Skip to content
4 reacties
334 weergaves

Girl problems HELP

Hi , ik ben al een jaar ongesteld en wil graag een tampon gebruiken maar het lukt steeds niet ik gebruik de alles kleinste. Een keer kwam die er een klein stukje in ik drukte nog verder maar het wilde echt niet het deed ook heel pijn. Als ik al denk aan een tampon inbrengen word ik al gespannen heeft iemand tips hoe je onspannerder kan worden? En jongens in mijn klas doen heel irritant over ongesteld zijn. Ik durf ook geen maanverband mee te nemen omdat ze soms in je tas kijken. Weet iemand wat zinnen die je dan kunt zeggen als ze dan bijv dat maandverband zien. Ze praten ook heel veel over seks en vragen er dan allemaal dingen over ik word dan rood dat vind ik echt stom. Wat moet ik dan zeggen? Ze vragen ook of ik mezelf vinger dat doe ik ook maar ik weet echt niet wat moet ik zeggen danTips plzz xx j

15 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Zeg dat elj meisje het is dus wat boeit het? Laat ze lullen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hee meis ik ben ook elke maand weer ongesteld ben je misschien te gespannen om een tampon te gebruiken? en als ze vragen of je je vingert zou ik wat ik zeg zou ik zeggen natuurlijk vingert elke vrouw wel eens dat is natuurlijk een jongen trekt zich toch ook af en toe das gewoon normaal en als ze een maandverband vinden zouden ze niet mogen lachen das gewoon kinderachtig en als je geen vragen van ze wilt beantwoorden dan doe je dat lekker niet vind dat heel associaal dat ze dat gewoon allemaal aan je vragen Groetjes t

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Je kan ze zeggen dat dat privee is. Het gaat ze niks aan of jij jezelf vingert of niet. Of je zegt gewoon ja, dan zijn ze tevreden, want dat is wat ze willen horen. Ja, als je al gespannen bent gaat het niet echt lukken om een tampon in te brengen. Probeer met je ene voet op een stoel te staan en de andere op de grond, of liggend op bed. Heb je al geprobeert met van die inbreng hulzen?
    Als die jongen zo irritant doen met je maar zeggen: wees blij dat jullie het niet worden, dan piep je wel anders. Jullie hebben nergens last van, geen pijn, kramp en steeds moeten verschonen.
    Hoe doe je het nu dan, als je geen maandverband durft mee te nemen en geen tampon in kan brengen?
    BTW, wat hebben ze in je tas te zoeken? Niks toch? Leg anders een pakje maandverband in je kluisje, zo heb je het toch in de buurt als je op school zit en zit het niet in je tas.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • maandverband is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld ik had ze altijd in mijn broekzak opgevouwen of in de verpakking van zakdoekjes en dan legde ik er een paar verfrommelde zakdoekjes op. niemand die daar met zijn hand in wou :P

    en als je toch een tampon wil neem dan met inbrenghuls. werkt veel makkelijker en hij zit meteen goed, en je krijgt geen vieze handen ik heb zelf altijd tampax

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten