Skip to content
17 reacties
395 weergaves

Vraag van jongen aan alle meisjes

waar vallen vrouwen op??

16 jaar
9 jaren geleden

17 Reacties

  • als ik buiten ben op straat

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als hij je speciaal laat voelen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is echt wel verschillend hoor!
    Ik heb niet echt een type als ik eerlijk ben.. wel ben ik erachter gekomen dat langere, slimme , beleefde , knappe jongens meer mijn ding zijn.
    Je moet niet onzeker raken door de reacties hier want dat zijn natuurlijk alleen maar persoonlijke meningen ... als je iemand leuk vindt moet je gewoon jezelf zijn je kan je natuurlijk niet als iemand voordoen die je niet bent... hopelijk snap je dat zelf ook wel maar een paar kleine tips die je misschien kunnen helpen om een beter beeld te krijgen..

    - Wees niet arrogant
    - Wees niet onbeleefd , dus ga niet vulgair over een meisje praten of onbeleefd tegen leraren of tegen volwassen mensen etc.
    - Wees geen softie, oke hiermee bedoel ik niet dat je de ROCK moet worden .. nee maar je bent wel een jongen dus verman je ! (ik bedoel hier niet mee dat je niet je emoties moet delen)
    - Wees niet kinderachtig, c'mon meisjes (de meeste) zijn met hun verstand al veel verder dan jongens en vinden daarom ook oudere jongens leuker omdat ze zich daarbij kunnen aansluiten maar je moet je gewoon als een tiener gedragen .. niet als een 'jongen die nog steeds basisschool dingen doet' je snapt me wel toch...

    WEL DOEN:

    - Wees betrouwbaar, dus als een meisje je iets verteld of je iets gehoord hebt ga het dan niet meteen rond vertellen... als het meisje hoort dat je over iemand anders lult weet ze dat dat bij haar ook zou kunnen geboren..
    - Wees een gentleman, I know you can not be mister Grey (fifthy shades of grey) maar doe je best om het meisje goed te behandelen en je als een echte heer *jongen* te gedragen


    SUCCES!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Mehhh....

    Als ik verlieft ben op een jongen boven de 20 moet hij een baard hebben,

    En een jongen moet lief zijn mooi e ogen hebben en stoer zijn

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • hahaha (nee ik lag je niet uit, maar gewoon een leuke vraag) want dat verschilt echt per iemand. hoezo wil je dit eigenlijk weten?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind jongens met blauwe of groene ogen super mooi (ook val ik op bruine ogen heb ik gemerkt) en alle kleuren haren zijn goed voor mij. Verder moet hij lief zijn, grappig, graag tijd met zijn vriendin doorbrengen, klef doen :p, niet te arrogant maar een sexy hoeveelheid is goed voor mij ;), langer (ben zelf 1m62,5 dus er zulle veel grotere zijn xD), verassende bezoekjes vind ik ook altijd leuk en niet meer aandacht aan andere meisjes geven dan aan je vriendin (uit ervaring wil ik dit niet meer), ook niet te dik, een six-pack hoeft totaal niet maar ook niet iemand die super mega dik is: normaal is goed

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • lief, zorgzaam , mooie ogen, beschermend, lang ongvr 1,80 , niet te stoer maar ook geen pussy, die zich niet schaamt voor je, humor, die je helpt als er iets is.. iemand die je kan vertrouwen, lekkker ruiken, fijn kan knuffelen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Knap lief getint

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik persoonlijk val vooral op jongens met bleke huid en donker haar... Zorgzaam en met een beetje humor, maar ook wel n beetje stoer. Soms vind ik ook jongens leuk met n ander uiterlijk puur om hun karakter, dus uiterlijk zegt zeker niet alles :)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • bruin haar langer dan het meisje, krullen niet dik en grappig.

    al kan dit altijd anders zijn, nu ben ik verliefd geworden op een jongen die kleiner is dan mij met sproeten stijl bruin haar en niet het perfecte uiterlijk, maar tog ben ik helemaal verlieft op hem omdat hij iets heeft, hij is heel aardig en grappig maar egt het type waar ik nooit voor zou vallen terwijl ik ook voor veel leukere jongens kon gaan die ik (jammergenoeg) heb afgewezen.

    wees niet onzeker over je uiterlijk want er komt sws iemand die je helemaal geweldig vind

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Grappig, intelligent, lief, spontaan, zorgzaam

    Qua uiterlijk verschild het. Van mij hoeft hij echt geen sixpack te hebben. 1.80M +, donker haar, krul, niet te dik maar ook niet te dun.

    Gewoon een normale jongen.

    Hij moet wel lekker ruiken. Want een jongen/man die niet lekker ruikt, nahh.. das niks

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik val op jongens die langer zijn die lief kijken en echt je aandacht trekken waarmee je een gesprek kan hebben en het niet alleen samen praten voor een.opdracht of gewoon hoi zeggen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Persoonlijk vak ik op iemand die langer is dan ik (ik ben 1.75) en lief uit zijn ogen kijkt maar vooral zorgzaam is en met humor ook vindt ik het erg lief als se stoer zijn en je echt 'beschermen' zeg maar?? en eigenlijk val ik stiekem nog meer op hoe een jongen ruikt (wel zn eigen geurtje zegmaar dus biet parfum ofzo) dan op een jongen die knap is??

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik val op lieve jongens ik let niet zo zeer op het uiterlijk het is altijd mooi meegenomen als een jongen er goed uitziet, ik heb wel graag dat er een flinke bobbel in z'n broek zit

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Het liefst bruin haar, langer dan 1.75, tikkeltje getint, sixpack en een lieve lach op zijn gezicht.. spontaan, humor, aardig en lief

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Stoer, eigen stijl, geen softie!! Wel lief maar niet zo'n slijmbal...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat verschilt per vrouw. Zelf val ik op langer dan 1.70m en blond. Sixpack altijd leuk :) Maat het meeste op een lieve spontane jongen met gevoel voor humor :)

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten