Skip to content
14 reacties
1407 weergaves

Klaargekomen maar dan...

Wie seks heeft herkent dit wel. Je hebt seks met je vriend en doet het zonder een condoom. Hij komt klaar in je en gaat wat later ‘uit je vagina’ alleen dan zit jij dus met zijn sperma. En vroeg of laat komt dat sperma er ook weer uit, hoe lossen jullie dit op? Handdoek, wc papier, vlug naar het toilet, ...

16 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • haha, nee hij komt niet klaar in de jacuzzi.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij komt klaar in de jacuzzi? Nee toch?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Is inderdaad lastig soms, vooral na een vluggertje of als je het ergens anders hebt gedaan. Ik doen dan soms een inlegkruisje.
    Maar als je het gewoon thuis doet dan moet je gewoon je tijd nemen. Ik ga dan altijd lekker lang douchen of in de jacuzzi. Dan doen we het daar nog een keer maar komt hij niet in mij klaar maar ergens anders

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Uhm.. Uitlekkerij systeem mij vriendin likt altijd wat er uit komt het zaad dus..

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wacht meestal totdat het eruit loopt en dan veeg ik het met een papiertje af. Ik vind het altijd zo ongezellig om direct weer naar de wc te moeten lopen. Ik blijf liever lekker warm bij mijn vriendje liggen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 15 jaar Dit is natuurlijk dé oplossing. Goed trouwens dat je durft zeggen dat je vriendin niet klaarkomt door neuken. En, als jij dan wel klaarkomt, dan is het wél zo aardig om haar vervolgens klaar te likken. Dat je dan én haar sappen en je eigen sperma oplikt is helemaal goed natuurlijk.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Als ik met m'n vriendin heb geneukt en ik ben in haar klaargekomen, bef ik haar vaak erna. Van neuken komt ze niet klaar van beffen wel. Dan kt m'n sperma er weer uit en dat lik ik dan op.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Het blijft dus vaak een beetje een 'viezig gedoe', dat uitlopende zaad. Nou ja, het 'hoort erbij' zal ik maar denken. Net als dat ik, na heftig opgewonden geweest te zijn, niet lekker fiets omdat mijn schaamlippen dan nog een tijd dik en gezwollen, en gevoelig ook, zijn.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ga altijd na de seks naar de wc en als ik dan plas komt het meeste sperma er uit. Het laatste beetje loopt er later uit in mijn slip maar die gooi ik de volgende ochtend in de was.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Handdoekje, slip, zijn slip, kan allemaal. En ja, plassen en daarbij persen kan natuurlijk ook. Maar, mooi dat het allemaal niet helemáál helpt. Mijn vriendin heeft soms een half uur nadat we geneukt hebben en we allang wat anders doen ineens de voor haar onaangename ervaring dat ze mijn sperma zo uit zich voelt lopen. Waarom dat zo lang moet duren, geen idee eigenlijk. Maar, dan zit zij dus ineens met een slip vol sterk ruikend geilnat. Niet ideaal. Natuurlijk, een inlegkruisje kan, maar dat helpt niet altijd voldoende, soms lekt er gewoon echt een golfje uit, en dat 'redt' zo'n kruisje niet.
    En als we na het neuken nog een tijdje blijven liggen scheelt dat wel, maar tja, uiteindelijk lígt zij dan, en dan loopt haar kutje gewoon niet goed leeg. Onze best werkende oplossing is om uiteindelijk na een tijdje wat rechterop te gaan, en zo nog lekker samen wat tijd door te brengen. Gewoon met een handdoek onder zich waar ze op zit.
    En reken maar dat dat nazitten gewoon lekker is.
    Ook lekker is het om na het neuken in standje 69, dus met onze monden elkaar te likken, en als er dán een golfje zaad uit haar kutje komt, prima toch, gewoon oplikken, met haar eigen geilsappen vermengd.
    Maar soms, na bv een vluggertje, blijft dat uitlopende sperma onhandig. de enige écht werkende oplossing is om dan niet neukend in haar klaar te komen. Maar of je dát wilt....

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Na een kwartier nog een keer neuken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • inlegkruisje

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ga meestal daarna naar de wc en laat het er dan uitlopen maar soms heb ik daar geen zin in en dan veeg ik het af aan mijn slip of zijn boxer.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Handdoekje, wc-papiertje, tissue....
    En ook eventjes naar toilet om te plassen. Meisjes zegden mij dat als ze dan even persen het sperma gemakkelijker uitkomt.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten