Skip to content
15 reacties
3154 weergaves

Wat vinden meisjes van piercings?

Hallo, weet iemand of meisjes piercings stoer vinden of juist lelijk? Bijvoorbeeld navelpiercing, tepelpiercing, septum, tongpiercing, prins albert enz.

17 jaar
10 jaren geleden

15 Reacties

  • Heb zelf een tongpiercing en Septum. Sinds kort ook ring piercings in mijn schaamlippen laten zetten. Mijn vriendin had ze al en zei werd er zo opgewonden van dat ik ze ook heb laten zetten. Moet mijn vriendin gelijk geven het is echt super opwindend.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf helemaal niet zo tattoo's en piercings, ik vind ze spuug en echt spuug lelijk. Is voor mij echt een afknapper bij jongens. Maar is mijn mening hé ;) Je moet zelf doen wat je wilt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb sinds mijn 12de een navelpiercing. Toen ik 15 was ging de beugel er uit en een tongpiercing er in. En vorig jaar heb ik een staafje in mijn clit en bilnaad laten zetten, ringetjes in mijn schaamlippen en heb sinds drie maanden staafjes in mijn tepels. Ben bi seksueel en vind het heerlijk dat ze met mijn piercings spelen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend vindt het prima, hoor! En nee, dat geeft helemaal geen hinder bij het neuken. Het is voor ons tweeën een extra opwindend gevoel. Ik zou ook nog heel graag een clitpiercing hebben, maar voorlopig heb ik er nog een beetje schrik voor. Maar het komt er wel ooit van!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat vindt je vriendje van de ringetjes in je pretlippen? Heeft hij daar geen 'last' van bij het neuken? Mijn vriendin wil het ook maar ik denk dat ik het niet prettig én niet mooi ga vinden. Ik ben sowieso niet erg voor piercings omdat ik het toch altijd weer lichaamsverminking vind.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel cool. Mijn vriend heeft een tongpiercing en dat vind ik superopwindend bij het kussen. Zelf heb ik piercings in mijn oren (heel klassiek!), een navelpiercing en een paar kleine ringetjes door mijn schaamlippen. Maar het meest ben ik trots op mijn tepelpiercings. Ik heb hele kleine tietjes (AA-cup) en ga altijd topless op het strand. Om mijn tieten toch iets meer uitstraling te geven, heb ik een paar jaar geleden mijn tepels laten piercen. Ik draag afwisselend staafjes en ringetjes. En ik krijg er niets dan goede commentaren op. Mijn vriend vind het geweldig, mijn vriendinnen vinden het mooi. En op het strand zijn er soms zelfs wildvreemden (zowel mannen als vrouwen) die er mij een complimentje over geven!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • op een prins albert piercing na vind ik piercings echt cool

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel mooi als een jongen bijvoorbeeld een neuspiercing heeft, (ik heb zelf ook een neuspiercing en 4 gaatjes in mijn oren) maar ik vind dat iedereen zoiets voor zichzelf moet beslissen want het is best wel wat om ineens een piercing door je lichaam te hebben

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Zeker een . prince albert' zullen de meeste meisjes (ook ik) absoluut niet mooi of zo vinden, al kan jij het stoer vinden. Meisjes kijken daar anders naar en ik vind het lichaamsverminking, zeker zo'n staaf of ring door je lul of eikel. Een piemel, en zeker een stijve, is gewoon mooi zonder die tierelantijnen!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft bij mij een oorgaatje geprikt, daar draag ik een zilveren ringetje in. Ze vindt dat het mij gaaf staat, zelf heeft zij vijf ringetjes en twee helixpiercings. Verder hebben we geen van beiden behoefte aan meer piercings.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mij maakt t ni zoveel uit maar k ben pas 12 ;-)

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben het helemaal eens met meisje 19 jaar. Een piercing neem je voor jezelf, omdat je het mooi vindt. Natuurlijk doet het wat met je, ook in je hoofd, om een ringetje te dragen, en je zult er vast ook indruk mee willen maken op meiden, op je vriendin wellicht. Maar, of die het leuk vind(en)?? Wil je er zelf een, doen, zou ik zeggen. Maar weet dat er zat meiden zijn die een piercing een afknapper vinden. Of dat erg is als je er zelf achter staat? Dacht het niet.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat verschilt echt per persoon. Ik ken mensen die het vreselijk vinden en mensen die het heel tof vinden. Bij mij ligt het er vooral aan hoe het een jongen staat. Maar als je een piercing wilt nemen omdat meisjes het leuk vinden, dan zou ik er heel goed over nadenken, vooral als je er zelf over twijfelt. Anders ga je er misschien spijt van krijgen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey mijn vriendje heeft een tong piercing, het is dan Super lekker als we tongen of mij beft. Ik zou er alleen zelf nooit een nemen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • al die piercings die jij opnoemde echt vreselijk, dat zou voor mij echt een grote afknapper zijn.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten