen, maar hij wel! Doe dit hem niet aan, de kans dat jij het hierdoor emotioneel zwaar gaat krijgen is groot!

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten