Skip to content
86 reacties
58533 weergaves

Hebben jullie al eens iemand betrapt bij het vingeren/aftrekken?

Ik was zaterdag aan het logeren bij een vriendin en toen ik 's nachtschade wakker werd lag mijn vriendin zichzelf te vingeren, ze was ook aan het zuchten en kreunen. Ik heb net gadaa. Of ik nog sliep. Achteraf heb ik spijt dat ik niet ook ben gaan vingeren.

16 jaar
10 jaren geleden

86 Reacties

  • Wel een hoop ZIEKE reacties op deze pagina. Ik hoop dat de politie de boel dan ook goed in de gaten blijft houden! Ziek veel Jos B / Robert M hier.

    Zieke geesten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe zou jouw zus het hebben gevonden als het andersom was gegaan ? Ik denk als zij opgewonden was geweest het mischien wel prettig had gevonden. Het hoort niet maar als je er eens over praat en elkaar je gevoelens uit legt. Je hoeft niet aan elkaar te zitten maar mischien gewoon in bijzijn van elkaar plezier hebben ? Of gewoon elkaar toch proberen wat op te winden en zo plezier met elkaar te hebben. Kijken naar elkaar kan ook fijn zijn.
    grtzzz

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg bij het lezen van de bovenstaande reacties toch sterk de indruk van een heleboel fantasie verhalen.
    Ik zelf ben ooit door me moeder betrapt ik was 16 of 17 toen ik me in bed lag te af te trekken onder de dekens, me moeder kwam me wekken en het enigste wat ze zei kom je naar beneden? eenmaal beneden zat ze daar met mijn vader en werd er eerst even gepraat over seks en of er vragen waren, mijn moeder zei toen dat seks privé hoort te zijn, we zijn namelijk gedeeltelijk nudist, ik mijn zus en mijn vader wel, maar mijn moeder niet en dat ze dat prima vinden maar niet overal in huis met seks geconfronteerd willen worden.
    Het jaar daarna waren we op vakantie in Frankrijk in een huisje en daar waren maar twee slaapkamers dus sliep ik met mijn zus op een kamer.
    Ik lag nog wakker met een stijve en hoor mijn zus uit haar bed gaan, ineens glijd er een hand onder mijn deken en voel ik hoe haar hand zachtjes aan mijn stijve pik voelt en vervolgens gaat ze snel weer terug naar haar eigen bed, ik bleef net doen of ik sliep maar aan de geluidjes te horen mijn zus dus nog iets langer niet.
    Ondanks dat mijn zus en ik vaak in ons blootje lopen en ook allebei naakt slapen en zijn we dus erg vrij opgevoed maar ik heb er niks over gezegd en mijn zus ook niet hoewel ze me wel anders aankeek de volgende dag.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Laats een vriend van mij betrapt toen hij aan het aftrekken was, ik stond in de deur in eerste instantie had hij niets in de gaten maar doordat ik een stijve kreeg en zelf begon te trekken bemerkte hij mij. Hij zij kom erbij zitten, heb ik toen gedaan en we hebben ons echt goed vermaakt samen was echt spannend, hij heeft gevraagd of ik vaker naar hem kom om samen te vrijen. Weet niet wat ik moet doen vond het wel lekker samen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Maar niet op het moment. Caught in the act.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Etrapt worden is super geil

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • deam wat spannend ik dag dat it nooit gebeurden

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was aan het vingeren op kamp in mn tent want we waren allemaal in tentjes. Toen kwam de jongen die ik leuk vind vragen of ik mee ging voetballen. Toen die mij zeg zei die zozo lekker bezig. Daar moedt ik wel om lachen 

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Een vriend van mij heeft een rare bug op Skype; als je belt en zijn Skype staat open op de computer, neemt hij automatisch op en gaat de webcam automatisch aan. 1 keer belde ik hem en kreeg ik ineens zijn rukkende vader te zien! Ik schrok me dood, en hing op. Ik ging vervolgens naar een skype groep waar hij ook in zat waar ik in typte: ..... ZIJN VADER IS AAN HET RUKKEN! Zijn vader verliet de groep met zijn account. Toen ik de vriend het verhaal vertelde wist hij niet wat hem overkwam!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Die kans is inderdaad klein dat ze samen dingen wil gaan doen. Ik heb mijn broertje ook een keer betrapt samen met een vriendin van mij toen we zomaar zijn kamer ingingen. Hij ging gewoon door met trekken en toen kwam hij klaar en deed als of er niks aan de hand was. Hij wilde ons daarna zie. Vingeren maar dat hebben we niet gedaan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik zou het erbij laten want het kan heel akward zijn als je erover zou beginnen en de kans is heel klein dat zoals in sommige mensen hun verhalen dat ze haar shirt uitgooit en aan je begint te friemelen.... risico niet waard

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • niks doen en het erbij laten.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat zei je zus er van? Zeg gewoon sorry tegen haar en zeg dat bijna alle jongens dat doen en dat veel meiden zichzelf ook vingeren. Benieuwd wat ze daarop te zeggen heeft.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat moet ik doen, mijn zus heeft mij betrapt terwijl ik aan het rukken was?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik werd een keer betrapt door m'n vriendin van 14 toen ik zat af te trekken op bed, want we waren aan t logeren alleen lag zij op een andere kamer maar ze wou bij mij liggen en toen zei ze dat ik een helegrote had. Ik zei van niet want ik had t nog nooit opgemeten en toen moest ik het voor haar opmeten en toen was mijn lul 18cm en toen wou de hem even aan raken en daarna ging ik haar vingeren en toen gingen we neuken

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • paar jaar geleden betrapt door me moeder terwijl k porno keek op tv

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou bij een vriend langsgaan en was er een beetje vroeg en zijn moeder zij dat hij op zijn kamer was toen ik binnenkwam lag hij op zijn bed te rukken hij zag me niet volgens mij ik vroeg of het nog lang ging duren en hij schrok zich rot.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn kleine broertje verleden week zien masturberen en ik schrok er eigenlijk van. Ik dacht, dat doet mijn broertje niet, maar dus wel. Hij is 14 en lag lekker te genieten. Niets gezegd.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dronken rukkende jongens, jongens die stoned zijn en zich staan te rukken, een broertje wat betrapt is......ik heb het allemaal gezien. En toch ben ik gek op jongens ! Ik ben dol op ze.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn neefje stond ook boven de wastafel te rukken toen ik binnen kwam om mijn tanden te poetsen. Hij schrok zich dood ! Nooit iets over gezegd want ik denk dat iedere jongen of man zich rukt.

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten