Skip to content
16 reacties
4253 weergaves

Geile sportkleding

Ik vind het heel geil om een jongen te zien hardlopen of fietsen in zo'n heel strak broekje. Je kan dan lekker alles heel goed zien zitten, vooral als hij een stijve lul heeft. Laatst zag ik een jongen van een jaar of 20 hardlopen in zon strak lichtblauw broekje, en je kon heel goed zien hoe opgewonden hij was. Je zag helemaal de vorm van zn ballen en stijve lul in dat broekje! Ik werd hier heel erg geil van, en kon mn ogen er niet van af houden! Zijn er meer meiden die heel opgewonden worden van dit soort strakke sportkleren?

16 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • Heerlijk om te zien. Bij mij in de buurt zie ik vaak een jongen hardlopen in een heel dun en strak broekje, en je kan altijd heel veel zien zitten, en als het zonnig is buiten dan kan je er gewoon doorheen kijken! Ik heb hem ook al eens zien lopen met een enorme stijve pik!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zag t laatst ook ik kon zn piemel zien zitten enzo ik keek er graag naar

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Wow ik zag net een jongen hardlopen met zon strak broekje maar volgens mij had hij er niks onder ik kon zo een dikke bobbel zien. Echt lekker, volgens mij zag ie mij ernaar kijken

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit tijdens de gym een piemel gezien door een sportbroek :( 

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Zo bloedgeil om een jongen te zien met een dikke lul in een broekje dat heel strak zit! Ik zag het bij een hardloper laatst die had een lichtblauw spandex broekje aan wat eigenlijk veel te strak was en hii had er een enorme boner in! Je kon zn pik zo door die dunne stof heen zien zitten met zn eikel enzo!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongens met van die strakke pakken wordt ik heel geil van. Ik zag laatst een jongen skeeleren met zon strak pakje aan, en je kon kon gewoon alles zozien zitten, volgens mij had ie ook een aardig grote (misschien zelfs stijve) pik en ballen, zo lekker

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Een string ???

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Laatst zag ik een jongen van rond de 20 met een duidelijke string onder zijn hardloopbroekje! Wel een geil zicht!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie een jongen liever in een normale short dan in zo'n strak geval. Sommige dingen zie ik liever alleen in de slaapkamer;)

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Echt geil om een jongen te zien rennen met een grote bult in zn broekje, helemaal als alles zo lekker heen en weer zwiept:)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ooit een jongen uit mn klas in zon strak broekje klaar laten komen. Hij kwam me tegemoet op een fietspad in de duinen en we raakten aan de praat. Meteen viel mn blik op zn groeiende paal in zn glimmende blauwe broekje, en ik werd er zo geil van dat ik hem ter plekke heb afgetrokken!

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Zo geilllll! Heerlijk om die lekkere bobbel te zien! Helemaal als ie goed stijf is!!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Daarom vind ik het zo leuk op jongens in een minislipje als zwembroek te zien!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik fietste net naar huis en zag een jongen zn benen strekken bij een paaltje en ik stopte naast hem om mn vriendinnen gedag te zeggen en kon hem even goed bekijken. hij had het door en hij kreeg me toch een stijve paal in zn strakke broekje! ik geloof dat hij heel geil werd doordat ik naar hem keek:D je kon helemaal zn eikel zien, zo stijf was ie!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • oooh zo geilll

    ik was laatst aan het hardlopen in het vondelpark en ik liep in me korte broekje en daar was zo lekkerding met een zwarte strakke broek waar je ze zaakje goed in zag zitten en die die mij zag werd het zo stijf en toen kwam hij naar me toe omdat hij zag dat ik moest lachen en toen zijn we samen gaan hardlopen en iedereen keek ons raar aan omdat hij een stijve had hahahah :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heerlijk om te zien! Ik zag laatst een jongen met een lekkere bobbel in zijn hardloopbroek. Hij zag dat ik hem aan het bekijken was en ik zag die bobbel groter worden tot hij uiteindelijk een enorme paal in zijn strakke broekje had. Hij kon zn bobbel niet verbergen, en ik werd er heel geil van

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten