Skip to content
4 reacties
196 weergaves

Eerst keer tot nu

Op nieuwjaars nacht werd ik ontmaagd door een jongen waar ik gevoelens voor heb maar niet verliefd op ben. Maar in die tijd had ik ook een vriendje en ik hen hem ook verteld dat ik vreemd was gegaan en hij zei dat hij nogsteeds een relatie met me wilde. En omdat ik hem geen pijn wilde doen beëindigde ik onze relatie en een paar weken later had ik een crush op een jongen die ik al een paar jaar ken. Ik had hem gepijpt en daarna liet hij me links liggen. Dus op mijn verjaardag appte mijn ex mij en stelde ook paar vraagjes en die dagen daarna appte we veel vaker en 4 dagen later hadden we weer een relatie tot nu. Maar die jongen die mij ontmaagd heeft valt me afentoe lastig dat hij weer sex wilt en hij weet ook precies wat hij moet zeggen tegen mij zodat ik naar hem toe kom. En de relatie tussen mijn vriendje en mij is geheim omdat hij moslim is en van zijn ouders mag het niet en als zijn ouders er van weten sturen ze hem terug naar Marokko. Dus daarom kan hij niets tegen die jongen erover zeggen. En een paar weken geleden kwam mijn zus naar mij toe dat ze gehoord had van een vriendin dat die jongen mij dus gefilmd had tijdens het neuken. Maar ik wist dat hij me gefilmd had en ik had hem niet geconfronteerd ermee omdat hij een vriend is en ik dacht hij gaat het niet aan mensen laten zien. En nu weet ik niet wat ik moet doen.

16 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • meisje 17 jaar

    heel mijn buurt weet het al of ik het nu ontken of niet iedereen weet er al van en een paar dagen geleden had hij ook weer contact met me opgezocht en eerst had ik hem ook aan gegeven dat ik net meer wilde maar toch heb ik hem gepijpt en waarom omdat ik er zin in had. en ik heb nog wel een vriendje maar die is nog maagd en ik heb al wel toe gegeven dat ik heb gepijpt had enzo en hij was wel boos maar gelukkig heeft hij het me vergeven. en ik wil niet weer deze fout maken door vreemd te gaan dus hoe kan ik het beste aan geven dat ik 100% voor mijn vriendje wil gaan en niet een friend with benefit wil hebben?

    xoxo de schrijfster

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Best niet tegen al teveel mensen vertellen tegen sommige kan j het vertellen maar idd e situatie is niet zo simpel hoor . succes

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 17 jaar

    Ik heb het al aan mijn moeder verteld nou eogenlijk toegegeven want ze hoorde al dat mensen over mij aan het praten waren omdat ja het was niet zo slim om het buiten te doen en me ook nog eens te laten filmen.
    Maar mijn moeder weet ook niet zo goed hoe ze me kan helpen ze zat er over na te denken om naar zijn ouders te gaan maar dat wil ik niet. Ik wil niets meer met hem te maken hebben of ergens nog problemen over maken.
    En ik weet niet zo goed hoe ik uit deze situatie moet komen want heel mijn woon buurt weet er van (de jongeren) en afentoe zeggen ze ook tegen mij dat ze ook sex met we willen in de bosjes. En ik ga al niet meer zo vaak naar buiten maar ik heb een hond en die moet uitgelaten worden. Dus ik weet niet of ik moet doen of er niets gebeurt is of dat ik er iets van moet zeggen tegen hen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is moeilijk maar zij zou met je ouders erover praten eventueel enkel met je moeder zij is ook jong geweest en zou je beter begrijpen' en daarna zou ik klacht indienen hiervoor hij mag niet zomaar filmen als je sex het hij moet je om toestemming vragen en niet zomaar filmen .
    Het is miss je beste vriend maar als je hem sex wijgert kan hij de brede gebruiken tegen je wat wettelijk niet mag maar tog doen er jongens het zo en dat is voor jou niet leuk hoor geloof me maar .

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten