Skip to content
65 reacties
45467 weergaves

Ben jij wel eens betrapt op masturberen?

Ik ben 1 keer betrapt door mijn zus van 16. Ik lag toen naakt op bed toen zij binnen kwam. Ik reageerde geschrokken, maar zij moest lachen

14 jaar
9 jaren geleden

65 Reacties

  • ik ben net nog betrapt door me broertje van 11... echt verschrikkelijk! ik heb gewoon gezegd dat ik het te warm had maar ben nog steeds wel geschokt???????

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat iedereen wel een keer is/wordt betrapt. Ik had thuis ook nooit een slot om mijn deur en ben vaak betrapt, ook bij andere mensen thuis door hun familie, dan schaam je je echt kapot.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben betrapt door mijn buurmeisje toen ik alleen thuis was en in de woonkamer masturbeerde. Zij keek toe uit haar slaapkamervenster. Ik denk dat ze zelf ook aan het vingeren was.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Omg, ik lag zojuist te vingeren. Komt mijn vader binnen lopen, omg zooooo awkward. Toen hij weg ging zei ik gelijk op dat ik straks nog weg moest en vervolgens vroeg ik hoelaat hij dan thuis kwam (ik vraag dat altijd als hij weg gaat) Nou toen stuurde hij deze emoji's: ????. Omg ik vind het zooo gênant!!!!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben bijna betrapt ik stond te masturberen in de badkamer komt me pa binnen (het was na het douchen dus ik was aan het afdrogen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • En wat zeiden je moeder en zus ervan jongen van 19??

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer door mijn moeder die ineens veel te vroeg thuis kwam en ik achter de computer zat. De 2e keer was door mn zus van 12 die midden in de nacht mijn kamer op kwam omdat het onweerde en ik naakt op bed lag te masturberen en mijn zus van 15 en een vriendin hebben mij bespied via de spiegel toen ik onder de douche stond. Maar als kind ben ik ook wel eens zomaar mijn ouders slaapkamer ingewandeld terwijl ze mn zusje aan het maken waren. Met mijn zusjes heb ik in mijn kindertijd ook veel doktertje gespeeld. Als er nu vriendinnen langskomen ga ik douchen met de deur op n minikiertje en neem ik soms juist het risico om betrapt te worden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was ooit gewoon heel normaal mezelf aan t vingeren op mn bed toen kwam mn broertje van 10 ineens binnen lopen. Ik schrok me dood gelukkig zag hij niet zoveel hoop ik dan

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al dikwijls betrapt. Door mijn nichtjes, tante, een vriendin en ook eens op een parking door een vrouw toen ik aan het wachten was Ik vind het zo geil om betrapt te worden dat ik dan ook direct spuit. Is dit normaal dat ik dit zo geil vind? En wat vinden jullie meisjes ervan? :-/

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • sypathiek. zo zou het overal moeten gaan.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij ging het andersom, ik heb pas mijn jongere broertje betrapt op zijn kamer toen ik daar iets moest pakken. ik klopte wel maar omdat hij niks zei dacht ik dat hij er toch niet was en liep naar binnen.
    hij lag naakt op zijn bed en was zichzelf aan het trekken.
    we zien elkaar wel vaker naakt dus het was voor hem geen grote schok, ga maar door hoor zei ik nog ik wil alleen even je passer lenen. en hij ging tot mijn verbijzing gewoon langzaam verder. Stiekum keek ik nog een paar keer maar ben toen weggegaan zoadat hij het rustig kon afmaken.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Je had aan jouw zus moeten vragen of zij dan ook al masturbeert .Praat er gewoon met elkaar over en plaag elkaar er niet mee.
    Ik had het met mijn moeder maar alles is nu echt OK. Ik hoefde mij niet te schamen want zij doet het o

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Gisterenmorgen toen ik met een odol wakker werd was ik lekker aan het rukken toen m'n zus van 19 binnenliep. (doet ze bijna nooit zonder kloppen!) Ik wilde me lul nog verbergen maar te laat. Ze zei: maak het maar af hoor of zal ik het doen en meteen pakte ze m'n pik vast en liet me spuiten. Was wel heel bijzonder en schaamde me ook een beetje. gaf niks zei ze, je bent een gezonde jongen!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Het betekent dat zij ook ervaring heeft du schaam je niet, dat doet zij met deze uitspraak ook niet.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Zojuist betrapt door mijn zus van 13. Masturbeerde me op het toilet en toen ik buiten kwam vroeg ze, :”Lekker gevingerd?” (Blijkbaar had ze alles kunnen horen - daarmee bedoel ik ook echt ALLES) Schaam me dood want was nog nooit eerder betrapt geweest. Fml

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik was rustig bezig met muziek op toen kwam mijn vader denk ik binnen ik hoorde niks t enige dat ik zag is dat die nogal snel de deur dichtdeed

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben betrapt door men zus van 16, was op men bed aan het vingeren, toen zij binnen kwam. ze vond het zo geil dat ze ook mee deed.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik gelukkig nog niet ik heb best strenge ouders doe het altijd stiekem (best geil)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22
    Ik kwam ze vandaag weer tegen in het zwembad en heb het aan ze gevraagd en ze zaten in het hokje naast mij en hebben de foto's onder het hokje doorgemaakt.we zijn samen naar de kluisjes gelopen en 1 van de meisjes heeft 2 foto's laten zien en zij heeft ze gewist. het andere meisje wilde niks laten zien.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, ik ben door mijn moeder betrapt. Ik droeg haar ondergoed tijden het masturberen. Zij draagt van dat mooie. Ik hou erg van dat gladde en glimmende. Wij hebben er over gepraat. Ik heb nu mijn eigen satijnen en zijden ondergoed maar "leen "toch nog stiekem dat van haar omdat dat anders aan voelt.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten