Skip to content
13 reacties
421 weergaves

Waarom scheren

Hoi ik ben een jongen en hoor niet thuis hier sorry maar dit wil ik weten Waarom scheren alle meiden hun schaamhaar weg ik vind het juist mooi en geil dus waarom? Groetjes B

14 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Schaamhaar onhygiënisch? Als je je niet regelmatig wast wel ja. Maar schaamhaar op zich is, net als al het andere lichaamshaar, niet vies zo lang je het goed verzorgd. En dat er vaak haren los komen tijdens het beffen valt ook wel mee. Mijn vriendin heeft sinds een paar jaar een flinke dot haar op haar poes en ik bef haar vaak, maar ik heb nog maar één keer gehad dat er een haartje los kwam en in mijn mond belandde.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Meiden die kaal zijn is meestal wel leuk om alles duidelijk te zien, maar als het twee dagen geleden is dat ze zich geschoren hebben vind ik het wel een beetje ongemakkelijk om ze te likken. De stoppeltjes prikken op mijn tong en op mijn lippen.

    Ik heb liever dat ze aan de zijkant kaal zijn maar bovenaan kortgeknipt zijn in plaats van geschoren.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik pijp alleen maar jongens die geschoren zijn (en alleen maar meiden die kaal zijn).

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 17: Dat is alleen maar een probleem als je dagelijks seks wil hebben, omdat de meeste meisjes zich niet dagelijks kunnen scheren. Ik zag mijn ex altijd alleen in het weekend en die kwam op zaterdag altijd gladgeschoren naar me toe en daar hadden we dan het hele weekend plezier van.

    Jongen 21: Old fashioned? Ja, sommige stijlen zijn populairder dan andere stijlen, maar moet een meisje voor haar schaamhaar een keuze maken op basis van wat in de mode is? En fijner voor de techniek? Ik denk dat het juist goed voor je techniek is als je een meisje altijd even goed kan bevredigen, of ze nu wel of niet schaamhaar heeft. Dat haar is misschien een extra uitdaging, maakt het wat minder makkelijk, maar het is juist goed als je daar geen probleem van maakt en een meisje het gevoel geeft dat ze zichzelf mag en kan zijn.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind kaal ook fijner. jongens willen je dan liever beffen, en dat vind ik weer fijn :-)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het wel leuk als de zijkanten kaal zijn en de venusheuvel getrimd is. Maar helemaal kaal zie ik zo niet zitten. En helemaal kaal is ook irritant als je gaat beffen want na twee dagen staan er meestal ook reeds stoppeltjes die de tong en vooral mijn lippen prikken.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is echt veel fijner hoor, kaal.  Natuurlijk moet je het zelf weten. Om te zien vind ik het ook veel mooier. Het gaat toch om de sex. Nou ik vin de sex beter en het gezicht ook. Het is veel fijner ook voor je techniek. echt old fashioned als je niet kaal bent.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het onzin als jongens niet willen beffen als een meisje schaamhaar heeft. Uiteraard mag je een voorkeur hebben en natuurlijk is het fijn om te beffen als het lekker kaal en glad is, maar in de eerste plaats moet je blij en dankbaar zijn als je mag beffen. Dat is nog altijd beter dan het alternatief niet beffen. En kom op, zo moeilijk is het nou ook weer niet om te beffen met schaamhaar. In de jaren '70 en '80 schoren de meeste meisjes en vrouwen niet maar ook toen werd er zeker wel gebeft. Het voelt anders dan een kale kut, maar daar wen je wel aan. En zolang een meisje zich gewoon normaal wast en verzorgt, wat ze ook zou doen als ze kaal zou zijn, is het niet viezer.

    Er zijn volgens mij best wel veel meisjes die hun schaamhaar scheren omdat hun vriendje dat wil, terwijl ze zelf eigenlijk liever niet scheren. Of meisjes die hun schaamhaar laten staan omdat hun vriendje dat wil, terwijl ze het zelf fijner vinden als het geschoren is. Als je een goed vriendje bent en om je vriendin geeft laat je haar gewoon de vrije keuze. Als ze iets doet wat niet jouw voorkeur is doet ze dat niet om jou te pesten, maar omdat ze het zelf prettiger vindt. Dat zou het belangrijkste moeten zijn. Want zij moet er 24 uur per dag mee rondlopen, als jongen heb je er alleen mee te maken tijdens de seks.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • De meeste jongens willen het liever kaal anders willen ze niet beffen en ik vind het zelf ook gewoon fijner. Het voelt zowizo beter vooral als ik met mijzelf speel dan vind ik het vies als er allemaal haartjes zitten

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • kaal - schoon - en geen haar op mijn tong met beffen

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet alle meisjes scheren, maar de meesten wel. Er kunnen veel redenen zijn waarom ze dat doen, bijvoorbeeld:   ze vinden dat het frisser/hygiënischer aanvoelt ze vinden dat het makkelijker schoon te houden is ze vinden het zelf mooier of ze voelen zich er prettiger bij ze doen het voor hun vriendje omdat hij het mooier/fijner vindt ze doen het omdat hun zus, moeder of vriendinnen het ook doen ze willen niet dat er haar buiten hun string/slipje/bikini/badpak te zien is   Het belangrijkste vind ik dat een meisje doet wat zij zelf fijn vindt en waar ze zich goed bij voelt. Wat je als jongen mooi of geil vindt zou voor een meisje niet moeten uitmaken. Uiteindelijk moet zij er de hele dag mee rondlopen en dus moet zij de keuze maken. Als een jongen een meisje afwijst omdat hij vindt dat ze te veel of te weinig schaamhaar heeft zou ik dat diep triest vinden.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey! Ik scheer me nu al 2jaar in de zomer vaker omdat anders uit me bikini komt en in de winter af en toe

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Gelukkig scheren niet alle meisjes kaal. Ik heb ook liever dat er zo een bosje staat. Aan de liezen wil ik wel liever dat er niks te zien is maar aan het heuveltje mag het zeker.

    Veel meisjes scheren kaal omdat ze denken dat alle jongens dat willen en anderen doen het omdat ze denken dat het frisser of hygiënischer is.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten