Skip to content
70 reacties
1663 weergaves

kleur schaamhaar

Hoi had net een reactie gegeven op topic wel schaamhaar. Ik heb dus ook echt veel schaamhaar en ben eigenlijk best benieuwd welke kleur schaamhaar jullie hebben. Hoop dat er ook wat meer meiden hun haartjes gewoon weer laten staan. Ik ben blond blauwe ogen en heb licht bruin schaamhaar zelfde kleur als mijn wenkbrauwen eigenlijk, zal daar een link in zitten? Kleur wenkbrauwen en schaamhaar?

17 jaar
9 jaren geleden

70 Reacties

  • hoi ik weet niet of daar echt een link in zit?! Maar zou kunnen. ik heb blond haar donkere wenkbrauwen okselhaartjes en heel donker bijna zwart schaamhaar! ik scheer me nooit. Vind het niet nodih om dat te doen en ik vind het mooier zo

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Donkerbruin haar donkere wenkbrauwen en juist heel blond schaamhaar en okselhaartjes. Scheer niet

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb lang blond haar (licht), mijn wenkbrauwen zijn donkerblond, en mijn schaamhaar is heel donkerbruin (bijna tegen het zwarte aan).

    Oksels scheer ik wel, maar schaamhaar (nog) niet. Staat mooi vrouwelijk, ik vind 't wel stoer. Bikinilijn hou ik wel bij.

    Mijn zusje van 12 heeft ook licht blond haar, donkerblonde wenkbrauwen, maar licht blond schaamhaar,... nou ja, van dat zachte donshaar, dus misschien word het bij haar ook nog donkerder.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Weet niet hoe het komt, maar ik heb donker bruin haar donkere wenkbrauwen en juist gek genoeg heel blond schaamhaar. Mijn zusje heeft juist weer heel donker schaamhaar. Ook wij scheren niet onze vagina's, oksels ook niet. Benen doe ik wel scheren omdat als ik een panty of maillot draag niet fijn vind om haartjes op je benen te hebben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi @meisje van 14, ik ben 17 en heb me nog nooit geschoren en dat kan je zien,ik heb echt wel een grote bos schaamhaar,maar ben daar gewoon blij mee!meisje,laat het gewoon lekker groeien,een donkere driehoek vol met schaamhaar is gewoon erg vrouwelijk vind ik.nee,ik ga me nooit scheren.trouwens,mijn vriendjes vonden het ALLEMAAL super vrouwelijk en sexy.een paar keer had ik meer schaamhaar dan me vriendje hihi!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen van 22! dank je,weet je van al mijn vriendinnen,ongeveer
    10 hebben er 7 gewoon een bos schaamhaar en zijn egt niet van plan datt te scheren.k ben 14 en me vriendinnen 13 en 14,t ziet er gewoon
    vrouwelijk uit.k zit met een klein klupjuh meisjes op racefitsen en bij
    doesjen zie ik dat de helft een mooi bosje heeft,volgens mij vinden hun
    vriendjes t helemaal niet erg hihi ! groetjes d

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje van 14: Als jullie er beiden blij mee zijn, leuk toch? Mijn vriendin is 21 maar heeft ook een harige poes. Niks mis mee!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi!! ik heb blond haar in een bob en donker bruine wenk-
    brauwen,mijn schaamhaar en okselhaar zijn zwart
    ik scheer het dus nooitt he!!nooit gedaan,mijn schaamhaar
    maakt me vrouwelijker en me vriendjuh vind het supertof
    ik vind het onwijs fijn om met mn vingers door mijn bos haar te strelen,en ik heb echt wel veel voor een 14 jarig meisje hihii!! me vriendjuh is 16 en heeft minder schaamhaar dan mij hahaha en tis blond
    laat mij maar lekker een zwarte harige poes hebben!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi allemaal! ik ben een meisje van net 14 en heb blond haar,donkerbruine wenkbrauwen en zwart schaamhaar wat ik nog nooit geschoren heb.me vriend vind het supertof dat ik zo veel schaamhaar hebb al op me 14 .hij zegt dat hij me gwoon ouder en seksier vind
    ik vind het heeerlijk om mezellef door mijn zwarte bosje te kroelen en te strelen.bij gym staren sommige meisjess naar me schaamhaar maar da geef k niks om hahaha!!
    alle meisjes moeten hun schaamhaar late groeie!!er vallen veeljonges op groetjes d14

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gelukkig laten steeds meer mensen hun schaamhaar weer staan. Als dat goed bijgehouden wordt is het heerlijk om er in te wroeten met je neus en tong! Het ruikt dan ook lekker en ziet er heel geil uit. Ik krijg er tenminste zo een stijve pik van. Mijn vriendin en m'n zus laten het ook allebei weer groeien, de een bijna zwart en die vriendin heel mooi donkerrood, oei wat geil!! Ik wil er op spuiten en dan lekker schoonlikken en nog veel meer...........

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik als jongen vind meisjes met een dikke bos schaamhaar heerlijk. Word er heel geil van als ze haar benen open doet. vind ook wel geil als er onder slipje schaamhaar doorkomt en om te beffen vind ik het geen probleem. Als ze pas onder de douche uitkomt ruikt het zo lekker fruitig. Kan er ook zo van genieten na de seks om het schaamhaar te strelen. Kaal vind ik persoonlijk niet mooi.Mja, ieder zijn gedacht hé :-) xxx

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 20, hoe vindt jouw vriend het om je te beffen met zo'n volle bos?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een grote volle bos zwart haar. Ik scheer me nooit. Ook mijn oksels niet. Mijn vriend vindt het heerlijk. We zijn beiden wel een beetje alternatief.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn meisje vindt het lekker om door m'n schaamhaar te wroeten en ik vind het bij haar ook lekker. Kriebelt soms en wat geeft het nou als je een haar in je mond hebt? Ik word er geil van en zij ook. Hebben allebei donkere bos schaamhaar. Wij noemen het prethaar.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb zwart schaamhaar ben blond en heb donkere wenkbrauwen en bijna zwarte okselhaartjes

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • heb donker bruin haar en bruine wenkbrauwen. maar mijn schaamhaar is blond. omdat ik zo licht blonde schaamhaartjes heb hoef ik niet te scheren. Tis wel echt veel maar vind het wel oke.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb me nog nooit geschoren. Heb heel licht blond haar en iets donkere blonde wenkbrauwen maar mijn schaamhaar is echt heel donker bruin. Was met mijn moeder in sauna en daar was ook een meisje van ongeveer 17 en die had net als ik gewoon een volle bos en zelfs haartjes onder haar oksels.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind bij vrouwen lichtblond of lichtrood schaamhaar niet zo mooi. Dan zie ik het toch liever geschoren. Donkerder schaamhaar vind ik wel mooi.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • hier ook krullende haartjes rond mijn penis donkerbruin . ik heb jet wel is geschoren maar jeukt heel erg. 

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • heb bruin glanzend lang haar wenkbrauwen tegen zwart aan en schaamhaar ook.Heb klein driehoekje nog nooit geschoren

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten