Skip to content
55 reacties
10544 weergaves

Geen beha

Ik ga zonder beha naar school want dat is lekker, maar de meisjes noemen me een slet. Omdat ik best grote tepels hebt en dan zie je ze. Vinden jullie dat geen beha dragen sletterig is? En dragen jullie ook geen beha? X

14 jaar
9 jaren geleden

55 Reacties

  • Het is juist mooi en sexy als je iets ziet en verder er over mag dromen. Als ik in m'n broekje loop zie je ook wel wat zitten (of staan) haha. Geen probleem toch? Heerlijk om daar verder niet over na te hoeven denken en op een naaktstrand gewoon in je blootje ronddartelen en groeit er iets bij vrouw of man, niks van aan trekken en laat de rest maar genieten. Dat doen ze dus duidelijk wel maar zelf durven ze idd. niet.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Eindelijk eens een aantal posiyieve reacties. Ik denk dat er veel meiden zijn die zonder bh willen lopen maar dit niet durven. Probeer het eens en ervaar hoe prettig het kan zijn. Ik persoonlijk vind het heerlijk. Als ik buiten zonder jas ben zie je ze wel duidelijk door mijn trui/blouse maar dat is juist de opwinding

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • De zomer is in aantocht dus UIT die vervelende kleren! (een naturist)

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Groot gelijk vrouw van 22. Ik ga in de zomer ook niet met van die grote flodder zwem 'shorts' het strand op, maar liefst met iets zo klein mogelijks aan en nog liever naar het naaktstrand helemaal streeploos bruin worden.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Nog even en dan is het weer tijd om met dunne t-shirts te lopen omdat het dan zomer is. Heus ik zal nu echt niet ineens een bh gaan dragen omdat mijn borsten te zien zijn . Ook deze zomer bh-loos naar buiten en top-less naar het strand. Als mensen dit vervelend vinden kijk dan gewoon ergens andérs naar. Ik vindt het gewoon fijn om zonder bh te lopen

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 13... ik vindt het leuk om ook van jongere meiden te vernemen dat ze zonder bh lopen zo af en toe.Welke maat bh je ook draagt ik vindt dat het moet kunnen Ik heb zelf een paar flink grote borsten en ik moet zeggen dat ik het HEERLIJK vindt om de hele dag ZONDÉR BH te zijn. Mjn borsten zijn inmiddels gewend dat ze "de vrijheid" hebben en duidelijk onder een trui of blouse te zien zijn. En ja, ik hoor en zieals ik op straat of in een winkelcentrum ben soms wel een reactie van mannen en jongens maar dat maakt het alleen maar spannender. Vooral als mijn vriend zogenaamd per ongeluk even over mijn tepels strijkt die dan ook direkt reageren

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het soms na de volleyballtraining als ik naar huis ga en geen schone bh meer heb
    alleen de meiden van ons team weten dat maar andere doen dat ook want ik heb het van hen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 18; Jongens en mannen geilen echt wel op grote borsten hoor . Ik heb het de fgelopen week meerdere malen mogen ervaren door opmerkingen die gemaakt werden. Jongen 21; De meeste kongens en mannen kijken dus echt wel als ze een vrouw met grote borsten zien "lopen" waarbij de borsten duideljjk waarneembaar zijn omdat ze heftig bewegen en vaak ook grote stijve tepels hebben of doordat ondervde trui of blouse de borsten duidelijk te zien zijn vanwege de dunnere stof van het kledingstuk.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje18, hoe kun jij nou weten hoe een man zich voelt als hij een vrouw zonder BH, die er ook nog mee te koop loopt, tegenkomt?!! Ik kan je verzekeren dat het gros van de mannen het mooi vindt en er wél op geilt. Kijk maar ter hoogte van z'n gulp!! Heb ik ergens gezegd dat iemand dan een slet is? Absoluut niet, maar vrouwen die er sexy bijlopen negeren?? Nee, gelukkig niet en die pik houden we echt wel in de broek, zeker bij vrouwen als jij. Ik besteed die alleen aan vrouwen die ook mij willen en zich voor meer aandacht bewust sexy gedragen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk kijken mag altijd ik vind het best wel spannend hoor om ZONDER BH over straat te gaan. Het geeft je toch een soort kik als je weet dat mannen naar je borsten staren om zich dan vervolgens af te vragen HOE groot ze nu toch in werkelijkheid zijn en of ze natuurlijk of nep zijn. Ik zit dus ook de hele dag op mijn werk met grote blote borsten onder mijn trui en de tepels zijn best wel vaak hard. Dat is niet te zien omdat ik over mijn kleding bedrijfskleding aan heb. Maar als ik thuis kom gaat gelijk de trui uit en hebben mijn borsten vrij spel.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Tuurlijk geilen wij mannen op borsten, zeker als ze die dan ook nog wat extra showen zoals zonder bh of met diepe inkijk. Maar daar doen de meiden het dan toch ook juist een beetje voor hé. En onze pik houden we toch in onze broek hoor. Kijken mag toch wel, nietwaar?!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21 onzin!!!! Meiden geilen mannen niet op door zonder bh te lopen. Meiden zijn niet gelijk sletten als ze geen bh aan hebben. Het zijn gewoon de mannen die hun pikken niet in hun broek kunnen houden. Wij vrouwen hebben gewoon het recht om voor onszelf te zorgen en ja het is ook goed voor je borsten om even je bh uit te doen. Mannen zoals jullie zijn de reden waarom meiden veel dingen niet meer durven.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke boy's. We weten nu dat IK graag ZONDER BH buiten loop en naar mijn werk ga. Dat ik het heerlijk vind om thuis zonder trui of blouse te lopen en dat mijn grote borsten lekker bewegen zowel met als zonder trui. En JA IK ZIE heus die grote bobbels wel in jullie broek veeschijnen als jullie iemand met grote borsten tegen komen. EN JA ik zie jullie wel kijken in de sportscool en op het strand als meiden top-less liggen te zonnen of langs lopen. Is heel natuurlijk en mag allemaal best elkaar een beetje opgeilen ,maar ik heb nog steeds als regel: onderweg trek krijgen en thuis eten(lees je seksuele behoeften bevredigen) maar.......dat neemt niet weg dat ik het spannend vindt hoe jullie op grote deinende borsten reageren dus.... voorlopig blijf ik zo doorgaan

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben een aantal maanden naar re sportschool geweest maar droeg toen nog wel een sport bh. Zat niet echt lekker. Laat mijn borsten liever los. Ik moet wel zeggen dat ze hierdoor wel wat steviger zijn geworden en niet mëer zo hangen als in het begin

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als jullie de mannen zo opgeilen, zien jullie dan niet vaak grote bobbels in hun broek, of misschien wel een eikel of zo boven een zwembroekje uitgroeien m.a.w. zien jullie niet vaak door jullie gedrag mannen met een stijve pik?!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 19, op een naaktstrand zullen de meesten er niet van op of om kijken. Ze zijn daar bloot gewend en bovendien klopt het gezegde "bloot slaat dood" in dit geval ook. Op een zg. textielstrand zal ze meer bekijks hebben in een kleine bikini b.v.!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • In de fitness zijn bewegende tieten ook altijd super hot. Zo van die meiden die dan op een loopband lopen ofzo en dan maar op en neer dansen die boobs.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga zeker eens proberen. Voorlopig vindt ik het al spannend genoeg om reacties van mensen te zien of horen als ik buiten loopbzonder bh waardoor mijn borsten flink bewegen. Ook op mijn werk draag ik geen bh maar ik moet wel bedrijfskleding over mijn gewone kleding dus weinig mensen die het opvalt

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • M20 Valt best wel mee hoor Ik weet van te voren dat ik door de mannen heimelijk bdken kan/ga worden Is ook helemaal niet erg maar juist opwindend, zolang het maar bij kijken blijft en het niet meer wordt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom probeer je niet eens een naaktstrand of sauna? Word je volgens mij ook ontzettend geil van om daar met zulke tieten te liggen of rond te lopen.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten