Skip to content
111 reacties
8602 weergaves

Plas je weleens in het zwembad?

Hoi, ik heb een beetje een rare vraag: Zondag was ik met een paar vriendinnen naar het zwembad en toen vroegen we ons af of veel mensen in het water zouden plassen. Ok als ik eerlijk ben dan doe ik dat soms dus wel hoor en 2 van mijn vriendinnen dus ook..... Ik haat het altijd zo om met een natte bikini naar die wc's te gaan en dat chloor zuivert het wel weer denk ik altijd maar lol Doen jullie dat ook weleens? Alvast bedankt voor je antwoord ennuuhhhh..... eerlijk zijn hè haha

14 jaar
10 jaren geleden

111 Reacties

  • In centerparks in Frankrijk is er een quick waar je mag bij tanken zoveel je wilt. Heb daar zeker 2,5l cola gedronken op 1 kwartier. Toen ik daar naar het zwembad ging moest ik al zo dringend in het kleedhokje dat ik het maar heb laten lopen zonder mijn flikker vast te houden. Heb dan nog dikwijls in het zwembad en in de glijbanen en er buiten laten lopen niemand kent mij daar toch.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 20. Ja, dat zou kunnen. Maar soms kun je er niets aan doen. De toiletten werden schoongemaakt en ik mocht er niet in. Toen ik aankwam in het zwembad moest ik al super nodig pissen en onder de douche was ik bang dat anderen het zagen. Kon het echt niet meer ophouden...

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • In de schoolvakanties ga ik vaak zwemmen    Ik plas dan wel in het zwembad ja, om 2 redenen: ik heb geen zin om naar het toilet te lopen omdat we aan het zwemmen en praten zijn en ik draag een fietsbroek onder mijn zwemshort en ik vind het lekker om in mijn broek te plassen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Lekker hoor, daar krijg je altijd dus van die rode ogen van. Dat komt niet door het chloor (wat veel mensen denken) maar door mensen die in het zwembad pissen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Laatst nog tijdens de zwemtraining heb ik het gewoon in mijn speedo laten lopen. De toiletten werden net schoon gemaakt, dus had geen keus. Schaamde me wel, maar het luchtte wel op.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey jongen 15.
    Ja heb lekker gepist. Had een strakke boxershort onder mn zwembroek aan, pist lekker, je voelt het goed. Ook in de rij bij de glijbanen met druppende broek af en toe gepist...leuk tijdens het kijken naar wat meisjes ook. Geniet ervan.
    Jij pas nog gedaan dan?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Eh @jongen 17 heb je nog in het zwembad gepist haha?
    (ik doe dat ook gewoon hoor, boeie)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Net mijn email verstuurd naar de directie van Tikibad. Ze zullen de volgende dagen extra streng toekijken op jongens zoals jij die zo smerig zijn om in het zwembad te pissen!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een lekker ideeen hier allemaal.
    Ik ga deze week naar het Tiki bad met vrienden en ga flink veel water drinken zodat ik lekker kan plassen in het zwembad, vind ik een spannend idee. Heel dag in het zwembad pissen mm
    We zeggen meestal tegen elkaar dat we in onze zwembroek aan het pissen zijn, soms ook gewoon als we wachten voor de glijbaan het drupt toch al van water vaak.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ze kunne het zien het wordt geel bij je bikini dan

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was met mijn zus van 13 in centerparcs toen ik zij dat ik nodig naar de wc moest zij ze nog 1 keer van de wildwaterbaan en dan gaan we. halverwege de wildwaterbaan op een gedeelte waar je ook kan zitten zij ik dat ik het niet meer op kon houden en mijn zus ging vlak voor mij staan en toen ik iets warms voelde realiseerde ik me dat ze aan het plassen was en toen deed ik het ook. er zwom een jongen met een zwembril onder water van ongeveer 7 jaar denk ik en hij kwam dichtbij ons bovenwater en zij tegen ons: het is vies om een plasje te doen in het water en ging daarna meteen weer weg

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik plas meestal ook in het zwembad

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bah, viezerikken en jullie zijn er blijkbaar nog trots op ook nog! Iedereen die in het zwembad pist zou er nooit nog in toegelaten mogen worden. Gewoont te lui om even naar het toilet te gaan dat is het.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was vanochtend nog in het zwembad en heb wel een keer als 3 in het water geplast. Lekker makkelijk haha.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het weleens gedaan en ik werd eigenlijk wel geil van het gevoel

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap niet hoe ze je zouden kunnen betrappen maar ik vind dat ze al wie ze betrappen zouden moeten straffen door ze een beker urine te laten drinken van iemand anders. Nah! Zo zullen jullie het wel afleren.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik plas altijd in het zwembad ik was de laatste keer betrapt wie was der nog meer betrapt? ??

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een olympisch zwembad bevat eerder 2.500.000 liter water! Maar dat maakt alleen maar dat de verdunning nog meer is.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik doe het ook wel eens, het maakt niet uit want 0.5 liter verdunt menteen in een zwembad van 25.000 liter

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje 18: Enig idee hoeveel water er in een zwembad zit en hoeveel je per keer uitplast? Een olympisch zwembad heeft een inhoud van pakweg 25.000 liter. Een gemiddelde plasbeurt is 0,5-0,6 liter. De verdunning is gigantisch. Ik denk dat het lichaamsvuil dat loskomt bij het zwemmen vervuilender is als de totale hoeveelheid urine die door zwembadbezoekers wordt gelost. Daarbij wordt het water van een zwembad permanent gezuiverd. Die roosters zitten er niet voor niets. Dusja; het idee is smerig maar als je de feiten op een rij zet dan valt het allemaal wel mee.

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten