Skip to content
14 reacties
11248 weergaves

Ik hoor mijn broer rukken

Hallo ik heb een broer van 17 jaar en wij hebben onze slaapkamers naast elkaar liggen. De laatste tijd hoor ik steeds dat mijn broer aan het rukken is. Hij ligt dan denk ik op zijn bed en dan hoor ik heb kreunen en hijgen. Ik denk niet dat hij weet dat ik hem kan horen. Ik vind dit wel geil om te horen en het windt mij ook wel op en ik voel mij dan ook nat worden. De laaste keer kon ik mij niet inhouden en ben toen gaan vingeren en ik kwam snel klaar. Horen jullie ook wel een iemand trekken, vingeren of seksen? En wat doen jullie dan? Zeggen jullie er ook wat van of doen jullie niets?

15 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik heb pas mijn broertje ( 15 ) met zijn vriendjes zien rukken. Die jongens waten helemaal stoned en een beetje dronken. Ze herkende mij niet en keken helemaal glazig voor zich uit en helemaal van de wereld . Ze gingen ook dansen met hun stijve pikken. Ik heb er maar niks van gezegd. Hij weet het toch niet meer. Hihihi

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik hoor mijn moeder wel eens als mijn vader voor zijn werk weg is
    Ze heeft een trilding die hoor ik dan
    Mijn broertje is 8 maar die licht ook niet naast mij dus ik weet nie of ie wat doet

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat broertje van 13 is er wel vroeg bij.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn broertje van 13 heeft zijn kamer ook naast de mijne en als z'n vriendinnetje er is hoor ik ze ook. Als ze neuken hoor ik z'n vriendinnetje bij elke stoot kreunen. Best geil om te horen eigenlijk. En ik vind het stiekum ook geil dat hij al zo jong aan het neuken is.
    Ik zeg er daarnaast ook maar niets van omdat hij mij dus waarschijnlijk ook kan horen als ik met m'n vriendin aan het neuken ben...

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb een broer van 18, hij heeft net als ik een vriendin en ik hoor hem soms ook seksen ik word dan geil van het gekreun van zijn vriendin want ze is best lekker maar ik ga me niet aftrekken op seks van mn broer dan kijk ik of porno of ga ik als mn vriendin er is wel met haar seksen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • tijdens de verbouwing sliep ik bij m'n broer op de kamer. We hebben toen erover gepraat en afgesproken dat hij zich gewoon zou rukken. heb ik geen moeite mee.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Getver, daar wil je toch niet mee geconfronteerd worden, met het seksen van je broer, en het gekreun van zijn vriendin. Fijn voor hen datr ze zich zo goed vermaken samen, maar dat behoren ze voor hun samen te houden. Dat je er tegen je broer niks over durft zeggen snap ik best, maarre, kun je misschien zorgen dat ze eens overlopen worden door je moeder, dat die hun (haar) gekreun hoort als ze thuiskomt, en er wat van gaat zeggen tegen je broer?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • min broer(18) en zijn vriendinnetje
    hebben regelmatig seks maar da is vaak ook overdag, als ik dan huiswerk zit te maken heb ik er veel last van ik bedoel ik ben pas 13. maar ik durf er niets van te zeggen ik ben bang dat mijn broer heel boos word. en daar heb ik echt geen zin in. het probleem is dan eigenlijk ook nog dat hij niet het lawaai maakt maar zijn vriendinnetje. heeft iemand nog tips?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Misschien kan je broer jouw ook wel horen als je je vingert. Als jij hem kan horen is dat andersom natuurlijk ook het geval.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk dat ik dat ook geil vindt mijn broer of zus horren sexen. Ik hoor regelmatig mijn ouders sex hebben en daar word ik echt niet geil van en ik vind het best wel irritant. Maar ik durf er niets van te zeggen. Iemand nog tips?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Je kan gewoon aankloppen en vragen of ze wat zachter doen toch? Is natuurlijk niet de bedoeling dat jij er de dupe van word. Of je kan jezelf proberen te vingeren als zij bezig zijn.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn broertje van 15 slaapt in de kamer naast me en hij heeft sinds kort een nieuw vriendinnetje. Ik hoor ze vaak lekker tekeer gaan en dat vind ik ook heel opwindend. Soms is het wel zo dat ze het een paar keer s nachts doen en dan is het twee uur en dan hoor ik ze nog. Daar kan ik dan noet goed van slapen. Zou ik er wat van kunnen zeggen? Dat vind ik ook weer zo wat...

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Er is iets te vinden voor het voorstel van de jongen 19 jaar hierboven: gewoon niks zeggen. En er stiletjes van genieten als je ook zou opgewonden worden.

    Als je je broer erover aanspreekt dat het je stoort zal je best niet laten weten dat je het ooit spannend vond: dan heb je geen problemen met zijn eventueel weeerwoord.

    Gedeelde gevoelens van schaamte en opwinding mogen er wel zijn, maar tussen broer en zus vind ik dat het de relaties grondig zu kunnen storen.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Goede oplossing heb je. Gewoon toegeven dat het jou ook opgewonden maakt, en dan jezelf gaan vingeren. In jouw geval, niks erover zeggen dus.
    Maar, als het je stoort, en je gewoon niet altijd als je je broer hoort rukken jezelf wilt vingeren, tja, dan moet je hem toch laten weten dat hij wat minder hoorbaar bezig zal mogen zijn. Ja, dat is héél spannend om tegen hem te zeggen, en nog dubbel ook omdat je ook al vingerde toen je hem bezig hoorde. Dus, zoek een rustig moment uit, en als je het goed kunt vinden met je broer, laat hem dan ook weten dat het jou soms ook opgewonden maakt. Bedenk alleen van tevoren wél of je akkoord zou gaan met een weerwoord van hem waarin hij je vraagt om eens tegelijk, en dan ook zichtbaar voor elkaar, te masturberen (of, nog verder gaan dan dat....). Weet wat je wilt, en wat niet. Gedeelde gevoelens van schaamte en opwinding, die mogen er gewoon zijn, toch?

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten