Skip to content
13 reacties
436 weergaves

Probleempje

Als ik me vinger en k kom klaar dan spuit ik altid uit men kutje. Is dat normaal? Ben ik nu raar. Please reageer want ik ben bang dat ik eens klaarkom bij een jongen.

16 jaar
10 jaren geleden

13 Reacties

  • ik squirt ook altijd als ik geneukt word door mijn vriend. en hij doet echt nog meer zijn best om mij klaar te laten komen. hij vind dat geil en ik ook want ik kom dan klaar!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik beken dat ik inderdaad eh, 'trots' ben als ik een meisje kan laten squirten. Mijn vriendin lukt het lang niet elke keer, maar eigenlijk is dat niet erg want het is inderdaad wel een behoorlijk natte boel. Altijd handdoek paraat als we vrijen, en die helpt soms maar net genoeg. Maar, als ze spuit is dat wel de meest heftige manier van een orgasme krijgen, vertelde ze, en dat is ook goed te zien, horen en voelen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • een zeer kleine hoeveelheid vrouwen kunnen squirten zelfs als sommige vrouwen het kunnen, kunnen ze het niet altijd squirten. dus als je het vaak of altijd kan heb je geluk want deze orgasme geeft een lekkerder gevoel. veel mannen zijn "trots" als ze een vrouw aan het squirten krijgen omdat het dan meestal betekend dat de man goed kan vrijen. dus schaam je er niet voor!

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja, denk je? Heeft eigenlijk nog iemand dat?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja dik pluspunt meid ! Niet bang zijn, gewoon een handdoek meenemen :-)

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je zover bent met een jongen en je gaat sex hebben kan je hem ook van te voren even waarschuwen dat je spuit als je klaarkomt. Waarschijnlijk zal hij dat wel willen zien dan want dat zal ie wel mega geil vinden. Zorg wel dat je een handoek heb liggen, of doe je het niet in bed ivm het vele vocht?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Bedankt voor raad. Het is idd altijd helemaal nat maar wel een lekker gevoel.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Nee. Het is heel erg normaal. Je hoeft je er niet voor te schamen. Hoort erbij.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Geloof dat de meeste jongens het wel geil vinden als een meisje squirt. Maar kan me voorstellen dat je je er voor schaamt want als het elke keer is is alles nat.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Sorry ik ben ook een meisje maar ik heb het verkeerd aangeklikt

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ja volgens mij is dit vraag aan alle meisjes en jongens moeten zich hier niet in gaan mengen! is mijn mening! je bent geen meisje maar een jongen je hebt het wel goed dat dit squirten is!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat heet squirten is gewoon normaal zoek maar even op google. maak je geen zorgen

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Weet iemand raad? Kweet ni wat t doen en voel me heel raar. Ik heb dat al altijd gehad, maar wil nu graag een jonge met me late spele en ben erg bang dat ik weer alles vol plas. Ik durf het niet maar heb heel erg veel zin.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten