Skip to content
47 reacties
16811 weergaves

naakt gezien

Wie heeft jou wel eens naakt gezien? Of onbedoeld naakt gezien? zoals ik in zwembad toen me bikini naar beneden schoof

16 jaar
9 jaren geleden

47 Reacties

  • Gewoon, door de deur open te doen! -LOL-

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe kan er een meisje binnenkomen in de jongenskleedkamer???

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een dikke kont en in het zwembad is mijn broekje eenkeer naar beneden getrokken ik schaamde me dood.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Alleen maar om lachen?? Verder niks?!! Jammer!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik stond pas in mn eentje onder de douche na een voetbal training tot er een meisje binnen kwam die ook wou gaan douchen. Ze liep zo de douche in en ging langs mij staan. Ik kreeg meteen een stijve. Maar zei kon er om lachen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 20 dat soms model is. Ik deed dat ook wel eens in Belgie aan een kunstacademie. Daar keken en tekenden ze verder dan de buik en als ze dan m'n penis nader kwamen bekijken en omhoog tilden hoefde dat al niet meer want dan kreeg ik een stijve. Kennelijk waren ze daaraan gewend want ze gingen gewoon door! Ik ben er nu mee gestopt want mijn vriendin vertrouwde het (terecht) niet helemaal.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 15 was ging ik vaak logeren bij oom tante en m'n nichtje van 12 ; toen ik aan het douchen was kwam mn nichtje een keer expres bloot de douche binnen lopen en maakte gauw een selfie met mij en ze giechelde zich rot en wilde mn piemel beetpakken en zei dat ze nog nooit een blote jongen van zo dichtbij had gezien en dat ze aan haar vriendinnen de foto dat wij samen bloot waren ging laten zien.
    Best wel eng hoor want ik kon er niks aan doen. Stom kind.

    Nu zijn haar vriendinnen 14 en 15 en ik ben 17 en nu willen er een paar echt met me naar bed maar ik heb het nog npooit gedaan en ze lachen me uit.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn familie mocht mij vroeger wel zien nu niet meer nu alleen nog vrienden bijvoorbeeld op kampen als we met z'n alle douchen of als we hebben gezwommen in de zee kleden we ons met z'n alle om op een rustig deel van het strand en die zien verschillende mensen naar je maar die ken ik tog niet dus dat maakt me niet uit

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • gisteren stond ik in de douche en was bezig mij te vingeren het was zo zalig toe de deur van de badkamer openging en mijn broer binnen stapte en mij onder de douche zag staan vingeren , wij hebben een open douche hij kreeg meteen een stijve en ik verschoot mij een ongeluk we keken elkaar aan en spraken geen woord, ik ging naar buiten met de handdoek voor mij naar mijn slaapkamer, later keken we naar elkaar en lachten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn zusje in de badkamer gaat ze ineens rare dingen vragen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik sta soms model in de tekenacademie, je moet model zijn en niet beschaamd zijn je voor een klas van wel 50 leerlingen gans uit te kleden en dan een pose aan te nemen dan word je vaak dieper bekeken dan anders vooral zijn mijn borsten die ze moeten hebben omdat die zo stijf naar voren staan ik heb peervormige borsten met op het uiteinde gezwollen tepels, ik moet normaal geen bh dragen later misschien maar mijn borsten hangen niet, verder heb ik een stevige kont en een paar flinke billen, ben 1,80m groot en volledig geschoren maar dat spreekt de tekenaars niet aan alleen van kop tot buik en je moet stil zitten soms meer dan twee uur aan een stuk, lastig hoor! het merendeel zijn meiden maar ook jongens daartussen in

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik een keer ging douchen op de camping, was het erg druk en na lang wachten nam ik het eerste hokje dat vrij kwam. Pas toen ik onder de douche stond, merkte ik dat de deur ontwricht was ofzo, want je kon langs de sluiting naar binnen kijken. Ik heb toen een aantal keer mensen zien kijken, dat gaat automatisch als je kijkt of hij vrij was :p

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger mijn ouders, maar nu alleen nog n goede vriendin van mij n keer na t zwemmen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger mijn ouders maar nu alleen mijn vriendinnen als we moeten douchen na volleybal en mijn zusje maar ik zie hun ook bloot

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik in mn nakie mn kleren aan t opvouwen was en aan het opruimen en niet doorhad dat het gordijn nog best ver open was.
    Kreeg ik n smsje van mijn overbuurjongen dat z'n moeder me aan het begluren en ook aan t filmen was en het leuke is, dat hij weer n foto van zn ma heeft gemaakt. :)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ouders gingen een keer een weekje op vakantie en was toen alleen thuis met mijn oudere zus. Heb een goede band met haar en we kleden ons ook regelmatig gewoon bij elkaar om. Maar in de week dat mijn ouders op vakantie waren ging mijn zus even uit in de avond. Ik zat toen een tijdje alleen en ging later douche. Toen ik klaar was met douche wilde ik mijn bed in maar mijn telefoon lag nog beneden dus die ging ik nog even halen. Nou slaap ik altijd naakt dus ik had geen zin om me weer aan te kleden als ik toch weer mijn bed in ging dus ik liep gewoon naakt naar beneden. Toen ik de trap af liep en in de gang kwam ging ineens onze voordeur open en kwam mijn zus met haar vriendje naar binnen. En toen heeft het vriendje van mn zus me dus helemaal naakt gezien en ik schaamde me toen wel heel erg. Dus ik rende toen snel weer naar boven en even later die avond toen het vriendje van mijn zus weer weg was kwam ze naar boven en had ik uitgelegd waarom ik daar naakt liep. Toen moest ze wel lachen maar we hebben er later niet meer over gesproken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben alleen nog maar naakt gezien door me vriendin verder nooit eig

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • k loop gewoon graag naakt thuis.
    in de zomer zit ik vooral op 't zolder bij ons en ben 'k praktisch altijd naakt.
    en zo hebben al eens goei maten mij naakt gezien.
    af en toe alst donker is en wa laat en men ouders zijn slapen durf ik ook wel gewoon alles uit te doen buiten en in de tuin, maar dan kan je op straat wel eens wat zien als er iemand voorbij komt wat denk ik ooit 1 of 2 keer is gebeurd
    enja ook eens perongeluk via snapchat dat mijn achterwerk was te zien in de spiegel waar ik geen weet van had toen dat ik naar een vriendin stuurde maar die vond 't ni erg (nog al een geluk)

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • thuis lopen wij meestal wel naakt, zeker in de zomer. ik schaam me niet voor men lichaam. ga ook vaak naar sauna of naaktstrand

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 19,

    Goeie actie, lol. Hij geneerde zich vast wel een beetje, dus die durft vast geen andere BH's te pakken.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten