Skip to content
16 reacties
4872 weergaves

Vriendje geil door ander meisje

Gisteren zaten wij in de bus en tegenover mijn vriendje zat een meisje met heel kort rokje aan wij zagen duidelijk haar string en mijn vriendje kreeg een stijve in zijn broek volgens mij is hij gaan spuiten wand later zag ik een nat vlekje op zijn broek. Wat gaat op dat moment bij hem door zijn hoofd is hij geil geworden op dat meisje. Wie heeft hier ervaring mee?

14 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • Soms is het als jongen zo dat je idd een stijve krijgt maar dan denk ik tenminste nog gwn aan waar ik daarvoor aan dacht dus niet dat je ergens anders aan denk of raar denkt. ik krijg zo vaak een stijve vooral van mijden uit 3e4e5e6e klas want die hebbe mooiere borsten en konten ??

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit is zo respectloos! Ik zou zen hand genomen hebben en op men eigen kutje gelegt hebben. Wat een schaamte zou hij moeten voelen!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Voor meisje 17 jaar korte rokjes. mijn rokjes zijn super kort met daaronder klein stringetje. in de bus moet ik blijven staan zitten echt niet zien ze alles. Hij geil wel op mij maar ook op andere en dat vind ik niet leuk. ik heb gisteren trouwens ook uit gemaakt wand hij geil op school ook met andere. Nu ga ik ook geilen met andere jongens

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar heb jij zelf ook weleens korte rokjes aan, strakke sexy broek, string of sexy broekje? Ik bedoel komt je vriendje iets te kort? Want dan moet je daar wel iets aan gaan doen!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @Jonge 16 als u lief een stijve heeft bla bla bla. als mijn vriend een stijve door andere griet krijg waar ik bij ben en ik zie dat echt man knijp ik keihard zijn lul en ballen en zet hem echt voor lul dat hij roodhoofd krijg.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Als u lief een stijve heeft en klaarkomt betekend dat hij een gezondd jongen is en dat is nie erg stel je voor datbjij je lief als meisje raar vergelijking er komt een zeer sexy jongen naast je zitten en je begint idk hoe meisje te doen te geilen dus denk er om je lief bedriegg u niet kijken mag aanraken niet

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @aan jonge 18 jr. Als je vrijgezel bent. Ik ben het helemaal met jou eens. Als mijn vriendje zoiets zou doen waar ik bij ben jo ik zet hem letterlijk en figuurlijke voor lul waar iedereen bij is. Die gozer heeft totaal geen respect voor zijn vriendinnetje en zij zo gek en accepteer dat ook nog eens. Meid er zijn jongens genoegd hoor die jou wel respecteren en lief hebben laat die gozer gaan als hij al geil d op meisjes in de bus laat staan als hij alleen is. Meid maak geen moordkuil van je hart en laat die gozer lopen ik zeg hij duig niet

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je vrijgezel bent dan vind ik dat normaal dat je geilt op een meisje met een zichtbare slip. Geilen in gedachten en niet open en bloot laten tonen zoals deze jongen dat gedaan heeft (toch zichtbaar genoeg). Maar toch niet als je een lief hebt en die ernaast zit!!! Zelfs al is ze er niet bij, das gewoon verkeerd en respectloos tegenover haar!!! En dan nog stijf worden en klaarkomen bij het bijzijn van je lief lol. Ja mannen vinden dat normaal. Totdat ze hun lief nat zien worden door andere jongens, dan vinden ze het wel verkeerd!!! En @14jarige meisje, niet iedereen denkt daar zo over!!! Het is wel natuurlijk niet aangenaam om te weten dat je lief geil word van andere mannen. Want dan is dat precies alsof je partner niet geil genoeg is voor jou. In mijn mening, eens dat je in een relatie zit, dan telt enkel je partner nog. En als je geil word door een derde persoon, heb wat respect voor je lief en kijk de andere kant op. Of verberg dat een beetje uit respect. Dat is mijn advies en gedacht.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ja maar als wij dat doen worden voor geile hoer uitgescholden

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Was laatst in discotheek met wat vrienden en daar liepen ook wat meiden met echt hele korte minirokjes aan bij aan van die meiden was het rokje echt super kort als zij ging zitten keek je zo tegen haar gekleurd slipje aan. Of ze doen het om aandacht te trekken of ze hebben het zelfs niet in de gaten. Maar ik denk gaat om aandacht.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou er ook geil van worden, ik kan ook zo wegdromen bij strakke shirtjes en broekjes van meiden bij gym.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Kijk van zo een dingen word elke jongen gijl hoor niet bepaald 1 persoon.
    Ik doe ook graag korte rokjes aan met een string
    Vorig keer waren 2vrindinnen met hun vriendje bij men thuis en mijn vriendje de vriendinnen hadden binden een shortje aan en ik een kort rokje met eens string en de 3 jongens bekeken mij steets en gijlde er alle 3 op zoiets is zeer normaal dat ze er op uitkijken hoor.
    Geen paniek

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat het niks met vertrouwen heeft te maken als die jongens een stijve krijgt bij het zien van een slipje onder een kort rokje.

    Dat zal bij mij ook wel gebeuren, alleen zie ik niet zo heel dikwijls slipjes of strings in de bus (en elders ook eigenlijk nieet), jammer.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @17 jaar, dat is gewoon gezond kan hij ook niks aan doen.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @14 jaar vriendje geil door ander meisje in bus. Sorry hoor maar dat gaat echt te ver en zeker als jij naast hem zat. Is toch een teken van tekortkoming in seks met jou. Zag jij dat zijn pik hard werd in zijn broek. Beetje geile op andere griet hij is dan naar mijn mening ook niet echt te vertrouwen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik denk dat alle gezonde hetero jongens hiervan wel geil raken. inhouden is dan ook erg moeilijk denk ik. Ik draag zelfs ook heel vaak strakke legging of hele korte minirokjes en als ik buiten ben trek ik mijn rokje zelfs nog hoger op en daaronder weer kleine ministring. Dan zie ik ook jongens maar ook mannen kijken en dat geeft een lekker gevoel. Ik denk dat het normaal is en je geen zorgen om moet maken

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten