Skip to content
9 reacties
606 weergaves

BH dragen

Dragen jullie een BH, ik steeds een naakt bh, vroeger op de lagere school waren we verplicht een gesloten bh te dragen ben begonnen aan mijn 12°, nu nog enkel naakt bh, ik wil mijn borsten zo natuurlijk mogelijk houden, ze staan mooi recht. welke vorm hebben jullie van borsten?

17 jaar
10 jaren geleden

9 Reacties

  • ik van een vriendin een naakt bh gekregen een mooi glinsterende bh zonder cups, ik heb wel stevige borstjes met dik gezwollen tepels en die steken flink naar voor, het bh is 2 maten te klein maar past zich goed aan rond mijn borsten en ook zijn ze nog meer gezwollen, ze wippen bij iedere stap en trillen heerlijk in mijn bloes of pull, ook in een topje zien ze er heerlijk uit, ik heb dit aan mijn moeder getoont, die was niet zo blij doch ik draag het graag en heb bezienders op school!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelf kwam reacties te lezen vind ik een naakt BH ook gezonder
    Als jongen ik zou iedereen het aanraden elke dag al die meiden met stijve tepels rondom jou mmmh lekker gijl :-) ook leuk als je stiekem met de tepels wilt prutsen zonder ze het merken gewoon hand onder de bloes en spelen maar .

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie eigenlijk het liefst meisjes met kleine borstjes die geen bh'tje dragen. In mijn klas zitten er zo drie die bijna nooit een bh aanhebben in de winter. Als ze dan in de klas hun pulletje uittrekken omdat het warm is zie je nogal wel eens iets leuks door het bloesje. Jammer dat er maar drie zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ah oke! Kende dat wel als Kleef bh. Draag zelf liefst halve cup bh's.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Aah is inderdaad geiler als ik het zo hoor

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag steeds een naakt bh, je borsten komen meer uit en staan boller
    dus veel meer sexy en trillen meer je tepels zijn steviger en je hebt een geil gevoel, naakt bh zijn geen cups maar in nette of kunnen gekleeft worden onder je borsten en zijn bij niet te zien! lekker te dragen, geen bandje op je schouders en op je rug enkel deze in de nette wel, sexy lingerie, je kan aan je tepels spelen terwijl je aan het vingeren bent, echt de max

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • een naakt bh, word gekleefd onder je borsten en geven enkel steun onderaan zodat je borsten vrij zijn en steviger, ze trillen dan flink en je tepels gaan veel meer stijf staan, een naakt bh kan je ook kopen in een lingerie winkel heeft de zelfde vorm ook als een nomale maar is ook volledig in de nette, je tepels komen flink er door waardoor ze gaan rtsen te je bloes of TShirt en stijf gaan staan, meer vorm aan je borsten geven en sexy zijn

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja haha ben niet zo'n kenner op dat gebied

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat is een naakt bh?

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten