Skip to content
7 reacties
396 weergaves

Vraag van een jongen

Hallo meiden, Ik heb "vroeger" altijd oorbellen gedragen, van die zilveren ringetjes. In beide oren had ik er 1. Nou heb ik die oorbellen nog wel. Mijn vriendin vind het prima als ik ze draag maar vind zonder ook goed. Maar voor het sexen wil ze juist dat ik ze in doe... :S Ze vind het iets fouts en stouts hebben en vind het leuk als ze de ringen in mijn oren ziet bewegen. Ik heb ze een paar keer voor haar in gedaan maar ook heel vaak niet omdat ik het raar vind. Ze speelt er ook mee tijdens het vrijen als ik ze in heb. Ik wil graag vrijen zonder dat ik die ringen in mijn oren heb hangen. Ook vind ik het een 'moodkiller' om dan weer die oorringen in mijn oren te doen. Of stel ik me gewoon aan? Zijn er misschien meiden die mijn vriendin best snappen en vinden meer meiden dit gewoon leuk? Of is het een rare fetish van mijn vriendin?

17 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • Hayy,
    Mijn vriendje heeft ook ringetjes in zijn oren. Ik vind het erg leuk staan en als we seks hebben zit ik ook wel eens aan zijn oorringetjes. Hij vind het niet erg dat ik aan zijn oorbellen zit. Zijn ringentjes bewegen ook best losjes in zijn oren en dat vind ik soms ook best sexy om te zien en lekker om af en toe eventjes aan te zitten. Dus ja, ik snap jouw vriendin wel een beetje. Het is voor jou een kleine moeite om die oorringen in je oren te doen. Of misschien moet je ze gewoon weer altijd gaan dragen, kun je ze ook niet vergeten.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi topicstarter.
    Normaal voel je je oorringen ook vast bewegen in je oren, komen ze soms ergens tegen aan en zit je zelf ook vast wel eens aan je oorringen. Dan erger je je waarschijnlijk ook niet en trek je je er ook niets van aan. Dus waarom wel als je vriendin er aan beweegt en aan je oorbellen komt. Gewoon in doen en laat haar er mee doen wat ze wil en genieten van de sex

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien leidt het jou af als je vriendin met je oorringen speelt. Maar dit lijkt mij geen reden om ze niet in te doen voor haar tijdens de sex. Ik denk dat veel jongens in jou situatie niet lang hoeven nadenken en gewoon hun oorbellen in doen. Jouw vriendin snap ik wel wat zij er bij voelt als een jongen oorringetjes draagt, helemaal tijdens de sex heeft het toch iets stouts en spannends als jongens zulke oorbellen hebben. Dus gewoon je oorbellen al vorens de sex die ringen in je oren doen.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelf heb ik geen gaatjes in mijn oren. Maar als ik ze had en ik kon daardoor mijn vriendin opgeilen had ik niet hoeven twijfelen! Ik heb mijn vriendin gevraagd wat ze daarvan vind en het lijkt haar ook best sexy zegt ze. Nu twijfel ik hierdoor om oorgaatjes te nemen en dan ook ringen in mijn oren te doen alleen puur voor tijdens de sex. Ik kan me er wel iets bij voor stellen dat dat sexy is.
    Topicstarter 17 jaar; je moet er niet te veel bij na denken en gewoon die ringen in je oren hangen. Je moet je niets van die ringen in je oren aantrekken maar gewoon genieten van je vriendin!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het ook altijd heel sexy als mijn vriendje zijn oorbellen in doet, hij draagt ze eigenlijk nooit meer maar bij de seks wilt ie ze voor mij nog wel eens aandoen. Maar je moet gewoon zelf doen wat je fijn vind. Toch ?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je weet dat je vriendin het geil vindt, waarom doe je ze dan voor het vrijen niet alsvast in je oren? Dan hoeft dat in ieder geval niet meer de moodkiller te zijn en je hebt een extra geile vriendin daardoor. Ik snap jullie allebei wel. Zelf heb ik ook eens sex gehad met een jongen die net als jou oorringen had. Nou moet ik zeggen dat ik dat best opwindend vond en als ik net als jou vriendin kon kiezen had ik ook liever een jongen met oorringen. Zonder is ook prima maar de oorringen voegen toch iets opwindends toe ;) Van jouw kant snap ik dat je het gewoon ziet als oorbellen en niet als iets wat sexy is. En dat je daarom niet steeds je oorbellen in wilt doen. Als ik jou was zou ik je oorringen in je eigen voordeel gebruiken! Verras je vriendin eens door van te voren alvast je oorringen te dragen of doe ze eens uit jezelf in je oren. Kleine moeite, groot plezier!

    xxx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet t niet zo raar bekijken, vind je seks met haar leuk? Doe haar is een plezier en doe die oorbellen in, kleine moeite om je vriendin geiler te krijgen! En dat werkt voor jullie beide goed ;)

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten