Skip to content
46 reacties
15140 weergaves

String op strand

Meestal draag ik een bikini op strand, maar voor de zomer had ik een hele mooie met bandeautopje en geknoopt broekje gekocht. Enkele weken later kreeg ik van mijn vriendje het bijpassende stringetje cadeau. In begin voelde het een beetje onwennig om hierin thuis te zonnebaden en te zwemmen, maar aangemoedigd door mijn ma en stiefpa (die zijn op dat vlak al iets gewoon - mijn ma gaat vaak topless en mijn stiefpa draagt vaak mooie kleine zwemslipjes) vond ik het na een tijdje wel fijn en ondertussen durf ik er ook mee op strand (weliswaar met het topje nog aan). Zijn er nog meiden die strings bij de bikini leuk vinden?

17 jaar
10 jaren geleden

46 Reacties

  • Mijn vriendin heeft in de winkel wel eens zwemstrings gepast, maar heeft er nooit één gekocht. Ze waren allemaal te klein en bedekten haar schaamhaar niet. Dus ze blijft gewone bikinibroekjes dragen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Met mijn moeder en zus naar gran canaria geweest. Direct de eerste dag zag ik al heel wat strings op het strand. Vind het echt mooi om te zien. Was ook Nederlandse vrouw met haar dochter die net zo oud is als mijn zus. Zij had ook een string aan (die dochter bedoel ik). Verschillende kleuren, elke dag anders maar wel zelfde topje. Toen had mijn zus ook om string gevraagd en hebben we daar in een winkel gekocht. Een felgroene heeft ze nu. Ze is er heel blij mee. Zit ook lekker vind ze. Dus gewoon doen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • De eerste keer toen ik een string droeg op het strand van Zandvoort was wel wennen. Vooral wanneer ik van mijn strandlaken opstond om in zee te gaan zwemmen voelde ik mij toch wel bloot. Maar nu maakt mij dat echt niets uit.

    Wat ik aan een string fijn vind is dat alles aan de voorkant netjes bedekt blijft. Je wordt bijna helemaal bruin. Een dun wit streepje aan de achterzijde van het bandje vind ik om eerlijk te zijn wel sexy bij mij staan.

    Ga soms wel eens op mijn buik liggen met mijn onderbenen in het zeewater. Als je dan het water over je billen voelt stromen geeft altijd een verrukkelijk gevoel.

    Op het strand in een string voel ik me een beetje half een jongen half een meisje. Zo ervaar ik het. Weet niet of anderen dat ook hebben?

    Bij het dragen van een zwemstring wil ik geen haren die eronder uit komen, dat betekent ontharen/epileren. Glad is voor mij het mooiste.

    Op het strand wil ik liever niet met een stijve pik rondlopen want dat past niet eens in mijn string. Van te voren mijzelf aftrekken helpt meestal, maar soms ontkom je er niet aan en krijg je toch een paal.

    Wat zijn jullie ervaringen?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend en zijn vriendin gingen met ons naar het strand en zij had ook een g-string aan. Mijn vriendin zag het en trok toen zo maar haar slipje helemaal uit. Dat gaf bij m'n vriend en mij natuurlijk reactie en beide meiden wilden toen dat wij onze zwembroek ook uit deden. Ze hielpen ons een handje en daar lagen we met onze handen voor de stijve pik maar ze wilden het allebei zien dus Toen wel een leuke middag gehad!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben het eens met mijn zus van 19 over die jongen. Het is toch heerlijk om al die mooie meiden topless en liefst in heel klein broekje of string te zien. M'n zus vind mij in een mannenstring ook heel uitdagend zegt ze en er blijft dan nog genoeg spannends over, net zoveel bij meisjes als bij jongens!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een onnozel gekwal van die gozer van 17 zeg!! Is hij homo zeker want anders geef je niet zo af op meisjes. Gelukkig vinden verreweg de meeste jongens het prachtig en dat is in hun zwembroek te zien ook! Laat die jongen naar een strand gaan waar je je kleren aan moet houden. Is echt iets voor hem en anders gewoon niet naar wat voor strand dan ook, gewoon thuis blijven lijkt me voor hem het beste als hij niet tegen blote vrouwen kan!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik loop altijd topless

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • In een string op het strand word je zo bekeken. Doe nog wel eens. Maar ga laatste tijd vaak naar het naaktstrand. Daar is iedereen gelijk bloot en voel ik me veel meer op mijn gemak. Ik ga dan naar de sauna. Kan je lekker zwemmen, zonnebaden en in je nakie rondlopen zonder vervelende jongens. 

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Met mijn maatje 36 en 75B-cup vind ik wel dat ik er het figuur voor heb, maar ik doe het alleszins niet omdat ik het sexy vind. Ik vind het gewoon zelf leuk om alleen in mijn string op strand te liggen met mijn borsten bloot.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat meiden dat doen en denken dat ze er het lichaam voor hebben en dat het sexy is eerder goedkoop. 

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 17, maar je houdt wel altijd je topje aan?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Het ligt wel aan de kont of het kan hoor, hihi, maar ik draag ook regelmatig n string bij m'n bikini

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie meisjes liever in een bikini met een gewoon bikinibroekje of in een badpak. Ik vind het veel leuker als er wat te raden overblijft.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 17, volledig naakt ga ik nooit, ook thuis niet, hou toch liefst nog mijn string aan.

    Bij mij is het ook dankzij mijn moeder dat ik topless durfde. Ook zij heeft de eerste keer tijdens het insmeren van mijn rug mijn bovenstukje losgemaakt en me gezegd dat ik mijn stevige b-cupjes gerust mocht laten zien toen we samen met mijn broer en stiefvader thuis aan ons zwembad lagen.

    De eerste keer topless op het strand heb ik ook aan haar te danken, ze wist dat ik dat wel wilde, maar niet echt durfde.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag altijd een string op het strand. Dat heb ik van jongs af aan al altijd gedaan. Ik vind het er gewoon veel beter uitzien. Ik wou ook wel eens topless gaan maar ik durfde nog niet tot mijn moeder mijn rug was aan het insmeren dan heeft ze gewoon mijn bikini uitgedaan. Want ze wist dat ik dat wel wou, maar dat ik dat niet durfde. Thuis ga ik gewoon naakt zonnen. Mijn moeder doet dat ook en zij vindt ook dat ik mijn c-cupje mag laten zien. :)

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen van 17, wat een onozele commentaar,als je er niet tegen kunt blijf dan thuis zou ik zeggen, gus de meisje toch wat ze zelf willen, ik ga dikwijls met mijn zus naar het naaktstrand, mocht daar iemand zo over zeuren, ik gaf hem een lap rond zijn oren, onozele praat! ik en mijn zus mogen gezien worden, ons lichaam we zijn er fier op, ben je zoooo katholiek en toch ga je ook dood hoor zeker weten!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • haha, heb tot hiertoe enkel maar positieve reacties gekregen van topless zonnebaden in string. Uiteraard van mijn vriend, maar ook van mijn moeder, broer, stiefvader en zelfs van mijn vriendinnen, ook al zeggen die er gelijk bij dat zij dat zelf niet zien zitten. Dus als je dat niet kan hebben, jongen 17, zoek je dan een plekje waar je ons niet ziet.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • meiden in strings of hipsters zooo ranzign gewoon. Kan echt niet op het strand moeten ze maar een plekje maken waar de string sletjes mogen komen om zo hun waaardeloze kanslose mislukte skanky sletterige leven voort te zetten

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb gelukkig een medium van slip/string en 75B BH maat, met deze maten is topless in string op het strand geen probleem, maar ik begrijp jongen van 17, is jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag strings in fluor kleuren op het strand en toples bv in Ibiza maar ook elders ben ik niet beschaamd, mijn lichaam mag gezien worden, ben een flinke meid al zeg ik het zelf en dat vinden mijn vrienden ook en mochten ze vragen gans naakt op het strand te lopen zou ik dit ook doen, al dat puritein gedoe daar ben ik niet voor, zoals mijn vriendin zegt "open en bloot", wel ga ik dit niet meer dien als ik 65 zal zijn!

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten