Skip to content
7 reacties
206 weergaves

vriend te oud

mijn vriend is 7 jaar ouder dan ik en ik ben zn eerste vriendin. we houden allebei erg van elkaar maar we hebben het aan zijn kant nog geheim gehouden, mijn moeder keurt het niet goed. wat moet ik doen?

14 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben toen ik 15 was ook een paar maanden met een jongen van 21 geweest. Maar mensen vinden dat wel raar ja. Mijn vader vond het niks. Mijn moeder zei tegen mij als je met hem gaat zoenen of andere dingen doe dat hier op je kamer. En als je iets niet wilt dan niet doen. Uiteindelijk nam hij nooit initiatief en wilde hij dingen niet die ik wel wilde. Daardoor ging het eigenlijk ook over

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen van 18. Wie zegt dat hij iets vies met haar wil gaan doen? Jij veroordeeld hem al meteen terwijl je hem niet eens kent. Hij wil het van zijn kant geheim houden omdat de maatschappij het niet accepteert dat hij een minderjarige vriendin heeft. Natuurlijk moet ze oppassen, maar zoals ik al eerder zei, als hij haar dwingt is het meteen afgelopen. Ik ken ook mensen die wel 9 jaar met elkaar verschillen en de jongste is 16, dusss.
    Als de liefde oprecht is dan zal hij wachten tot ze iig 16 is voor ze sex zullen hebben, en dan nog alleen als zei het wil en niet als hij het eist.

    @ schrijfster< wat zegt je vader ervan want dat vertel je niet.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • wtf die ene van 13: ''Weet je waarom hij het geheim wilt houden? Omdat hij iets heel vies met je wilt doen. Uiteindelijk, wilt hij je verkrachten.''

    wtf ga maar van het ergste uit. wat een onzin zeg hoe weet jij nou weer wat hij wil.

    maar 14 en 21 is echt een te groot verschil. het is ook nog eens illegaal als jullie meer van plan zijn dan alleen maar zoenen

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet iedereen heeft slechte bedoelingen met minderjarige. Maar de goede sneuvelen onder de kwade. Ik zou zeggen, pas wel op en laat je nergens toe dwingen. Als hij je dwingt dan moet je hem dumpen. Vraag aan je moeder om hem een kans te geven om zich te bewijzen dat hij wel echt voor je is. Ga met zn 3e praten en geef elkaar de kans. En spreek af dat als hij je dwingt, het dan ook meteen klaar is.
    veel succes.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Meisje 13 als een jongen van 21 met een meisje van 14 omgaat wilt die haar niet meteen verkrachte in ken ook iemand van 21 en die heeft nu al een jaar met zijn vriendin en zijn vriendin is 15 en hij is gewoon heel aardig enzo

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hij 21 jij 14? Sorry maar dat is echt niet goed. Dat soort mensen zijn viespeuken. Weet je waarom hij het geheim wilt houden? Omdat hij iets heel vies met je wilt doen. Uiteindelijk, wilt hij je verkrachten. Als ik jou was zal ik meteen afstand nemen van hem.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Je snapt denk zelf ook wel waarom je moeder het niet goedkeurt. 7 jaar is nog al wat. Jij zit nog op school en hij werkt waarschijnlijk al. Hij leeft in een hele andere wereld zeg maar. Als het echte liefde is is re niks verkeerd aan maar hij is meerderjarig, de maatschappij accepteert dat niet. Ik zou als ik jullie was nog niet aan sex beginnen voor je 16 bent, dan mag je als je het zelf wil, sex hebben met hem. Laat je niet dwingen of overhalen. Want dan is hij verkeerd bezig.
    Laat hem aantonen dat hij goed voor je is en geen kwaad wil. Dat hij je steunt en naar je luistert, en ook luistert naar wat je ouders te zeggen hebben. Hoop dat hij dan wel een kans maakt. Succes

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten