Skip to content
5 reacties
2601 weergaves

Likken

Vraagje aan de meiden,hoe willen jullie gelikt worden. Een hoe moet dat.

20 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Bedankt meisje 21 en 18 voor je reactie. Maar vraagje als ik me mastrubeer lees ik vaak sexboekjes,en dan vooral de foto's waar gelikt wordt. Ik kom dan heerlijk klaar.maar als jullie mastruberen kijken jullie dan ook sexboekjes. Ik heb ook eens een nepkut gekocht,wat vinden jullie daar van.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Likken ís ook heel erg geil, en lekker, en voor mij dé manier om klaar te komen, heftig klaar te komen.
    Maar, een uur likken, dat gaat je nooit lukken, dan heb je al lang en lang een hele lamme tong, hihi. Maarre, maak er rondom heen, of vooral, ervoor, een heel optreden van. Masseer haar, uitgebreid, (tantrisch liefst, zoek maar eens op hoe of wat....) en als je al met al een half uur echt aan het likken bent is het al heel lang, denk eerder aan 15-20 minuten, echt likken dan. En als je goed vingerwerk doet, tevoren, dan is een minuut likken genoeg om haar te laten ontploffen. Alleen, of je haar orgasme echt zó snel wilt laten komen..... leg je niet vast op xx minuten, gekkie, geef haar gewoon plezier, en reageer op haar kreunen en smeken om klaar te mogen komen, hoe zij haar kut naar je lippen en tong zal drukken....

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Bedankt meisje21 voor je advies,het lijkt me echt geil om lekker lang een kutje te likken. Kan dat ook een uur of langer of is dat te lang. Ik ben de jongen van de vraag.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Teasen, daar draait het om. Met je tong begin je de binnenkant van haar dijen te likken, en dan plaag je haar door haar buitenste lippen te likken. Je spreidt haar lippen, en gaat door met haar binnenste lipjes (die bij sommige meiden best groot zijn, zelfs uitsteken) en je plaagt haar clitje soms al even. Pas als ze goed nat is van haar eigen geilvocht, zodat haar kutje glimt van haar nattigheid en het er uit komt lopen, pas dan geef je haar clitje echt volop aandacht met je tong. Soms laat je je tong even haar kutje in glippen, geniet van haar geilvocht, en pas als ze kreunt, je zo ongeveer smeekt om dóór te gaan, pas dan laat je haar klaarkomen door haar clitje te likken, erop te zuigen, je lippen eromheen te sluiten, en natuurlijk je tong erover te laten gaan. Het is lekker om intussen met je handen haar billen en haar kutje te verwennen, al hoef je niet zozeer naar binnen te stoten, dat leidt af, en je kunt dan met je tong niet goed meer bij haar clitje. Neem er ook lekker de tijd voor. En natuurlijk is tussendoor kussen en zuigen, soms stevig en soms juist heel zacht, heel lekker. Zelf kom ik van likken/beffen altijd klaar, heftig vaak. Als ik geneukt wordt lukt dat niet altijd, dan mag mijn vriendje me ook nog likken, terwijl zijn eigen sperma mijn kutje uit komt lopen.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn vriendje doet het altijd ik,vind het fijn als je er eerst een paar kusjes op geeft en dan echt met je tong erin. Dat vind ik heel lekker zodat mijn vriendje dat ook

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten