Skip to content
12 reacties
507 weergaves

Vibrator

Ik heb al een tijdje een vibrator en ik dacht dat ik deze goed verstopt had. Mijn ouders weten niet dat ik er een heb. Nu heeft mijn broertje van 16 lopen zoeken in mijn spullen en heeft hij hem gevonden. Nu wil hij het aan mijn ouders gaan vertellen. Om dit te voorkomen stelde hij voor dat hij een keer mocht kijken hoe ik klaarkwam met mijn vibrator. Ik wil dit eigenlijk niet maar ik wil ook niet dat hij het tegen mijn ouders verteld. Wat moet ik doen. Als ik voor volgende week zondag niets heb laten zien gaat hij het ze verteken. Please kom met goede raad.

17 jaar
10 jaren geleden

12 Reacties

  • Ligt er natuurlijk aan hoe close jullie zijn, maar ik zou het gewoon doen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou me broertje gewoon een paar stompen geven

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben de topic starter en mijn broertje heeft het verteld aan mijn ouders maar ik heb ontkent dat ik er een had en gezegd tegen mijn broertje dat hij hem maar moest laten zien Dan. Ik had hem tijdelijk ondergebracht bij een goede vriendin. Ik heb mijn broertje ook terug gepakt. Ik heb het verteld aan een goede vriend en ik heb hem gevraagd of hij een condoom wilde vullen met zijn sperma en deze wilde bewaren. Ik heb toen zijn condoom en de opengescheurde verpakking op de kamer van mijn broertje gelegd op een dinsdag morgen toen hij al weg was. Ik weet dat mijn moeder dan altijd stofzuigt en dus ook het condoom moest tegen komen. Later die dag moet hij uitleggen wat dat gevulde condoom op zijn kamer deed. Ik vond het later eigenlijk wel zielig maar dan had hij zijn mond maar moeten houden. Inmiddels heb ik mijn vibrator ook weer terug en heb deze goed verstopt. Groetjes

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Laat hem maar lekker vertellen. Kan je tegen je ouders zeggen: beter met een vibrator dan met een echte. Hier wordt ik zeker niet zwanger van. En wat heeft je broertje in jou spullen te zoeken? Misschien weet je moeder allang dat je er 1 hebt maar zegt ze er gewoon niks van. Je bent 17 en je ouders zullen heus wel snappen dat je ook je behoefte hebt, zeker als je nog geen vriendje hebt.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat zóu het eigenlijk, als je ouders te weten komen dat je een vibratior hebt? Want eigenlijk is het hebben, én gebruiken, van een vibrator heel gewoon, getuigd van een normale seksbehoefte. Zelfs al zou je een vriendje hebben (of krijgen), wees zuinig op je vibootje. Je vriendje is niet altijd beschikbaar, en soms is masturberen met een vibo gewoon héél erg lekker.
    Het enige is wel dat je er denk ik voor moet zorgen dat je broer het niet hoort als je ermee bezig bent ;-)

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • En? Heeft ie het verteld of hoor is het afgelopen?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ey is snap het helemaal maar ik leg beter uit op snapchat: jensVveen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zal je vibrator naar een goede vriendin brengen en vragen of ze hem tijdelijk wil verstoppen. En dan tegen je broertje zegen dat hij ze zin niet krijgt. Als hij het dan verteld aan je ouders kan je ontkennen dat je er een hebt. En als je broertje dan blijft volhouden dat je er een hebt Zeggen van pak hem dan even.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • zoiezo niet doen, stel je hebt het gedaan dan kan hij je daarna alsnog chanteren. Als ik jou was zou ik gwn bij je broertje smeken het niet te laten vertellen. Maar ik weet niet of dat helpt?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je broertje het verteld zorg je gewoon dat je geen bewijs martiaal hebt. Als hij niets zegt heb je gewoon geluk. Maar gaan vingeren waar je broertje bij is zou ik niet gaan doen. Want als je ouders daar achter komen heb je waarschijnlijk een groter probleem.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • misschien kan je zoeken op je broertjes kamer, wie weet vind je bij hem ook leuke sexuele dingen en hem dan daarmee confronteren.
    Ik hoor het graag van je

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Het voordoen aan je broertje is geen optie denk ik. Immers het is nog niet zeker dat hij het niet gaat vertellen dat je een vib hebt en je zal je ongemakkelijk voelen als je het zou voordoen.

    Wanneer hij daarbij zou vertellen dat je een vibrator hebt en dat hij gezien heeft wat je ermee doet is het hek helemaal over de dam.

    In het beste geval vergeet hij de ganse zaak en zoniet, dan zeg je maar dat je er eentje hebt. De wereld zl heus niet vergaan.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten