Skip to content
78 reacties
3725 weergaves

hoe vraag je een meisje verkering?

Hoi ik vind een meisje uit mijn klas al best lang leuk en ik weet dat zij ook op mij is, maar hoe vraag je verkering (qua zin dan)?

14 jaar
9 jaren geleden

78 Reacties

  • Gewoon die meid een paar keer mee uit nemen en dan zie je wel of het klikt of niet. Als het klikt kun je haar op 2de of 3de date wel kussen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde probleem.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben op iemand uit mijn klas, maar ik weet niet of zij mij wel leuk vind.
    We lachen vaak om elkaar maar meer ook niet.
    Kan iemand mij tips geven hoe ik weet of ze mij leuk vind en als ik dat te weten kom; hoe vraag ik haar om verkering.

    Groetjes van mij😘

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Er zot een meisje in mijn klas en ik vind haar echt suuuper leuk. Ik heb het idee dat zij mij ook we leuk vind, en dat denken mijn vrienden ook. Ik praat veel met haar en dan zeggen mijn vrienden weer "Eyy je hebt vel dikke fix met haar hè". Dus ik ben nu wel op het punt dat ik een keer met haar wil afspreken / verkering. Ik ben echt goede vrienden met haar dus ik heb iets bedacht waarvan je echt versteld gaat staan (echte fixxer ben ik XD). Ik wil haar dan op whatsapp zeggen dat ik verliefd ben op een meisje en dat ik niet weet hoe ik haar verkering moet vragen. Dan vraag ik wat zij het beste vind, en dan doe ik dat òf als zij vraagt wie was dat meisje nou, dat ik dan zeg dat zij dat was. Ik vraag me af of dit een geschikte manier is of hoe ik het anders moet doen (we zijn allebei van die nonchalante droge types die niet echt serieus zijn dus dat maakt misch ook wel wat uit)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou gwn naar toe gaan heel lief/veel zelfvertrouwen naar toe gaan. En gwn zeggen: (Naam), ik vind je knap,lief , cute maarr wil je mee mij verkering??? je kan altijd een ja krijgen xD

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Er is een meisje en die vind ik heel erg leuk ik wil haar graag vragen en ik heb 10 chocolade repen voor haar gekocht want ik weet dat dat haar lievelings is hoe moet ik het presenteren ???

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vraag is ik ken een meisje bij mij in de klas ze is van dezelfde leeftijd. We kennen elkaar nu al een maand en ik ben nu al helemaal verliefd wnr moet ik het vragen kan het nu of moet ik wachten tot we een betere band hebben. Ik merk ook niet dat ze me leuk vindt maar ik ga het toch vragen????????????????

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke dus ik ben dus bezig met een meisje die ik al ff ken. En practisch hebben we al iets samen want we hebben allebei gezegd dat we van elkaar houden. Maarrrr... Ze wil dat ik haar "officieel vraag" Help?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Goed gezegd ja

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap dat het soms lastig is om een meisje te vragen dag heb ik ook bij jongens ik vindt namelijk een jongen uit mijn klas leuk maar hij zegt nooit wat tegen me een tip is om veel oogcontact te zoeken dat vinden meisjes vaak leuk en durf tegen haar te praten ook al is het soms ongemakkelijk meisjes vinden het fijnsla je tegen ze praat en als je denkt dat ze jouw ook wel leuk vindt reageer dan een bijv. onder haar insta foto maatje of zo en trek je niet teveel aan van je vrienden die zijn namelijk zelf waarschijnlijk ook verliefd op iemand en als je een sterke band voelt tussen jullie twee zeg dan een keer als jullie alleen zijn of stuur haar een appje dag je haar best leuk vindt en dat is misschien eng maar dag zou dat meisje leuk vinden en meestal is het gevoel wederzijds en heeft iemand een tip hoe je dit bij jongens doet

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben. Op een meisje verliefd en heb vandaag haar een geheime aanbidder briefje gestuurd maar nu denkt ze dat een andere jongen uit mijn klas het heeft gedaan wat moet ik doen en ook vooral wat moet ik doen om haar te fixen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • zeg wat je voor haar voelt en onderneem daarin ook actie, hiermee bedoel ik: als je steeds zegt dat je haar leuk vind, moet je dit ook laten zien door haar te kussen of knuffelen. anders denkt ze mischien dat je het niet meent, dit kun je het beste bewijzen door haar kussen of knuffelen. voordat je haar kan kussen is het eerst noodzaak haar iets beter te leren kennen, doe de eerste 2 date's gewoon lekker rustig aan. probeer haar te kussen vanuit je hart en niet vanuit je hoofd want dan wordt het een zenuwachtige bedoeling. vertel haar altijd wat je voel zoals: als ik je zie dan wordt ik gek of dan krijg ik een warm gevoel van binnen. meiden vinden mannen leuk die zeggen wat ze denken/voelem hiermee laat je zelfvertrouwen zien. wanneer alles goed aanvoelt neem je haar apart en vraag je verkering. dit kun je ook doen door ergens op een rustig plekje te gaan zitten, koop bijv een hangertje met de datum dat je verkering gaat vragen, dit zal ze zeer waarderen

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ze flirt bijv: ze loopt opvallend bij je of praat vaak met je etc.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe kan je weten als een meisje op je is??

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zinds kort verliefd op een meisje ik durf haar wel te vragen maar ben bang voor het nee antwoord hoe weet ik of ze mij leuk vindt en wanneer moet ik haar vragen HELP ME SNEL

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben al super lang op een meisje en we zijn echt smoorverliefd op elkaar maar ik weet niet wanneer ik het haar juist moet vragen en hoe iemand tips

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Eh gasten ik ben op iemand verliefd en zij geloof ik ook op mij maar het broertje van waar ik vrienden mee ben die zit altijd haar en de vriendinnen uitteschelden zoals natte kut en vuurtoren wat moet ik nu

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben nu op iemand en die heb ik al een keer eerder gevraagd, helaas zij ze nee maar nu lijkt het alsof ze wel op mij is?
    Help me hoe vraag je iemand voor de 2e keer vk
    Ben bang dat ze straks weer nee zegt, net dat we zon goeie vrienden zijn😥

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Manier 1:
    Je zou ook gewoon aan haar kunnen vragen op whatsapp (als je zeker weet dat zij jou ook leuk vindt!) of ze misschien met je wilt afspreken ergens op een rustige plek of bij jou/haar thuis (om een film te kijken) en dan vraag je haar (als je het het goede moment vind): "We vinden elkaar al een tijdje leuk, zou je misschien met me verder willen (en een relatie starten) ?" . Meestal werkt dat beter in plaats van: "Wil je met me?" of "Wil je verkering met me?" . Zo is het mij ook gelukt 2 jaar geleden en we zijn nu nog steeds samen!
    Manier 2:
    Leer het meisje beter kennen. Vraag haar nummer (je kunt dan bijvoorbeeld zeggen: "Hey, mag ik je nummer misschien? Dan is het wat makkelijker als we nog eens willen praten en/of naar buiten kunnen." en als je dan haar nummer hebt, ga dan wat meer close met haar doen/zijn en doe heel erg geïnteresseerd. En dan vraag je of ze verder met je wilt.

    Tips:
    - Heb zelfvertrouwen (dan zegt ze sneller ja! ;) )
    - Vraag het aan haar als jullie met zijn 2en zijn en niet waar iedereen bij is.
    - Koop een roos voor haar (of een bosje bloemen)
    - Koop een doos chocolade
    - Schaam je niet!

    Do-not's!
    - Vraag haar verkering via WhatsApp of facebook of andere social media platformen.
    - Vraag het niet als ze je niet goed kan verstaan
    - Doe niet stoer
    - Via vrienden vragen
    - Via een briefje
    - Als er veel mensen bij

    Dit waren mijn tips! Ik hoop dat het jullie heeft geholpen!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als je een mobiel hebt stuur dan een mailtje en ga eerst iets met haar drinken ofzo

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten