Skip to content
5 reacties
1124 weergaves

Trio doen of niet?

Mijn beste vriendin kwam gisteren naar mij toe en op een gegeven moment vroeg ze mij of ik samen met haar vriend een trio wilde doen. Ik heb haar gezegd dat ik daar eerst over moest nadenken. Zij is een mooie meid en haar vriend ziet er ook niet verkeerd uit we zijn allemaal 16 jaar. Aan de ene kant vind ik het wel een geil idee om het te doen maar aan de ander kant als het niets wordt blijft de vriendschap dan nog het zelfde en wat als haar vriend mij daarna ook leuk vind? Wie heeft hier ervaring mee en wat raden jullie mij aan?

16 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Heeft je vriendin dit zomaar gevraagd? Ik heb zelf ook al gefantaseerd over een trio, zelfs over dubbele penetratie (hoewel ik in het echt nog nooit anaal gehad heb). Een trio met een jongen erbij zou mijn vriend niet willen, maar aan mijn vriendin durf ik het niet vragen

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het ook gewoon doen als ik jou was. Het kan echt super lekker zijn. Ik heb een keer een trio gehad met m'n vriendje en een andere jongen. Toen ben ik tegelijk dubbel gepenetreerd. Dat is ook echt aan te raden!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Een goede vriendin van mij heeft dit ook aan mij gevraagd een aantal maanden geleden. Ik heb er toen ook eerst goed over nagedacht. Ik heb het al wel een paar keer gedaan met jongens maar nog nooit met een meisje en dat leek mij best wel spannend. En mijn vriendin is ook best wel knap en haar vriend ziet er ook goed uit. Ik heb toen besloten dat ik het wel wilde doen maar dat ik het eerst met allebei apart een keer wilde doen om mij als we het met ze drieën zouden gaan doen op mijn gemak te voelen. Mijn vriendin vond dat geen goed idee maar ze wilde dan wel aanwezig zijn als ik het met haar vriend deed. Ik ben vervolgens eerst een keer gedaan met mijn vriendin en dat was echt super lekker . Ik denk nu dat ik bi ben. Een week erna heb ik het met haar vriend gedaan terwijl zij toekeek. De week daarna hebben wij het met zo'n driesten gedaan en dat was echt iets om nooit meer te vergeten. Ik ben nog nooit zo nat geweest en ik ben echt een aantal keren heerlijk klaargekomen door hem en haar. Als ik jouw was zou ik het zeker doen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Zo'n kans krijg je niet vaak, ik zou ervoor gaan het is toch leuk om een keer meegemaakt te hebben. Als ze het aan mij zal vragen had ik het direct gedaan. Laat je weten wat je hebt beslist?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • hallo,

    seks is niet een spelletje he?
    je moet er ook wat bij voelen,
    als je het voor de lol doet kunnen je beste vrienden het door vertellen en dan krijg je al snel een naam.

    gr miss Star

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten