Skip to content
4 reacties
81 weergaves

vriend met kind

Een jongen waar ik smoor verliefd op ben en hij op mij is vorige week papa geworden. Zijn ex was zwanger geraakt en dat wist hij niet hij heeft haar niet meer gezien of gesproken in die 9 maanden toen het kind was geboren heeft hij het te horen gekregen. Die dag zou ik met hem skype maar hij negeerde mij de hele tijd en toen op een gegeven moment heb ik gezegd kies maar of mij kwijt of zeggen waarom je zo tegen me doet. Hij heeft toen dit verhaal aan mij verteld ik begon gelijk te huilen en raakte in de war gelukkig wou die skype om me te troosten. Mijn vriendinnen zeggen dat ik hem moet laten vallen Door ze kindje maar ik hou echt zielsveel van hem en zouden eigenlijk een relatie krijgen. Mijn vriend is een hele nette jongen die ze verantwoordelijk neemt en voor ze kind wilt mee zorgen. Maar Ik ben hartstikke bang dat ik eigenlijk ingeruild wordt of geen aandacht van hem krijg of nii fatsoenlijk met hem kan vrijen doordat dat kind ligt te huilen hij zegt dat dat niet zou gebeuren maar ik blijf erover in zitten. Help mij alsjeblieft mensen ik ben ten einde raad en hou zo veel van hem xx S

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • @schrijfster ik weet dat ik me jeugd ermee vergooi daarom weet ik nii goed wat ik moet mijn vriendinnen zeggen laten vallen hij is het niet waard. Ik zou zelf bij iemand anders misschien hetzelfde gehad dat ik nii weet wat ik moet maar als ik nii zoveel van iemand hou is het makkelijk dan ben ik gwn weg maar ik hou juist zoveel van hem en dat maakt het juist zo moeilijk hij is zo lief en zorgzaam voor mij weet precies wat ik nodig heb enzo hij is de mannelijke ik zeg ik maar we houden allebei van precies hetzelfde en daardoor vindt ik het nog moeilijker

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik weet niet of je het door hebt maar je verliest ook je eigen jeugd hiermee, maar goed als jij denkt dat je een goede keuze maakt, en eigenlijk niet wilt luisteren naar anderen, weet ik niet of je eigenlijk wel een vraagstelling hebt, sorry.. wat is het gene wat je echt wilt, en even bij bedenken stel je kende hem niet en je zou een jongen tegen komen maar ook met kind, wat zou je dan doen?

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • @schrijfster Hij kan financieel wel voor ze kind zorgen zijn ouders hebben nogal hoop geld en ze ex ook en hij dacht het veilig gedaan te hebben met condoom en dat zij aan de pil was maar zij had gelogen over de pil dusja

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Om eerlijk te zijn als ie echt verantwoordelijk is zoals je zegt heb je geen kind als je nog onder de 25 bent, hebt geen carriere en dus geen financieele zekerheid, en gezien geld toch wel het grootste issue is, is het absoluut niet verantwoordelijk, dit zul je vast niet willen geloven omdat het negatief overkomt maar goed, het is niet altijd zonneschijn..

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten