Skip to content
8 reacties
206 weergaves

Kleine van mijn vriendje

Ik heb nu drie maanden met mijn vriendje en afgelopen vrijdag zijn wij voor het eerst met elkaar naar bed geweest. Voor hem was het de eerst keer. Ik had al twee vriendjes gehad waar ik het mee gedaan had. Mijn vriendje is echt super leuk en lief maar zijn gevalletje is echt heel erg klein, slap 4cm en stijf 6cm en ook nog heel smal. Toen we het vrijdag deden voelde ik bijna niets van zijn piemel in mij en ik kwam ook niet klaar hoe goed hij ook zijn best deed. Bij mij ex vriendjes kwam ik wel klaar door penetratie. Op een gegeven moment heb ik maar gedaan alsof ik kwam want ik vond het best wel zielig voor hem. Ik vind seks best wel belangrijk en ik wil hier ook graag van genieten maar bij hem gaat dat waarschijnlijk nooit lukken. Wat moet ik doen, hij is echt super lief. En hebben jullie dit wel eens meegemaakt en hoe zijn jullie daar mee omgegaan?

17 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zou proberen hem te vragen of die jou wilt vingeren zodat jij ook klaarkomt zodat jullie allebei een plezierige tijd hebben

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Je gaat hem toch niet dumpen om zijn klijne pik mag ik hoopen?
    Zoek andere manieren!
    Liefde daar gaat het om en sex is een bij zaak !

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn vriend de zijne is ook nog klein.
    13 cm stijf en beetje schaamhaar.
    Maar hij is nog maar 14 dus dat zal door de leeftijd komen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook helaas voor jou, zou ik zo denken...

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Helaas voor mijn Vriend is hij gewoon Nederlands en is hij 1.80 cm lang en ik denk niet dat zijn pikkie nog verder gaat groeien.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • De piemel van je vriendje is heel geschikt voor anale penetratie, als ie tussen je billen door komt dan. Tja, zijn pikkie is knap klein uitgevallen wel ja. Maarre, klaarkomen door penetratie is zalig, maar eh, eigenlijk lukt dat maar soms, bij mij dan. Maar, dan laat je je toch beffen? Als je klaarkomt is dat iets van jou, voor jou. Daarna laat je hem lekker komen. Genieten kan ook zonder klaarkomen tijdens het neuken.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • 6 cm stijf op de leeftijd van 17 jaar is echt wel klein. Is hij Aziatisch misschien? Ben je zeker dat hij volledig stijf was? Best andere seks partner zoeken, zou ik zo denken...

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • De piemel groeit nog door tot een bepaalde leeftijd dus het kan dat ie nog groter wordt

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten