Skip to content
16 reacties
3047 weergaves

Nar de sauna met collegas

Een aantal collegas op mijn werk willen een keertje met zijn alleen naar een sauna gaan. Mij lijkt dit personnlijk erg eng. Weet ook niet of ik het durf. Heeft iemand hier ervaring mee en hoe ging het de volgende dag op het werk? Werden er allerlei grapjes of toespelingen gemaakt?

19 jaar
10 jaren geleden

16 Reacties

  • En gestreeld?

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben nu twee dagen op mijn werk geweest en heb er over gesproken met mijn collega's. We zijn het van plan om het nog eens te doen. Heb geen rare of vervelende opmerkingen gehad. Onder de vrouwelijke collega's hebben we het natuurlijk wel even over de mannen gehad en over de lengte van hun pikken. Ze zeiden allemaal dat 1 collega best een hele grote had. Ik heb daar ook over gefantaseerd.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • En nu je er aan terugdenkt, aan alles wat je je vooraf had bedacht, en aan wat je gezien hebt, hoe voelt het nu? Brengt het je fantasie op hol of was het niet opwindend, alleen vooraf spannend, en nadien alleen maar leuk?

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Dank voor je verslag. Hihi, bijna jammer dat het niet spannender werd dan dit. Maar, wél heel goed, want zo moet sauna zijn. Gewoon leuk. 

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Vandaag na het werk zijn we eerst wat gaan drinken en toen zijn we naar de sauna gegaan. Ik was best wel zenuwachtig. Ik had gisteren me schaamhaar nog kort geknipt. Toen we in de sauna waren hebben we ons uitgekleed in het begin was het wat onwennig maar het viel me alles mee. Het was wel gek om mijn collega's nu naakt te zien en om me zelf naakt te geven. Toen we met ze alle in de sauna zaten en we elkaar goed hadden bekeken gingen de gesprekken weer over alledaagse dingen. Een van de jongens had best wel een grote pik wat ik niet had verwacht als je hem zo ziet en een andere jongen had een half stijve maar die verdween al snel weer. Ik zelf had in het begin harde tepels. Het was achteraf best leuk en leuk om nogmaals te doen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Vanmiddag is het dan zover begrijp ik. En, je doos kaal geschoren? Persoonlijk houdt ik van alleen een 'landingsstreepje', verder glad.
    Tja, je bent natuurlijk wél de jongste, dat blijft spannend wel. Of je verkering hebt lees ik nergens, en mogelijk val je op meiden, kan ook. En jahaa, de volgende werkdag zal best een beetje spannend zijn.
    O, je mag niet heel grote borsten hebben, maar wellicht loopt er een van die mannen met een ieniminiepieletje, of juist met een onhandig zichtbare grote erectie. Die laatste mag afkoelen in het koude dompelbad.
    Kom, uit de kleren, laat zien dat kje er zijn mag!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • je moet gewoon gaan want als iemand er grapjes over maakt je collegas of zo dan kun je net zo goed gewoon het zelfde doen want zij waren er ook bij en als iemand anders er grapjes over maakt dan zeg je dat tegen je collegas en dan ben je teminste niet alleen :)

    10 jaar
    10 jaren geleden
  • Of je je schaamhaar scheert, kort knipt of laat zoals het is mag je helemaal zelf bepalen. Kijk eens in de spiegel en doe wat jij het liefste ziet. Of, als je een vriend hebt, mag hij ook wat wensen.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Je vindt het érg spannend lees ik wel. Maarre, je schaamhaar nu nog afscheren, helemaal kaal gaan, waarom zou je? Wil je dat iedereen je lipjes extra goed kan zien ofzo? Hou het gewoon zoals je het altijd draagt, dus, knip het kort. Dan heb je ook geen kans op irritaties. Zou raar staan toch, allemaal rode bultjes, of een rood geïrriteerde driehoek, of zelfs dat je buitenste lippen dik en rood naar voren steken.
    Kom, niet meer aan denken, gewoon kort knippen, gaan en plezier maken met je collega's. Enne, het zal voor de anderen vast ook spannend zijn, dus, maak grapjes met elkaar, plaag elkaar een beetje, zeg gewoon wat je ziet. Maar zeg ook gewoon dat je het best spannend vindt, dat breekt het ijs. En vergeet niet, natuurlijk zie je je collega's helemaal naakt, maar een groot deel van de tijd heb je toch een handdoek om of een badjas aan.
    Hihi, pas maar op dat je niet verbrand, je billen en borsten zijn wellicht niet zoveel zon gewend ineens.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • het begin is altijd even wennen, na een tijdje merk je geen eens meer je helemaal bloot bent! Ik ga ook naar sauna's Naar welke sauna gaan jullie eigenlijk dan?

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is bijna zo ver het is bijna vrijdag ik vind het best wel spannend. Nu heb ik nog een vraag moet ik mijn schaamhaar nog scheren of zal ik het kort knippen zoals ik het meestal doe? En hoe hebben jullie het kaal, kort of een bos?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Heel veel plezier samen. De zaterdag lees ik graag hoe het was. Inderdaad, of de jongens nog een stijve kregen, en jij stijve tepels van het koude dompelbad ;-) Goed dat je meegaat!! Hihi, welke sauna gaan jullie naar toe?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • We gaan volgende week vrijdag met een groep van 7 vrouwen tussen de 19 en 47 jaar en er gaan ook 4 jongens mee van 25 tot 34 jaar. ik vind het best spannend en ik heb besloten om mee te gaan. Ik schaam mij alleen voor mijn kleine borsten. En ik wil die jongens wel eens naakt zien. Ik denk dat het voor je jongens lastiger is om zich blood te geven omdat ze waarschijnlijk bang zijn om een stijve te krijgen. Bij ons meisjes zie je dat niet zo erg als we opgewonden zijn, alleen wat hardere borsten.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • En, al gegaan, of juist besloten niet mee te gaan??

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Je collega's zijn allemaal vrouwen/meisjes? Blijft spannend hoor, absoluut. Enne, ze durven vast niet allemaal te gaan ook. Maar áls je gaat heb je met elkaar wél wat te bespreken, want réken maar dat elke vrouw anders gebouwd is, en dan heb ik het nog maar even niet over intiem scheren en/of intieme piercings of tattoos.
    Is eventueel een badkledingdag een alternatief?
    Laat je even weten of je gaat, of, daarna als je geweest bent samen....

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon gaan, iedereen is naakt en het is gezellig. Bij ons werd de band alleen maar beter.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten