Skip to content
6 reacties
904 weergaves

Wat moet je doen als de jongen is klaargekomen?

I ben nog maagd, maar de eerste keer zit er aan te komen we gaan geen condoom gebruiken, dus dat sperma zal er, euh, terug uit moeten. ik kan er goed over praten met een collega en zij zegt, dat ze na de seks een handdoekje tussen haar benen legt om nog even gezellig bij elkaar te blijven liggen, maar blijkbaar is er kans op blaasontsteking omdat het sperma even blijft zitten en dat zou niet goed zijn. Dus wat moet je dan eigelijk doen vlak na dat de jongen is klaargekomen, meteen naar wc om al sperma weg te doen of zoals haar , met handdoekje, al lijkt me dat ook niet bepaald gezellig?

17 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • weet van meissie geen blaasontsteking krijgt zal dus wel verschillen per meisje.Wij doen altijd meteen sttan en douche lekt het er meteen daar uit maar toch soms paar uur later zit er nog sperma van me in haar onderbroek.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Als wij klaar zijn willen we nog bij elkaar blijven en zo inslapen. Wij leggen er een grote handdoek onder. Als we opstaan gaat die in de was en wij onder de douche.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je het fijn wil maken voor je jongen en jou: geen condoom dragen, niet naar de WC gaan, geen zorgen maken en een handdoekje neerleggen. Dan schep je rust voor waar het om gaat. Een fijne tijd er van maken !

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • als je op 17 jarige leeftijd moeder wilt worden dan moet je inderdaad geen condoom gebruiken, het voordeel van een condoom is dat je niet zwanger word en geen rommel hebt, je hebt al condooms die zo dun zijn dat je niet eens merkt dat er een condoom om de lul heen zit :)

    wees verstandig en draag een condoom!!

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Inderdaad, het sperma van je vriend zal na korte of langere tijd weer je kutje uit lopen. Blijf je liggen dan zal dat maar gedeeltelijk gebeuren, handdoekje of niet. Met een beetje pech voel je het, en dat kan gerust even duren, als je er eigenlijk niet meer op rekent, maar dan ineens voel je het zo uit je lopen. Best gênant wel eigenlijk, nog los van de gedachte dat anderen dan ineens zouden kunnen ruiken dat jullie seks hadden. En eh, mn vriendin vind het toch ook best vies, zo'n natte plek in d'r slip ineens. Tip: draag dan even een inlegkruisje.
    Meteen na het vrijen naar toilet is niet fijn, je doorbreekt de intimiteit die je samen hebt na het neuken. En omdat sperma best dikvloeibaar is zal het niet eens zomaar allemaal uit je vloeien.
    Natuurlijk kun je je vriend vragen je nog te beffen, na het neuken. Maar of je clit dat nog kan verdragen als je al klaarkwam door het neuken, dat moet je ondervinden.
    En die blaasontsteking, dat is onzin, sperma en daarmee mogelijke bacteriën lopen echt niet vanuit je kutje je plasopening in. Je plasopening is feitelijk helemaal geen opening, maar een dichtgevouwen kanaaltje dat pas onder druk van je plas opengaat. Mét het plassen spoel je bacteriën die proberen naar binnen te komen trouwens zo weg. Dus, geen zorgen hierover.
    Laatste: maak van je ontmaagding een feestje, neem er de tijd voor en laat het alleen genieten zijn.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja, naar de wc gaan of een handdoekje gebruiken werken goed. Wat je ook kan doen is dat je je na het neuken door je vriendje laat beffen totdat je klaar komt. Dan kan je vriendje t sperma oplikken en doorslikken. Erg geil en erg efficiënt.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten