Skip to content
10 reacties
2916 weergaves

Speedo zwembroek

Hoi, ik hou erg van zwemmen (baantjes trekken). Alleen ik heb alleen maar een zwembroek, zo een die los valt tot net boven mn knie. Dit zit totaal niet lekker, en remt ook heel erg af. Ik wil eigenlijk graag zo'n strakke speedo kopen, eentje met korte pijpjes. Wat is jullie mening, kan ik als jongen zo'n strakke zwembroekaan, of is dat geen gezicht?

19 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Bedankt voor jullie reacties! Ik heb er gisteren een gekocht (donkergroen) en erin gezwommen. Voelt veel beter dan een losse short! Ik kreeg wel een stijve toen ik eruit ging, maar ik geloof dat niemand dat gezien heeft..

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisjes die naar mijn bobbel voelt goed en leuk aan als ik ze een beetje geile meisjes vind. Maar als het gewoon een meisje is dat ernaar kijkt voel ik me soms ongemakkelijk.

    Om echt te zwemmen is een slip veel beter dan zo een zwemshort.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Toch niet erg dat er meiden naar je bobbel kijken. Ik word daar juist geil van.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zwem ook in een speedo .de meeste tijd ben je toch in het bad en ziet niemand je bobbel en ik ga pas douchen als het niet zo druk meer is en er zeker geen meiden staan.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het er wel lekker uitzien altijd! Zag een tijd terug een jongen/man met een witte strakke speedo met pijpjes aan, en je kon zn pik en ballen heel goed zien zitten:) niks mis mee als meer jongens dat gaan dragen;)

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet je er vooral niet voor schamen. Want ze zijn super mooi en zitten veel fijner dan die lange met pijpjes. Zelf draag ik ook van die zwemslip en korte broekjes in het zwembad.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie jongens liever in een klein zwemslipje dan in een short. Jammer genoeg kom je die kleine zwemslipjes meestal enkel in het zuiden tegen, mijn vriendje durft dit ook bij ons meestal niet, maar in Frankrijk heeft hij daar minder problemen mee.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag bij het zwemmen ook altijd een Speedo, een zonder pijpen waar je ballen en lul strak in zitten. Ik merk ook op dat de meiden onder de douche daar stiekem naar m'n bobbel gluren. Wij kijken natuurlijk ook naar de meisjes hun 'bobbels' in het zwembad (tieten dus).

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Geen probleem voor mij om een strakke te slip aan te hebben bij echt zwemmen, gaat inderdaad veel gemakkelijker door het water dan die boxershorts.

    En het is toch geen probleem om zo een strakke zwembroek aan te hebben voor mij.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind een strakke speedo slip zwembroek persoonlijk beter staan dan een losse lange zwembroek met pijpjes. Jammer genoeg zie ik weinig jongens in een strakke speedo. Stiekem kijk ik altijd naar de bobbel van jullie plasser en ballen. Dus doen zou ik zeggen, zeker met baantjes zwemmen

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten